Jump to content

teo$

Recommended Posts

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

πφφφ.. ελεος...

ποσο ,μα ποσο?, δυσκολο ειναι να βρεις ποτε κυκλοφορει ενα παιχνιδι...???

ακου τι θα κανεις... θα μπεις στο http://www.google.com

στο κεντρο της σελιδας εχει μια search bar... θα γραψεις PES 2009 και θα πατησεις, απο κατω ακριβως, αριστερο κλικ εκει π λεει Google Search [Ενδεχεται να το εχει στα ελληνικα..δλδ -> Αναζητηση Google]

Μετα θα σ βγαλει κατι αποτελεσματα τα οποια ειναι διαφορα site σχετικα με το παιχνιδι.. Μολις κλικαρεις σε καποιο ανοιγει η αντιστοιχη σελιδα κ εκει μπορεις να δεις ποτε βγαινει το game.. Αν οχι στη πρωτη στη δευτερη σελιδα θα το βρεις σχεδον σιγουρα..

Γιατί όμως αποπέρνετε το παιδί έτσι??

Αφού μπήκες στο google γράψτο στο forum.

Στο κάτω κάτω σε χαλάει συζήτηση κάτω απο το pes2009? Δεν έχει ξαναγίνει ακόμα..

Δεν μπορώ να καταλάβω..

Φορουμ είναι.

Όχι το προεδρικό μέγαρο

Αυτό ακριβώς!

__

Λεπόν, επι τι ευκαιρία.

Έχω περιέργεια αν το pro θα είναι βελτιωμένο στο gameplay.

Στο φετινό βρήκα πολλα.... bugs..

Δεν ικανοποιήθηκα απο το αποτέλεσμα , αν και έλιωσα.

Βέβαια είναι το απόλυτο football game αφού έχεις τρομερή ελευθερία κινήσεων αλλά

σκηνικά τύπου:

''Σφάζεις με τάκλιν τον άλλο, δίνει πλεονέκτιμα και μόλις τελειώνη η φάση δεν δίνει κάρτα στο προηγούμενο σφάξιμο''

ήταν απαράδεκτα καθώς υπήρχαν και στο pes 4 & 5.

:D

Καλα με φαγατε......Ενα θεματακι ειπα να ανοιξω και εγω....Τεσπα

Παμε

Θα ηθελα να μου πειτε αν στο PES 2008 κατι ψαλιδακια,προβολες,βολ πλανε κτλ. οι παιχτες τα κανουν μονοι τους η μπορει και ο παιχτης να τα κανει με καποιον τροπο?

Επιπλεον αν ξερει καποιος τι προσθηκες θα εχει το καινουργιο σε ομαδες

Καλα με φαγατε......Ενα θεματακι ειπα να ανοιξω και εγω....Τεσπα

Παμε

Θα ηθελα να μου πειτε αν στο PES 2008 κατι ψαλιδακια,προβολες,βολ πλανε κτλ. οι παιχτες τα κανουν μονοι τους η μπορει και ο παιχτης να τα κανει με καποιον τροπο?

Επιπλεον αν ξερει καποιος τι προσθηκες θα εχει το καινουργιο σε ομαδες

Μπα, όχι... Δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις τέτοια κόλπα σκόπιμα, αλλά τα κάνει μόνο του.. Πατάς π.χ το <d> και αν τύχει κάνεις ψαλιδάκι. Δεν το ελέγχεις μάλλον.

Τα ποδοσφαιρακια στο PC απλα δεν παιζονται...και το Φιφα και το Προ στις PC εκδοσεις του ειναι ελεινα...καμια σχεση με τις next-gen εκδοσεις των κονσολων...

και μετά ξύπνησες? :hehe: :hehe:

για το FIFA δεν ξέρω, το PES08 όμως είναι κλάσεις ανώτερο από αυτό του PS3 τουλάχιστον...

Ναι ρε σις.

Στο pc το pes08 αν έχεις ενα καλό σχετικά συστηματάκι είναι άψογο.

Ατελείωτες ώρες λιώσιμο...!

Και ένα καλο gamepad και απλά δεν ξεκολάς.

Νομίζω οτι το ίδιο θα συνεχιστεί και στα επόμενα PES....

Οχι οτι δεν πιστεύω οτι xbox και ps3 δν έχουν ενδιαφέρον στο pro. Μια χαρά είναι.

Απλά στο pc δεν είναι ελεεινό :p

Ισα ισα

Εκτος αν το παιξεις σε HD τηλεοραση...

Το προ του πισι και σε HD και σε μονιτορ εχει κλασεις καλυτερα γραφικα απο 360 και ps3.:nerd:

Συμφωνω οτι οι εκδοσεις των κονσολων εχουν παντα καλυτερο gameplay.

Eπειδή έχει τύχει να λιώσω το συγκεκριμένο παιχνίδι μπόλικες ώρες και στο PC και σε XBOX και σε PS3, μπορώ να πω με σιγουριά πως η Pc έκδοση είναι port από το XBOX, χωρίς καμμία ουσιαστική διαφορά σε γραφικά και gameplay.

Η έκδοση του PS3 είναι για κάποιο λόγο "κουτσουρεμένη", ενώ το gameplay του μοιάζει περισσότερο με αυτό της PS2 έκδοσης.

(δηλαδή απαίσιο).

Eπειδή έχει τύχει να λιώσω το συγκεκριμένο παιχνίδι μπόλικες ώρες και στο PC και σε XBOX και σε PS3, μπορώ να πω με σιγουριά πως η Pc έκδοση είναι port από το XBOX, χωρίς καμμία ουσιαστική διαφορά σε γραφικά και gameplay.

Eπειδη εχω δει στην ιδια HD οθονη τα γραφικα του 360 και του πισιου (σε σωστα ρυθμισμενη αναλυση εννοειται) εχω να πω οτι δεν εχουν καμια σχεση.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.