Jump to content

teo$

Recommended Posts

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply
Όλα καλά και όλα ωραία μέχρι τη στιγμή που πάει να παίξει replay ή αλλάζει οπτική γωνία η κάμερα (πχ όταν κάνει το ελεύθερο ο τερματοφύλακας). Το pc μου συμπεριφέρεται σα να αλλάζει ανάλυση με αποτέλεσμα η οθόνη να αναβοσβήνει 2 και 3 φορές μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα (αλλάζοντας και καλά ανάλυση αλλά στην ουσία παραμένει η ίδια). Ελπίζω να καταλάβατε τι εννοάω.:help:
Όχι ρε μαμώτο,το έκανε και στο demo αυτό και πίστευα πως ή έφταιγε κάτι στο pc μου ή απλά ήταν πρόβλημα του demo...εξαιρετικά εκνευριστικό...επίσης σε 'μένα βγάζει στη τελευταία στήλη από pixels στο αριστερό μέρος της οθόνης μου μια άσπρη γραμμή που αναβοσβήνει...για παρατηρήστε το,το κάνει και σ'εσας (αυτό μου το έκανε πάλι στο demo);

επίσης σε 'μένα βγάζει στη τελευταία στήλη από pixels στο αριστερό μέρος της οθόνης μου μια άσπρη γραμμή που αναβοσβήνει...για παρατηρήστε το,το κάνει και σ'εσας (αυτό μου το έκανε πάλι στο demo);

αλλαξε drivers. ;)

Εγώ άλλαξα drivers (από 8.9 σε 8.10) έπαιξα με τις επιλογές στα settings του pro...το πρόβλημα παραμένει, η ανάλυση φρικάρει στις αλλαγές κάμερας. Δε νομίζω να ασχοληθώ με το νέο pro αν δεν βρεθεί κάποια λύση, είναι πολύ κουραστικό.

Τελικά δεν ξέρω γιατί είχε φάει τέτοιο σκάλωμα...είχα ενεργοποιημένο το frame shipping από τα options και το ξετίκαρα...μετά το ξανατίκαρα και τώρα λύθηκε το πρόβλημα. Σε όσους γίνει κάτι παρόμοιο με μένα παίξτε με το frame skipping ...σε μένα δεν το έλαβε υπόψιν τον την πρώτη φορά που το έβαλα enabled. Αν και στο προηγούμενο Pro το frame skipping το είχα off επειδή δεν μου έπαιζε καλά.

Sorry για την αναστάτωση

Γιατί κάποιος όμως να ενεργοποιήσει το frame skipping;Εγώ ας πούμε που μου έκανε το ίδιο πρόβλημα το είχα απενεργοποιημένο :S

Στο νέο Pro μάλλον πρέπει να είναι ενεργοποιημένο το frame skipping, τουλάχιστον σε μένα διορθώθηκε το εκνευριστικό πρόβλημα και τώρα όλα ΟΚ.

post-2485-1416073680,7478_thumb.jpg

ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!

Λοιπόν, μετά από κάποιους αγώνες στο become a legent mode

παίζω έναν αγώνα και μόλις τελειώνει το match και πηγαίνει στο main menu πετάει error.. :(

Όλα default και cpu και vga.

Κάνω reinstall το game κρατώντας το save μου.

Πάω να παίξω, όλα κανονικά. Loadάρω , μπαίνω στο match. Και όταν τελειώνει το ματς και γυρνάει στο menu κολάει!! ΕROR!! (πρίν προλάβω φυσικά να κάνω save ή κατι τεσπα)..

Δοκιμάζω να κάνω skip match.

Κάνω προχωράω στο επόμενο match (έχοντας κάνει save) και πάλι το ίδιο.

Μόλις βγαίνω απο το match πετάει error..

WTF??? Γιατί γίνεται αυτό? Μόνο εγώ αντιμετωπίζω αυτό το πρόβλημα??? :suicide2:

Εν το μεταξύ εχθές είχα παίξει τουλάχιστον 10 αγώνες στο become a legent και δεν είχα κανένα πρόβλημα..

Μην αγχώνεσαι jimako, απότι άκουσα από φίλους, όλοι το έχουν αυτό το πρόβλημα.

Και οι 2 φίλοι μου το έπαθαν και ο ένας που το έψαξε(Raaazooor) βρήκε ότι είναι γενικό το πρόβλημα.

Άρα μάλλον περίμενε κανένα patch από την Konami.

Και τι? δεν θα παίζουμε become a legent μέχρι να βγάλουν patch??????

:mamba:

Aκριβώς.

Εγώ έχω πολλά crashes και στο master league, αλλά είναι τυχαία, αν ξαναπαίξω τον αγώνα τα ξεπερνάει.

Στην άκρη το παιχνίδι και αναμονή για patch.

Rumors λένε πως θα βγει σε ~3 εβδομάδες μετά την επίσημη κυκλοφορία του....:bye:

παλικαρια παρα τα καποια προβληματα που μπορει να υπαρχουν το παιχνιδι τα σπαει!!!!:clap:

ας κρινουμε σε λιγο καιρο τα τυχον προβληματα που παρουσιαζει γιατι εγω πχ δν εχο συναντισει ουτε ενα προβλημα στο game ..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.