Jump to content

ΕΥΡΕΣΗ Q6700

vasilis_ts

Recommended Posts

Παιδια καλησπερα, ψαχνω για τον Q6700 αλλα δεν τον βρισκω ουτε στο πλαισιο ουτε στο e-shop. Ξερει κανεις αν

υπαρχει πουθενα?

Το θεμα ειναι να βρεθει σε σχετικα καλη τιμη. Το e-shop τον ειχε 177€. Στο skroutz.gr οι

τιμες ξεκινανε απο 216€. 40€ διαφορα στο ιδιο προιον πιστευω ειναι πολυ.

Δεν είναι το ίδιο ο Q6600 με τον Q6700. Ο Q6700 είναι πάντα G0, ενώ οι Q6600 μπορεί να είναι Β3. Γενικά είναι πιο κρύος και ανεβαίνει με μικρότερο FSB, που σημαίνει ότι ζορίζει και θερμαίνει λιγότερο τη μητρική και τον υπολογιστή.

Κι εγώ τον δικό μου τον πήρα στα 177€ από το e-shop και μετάνιωσα που δεν πήρα δύο, γιατί είναι πολύ καλός σε τελική ανάλυση.

Δεν είναι το ίδιο ο Q6600 με τον Q6700. Ο Q6700 είναι πάντα G0, ενώ οι Q6600 μπορεί να είναι Β3. Γενικά είναι πιο κρύος και ανεβαίνει με μικρότερο FSB, που σημαίνει ότι ζορίζει και θερμαίνει λιγότερο τη μητρική και τον υπολογιστή.

Κι εγώ τον δικό μου τον πήρα στα 177€ από το e-shop και μετάνιωσα που δεν πήρα δύο, γιατί είναι πολύ καλός σε τελική ανάλυση.

+1...:cool:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.