Jump to content

Bοήθεια για βάψιμο κουτιού!?!

armored

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά επειδή τις τελευταίες μέρες με έπιασε μια διάθεση για modding.Kαι έπιασα το κουτάκι μου και θέλω να το βάψω.

Έχω διαβάσει πάρα πολλά ποστ σχετικά με το βάψιμο ενός κουτιού και ποσα χέρια χρειάζετε και μπερδεύτηκα.Αποφάσισα να το βάψω απειδή την ώρα που το έκοβα το χτύπησα στο Χρώμα.Το κουτάκι δεν έχει ξαναβαφτεί.Έίναι μεταλλικο ή αλουμίνιο.

Μπορείτε να μου πείτε τι χρειάζομαι?(ασταρια, χρωματα, βερνικια, πέρλες) Πόσα χέρια από το καθένα και με τι σειρα?

Ευχαριστώ.

Μπα απλά έχουν ειπαθεί πολλές φορές.

Τρίψιμο (γυαλόχαρτο άγριο και μετά πιο ήπιο να μην έχεις βαθιές γρατζουνιές)

Αστάρι (ένα χέρι)

Αν η επιφάνεια είναι ακόμη άγρια , τότε άλλο ένα χέρι τρίψιμο με λιγότερο άγριο γυαλόχαρτο και ένα αστάρωμα ακόμη.

Αφού στεγνώσει το αστάρι δύο χέρια χρώμα ένα χέρι βερνικι.

Πάντα περιμένεις να στεγνώσουν καλά.

Αν σου περισσεύουν τόσα χρήματα για να πάρεις και πέρλα , καλύτερα βάλε κάποιον που να ξέρει πολύ καλά γιατί θα είναι κρίμα να πάει χαμένη η πέρλα

Πριν ενα καλο καθαρισμα με διαλυτικο για να φυγουν

λαδια απο τα χερια και αλλες βρωμιες.

Μετα ασταρι, τριψιμο και ολα τα σχετικα που ανεφερε ο schumifer .

Αν θες να δεις αν ειναι αλουμινιο η ατσαλι μεθοδος του μαγνητη ;)

Παιδια θα του βάλω και πέρλα sprey αλλά δεν βρίσκω πουθενα.Τους λέω θέλω πέρλα γυαλιστερή ασημί.Αλλά κανείς δεν ξέρει τι είναι πέρλα.Μήπως λέγεται αλλιώς?

Πανε σε χρωματοπολειο που βγαζει χρωματα αυτοκινητων-μοτο-σκαφων

και ζητα οτι θες. ;)

Μιας και είναι σχετικό το θέμα.

Για βαφή της άσπρης πρόσοψης(παλιού κουτιού), τι κάνω;

Ποια είναι τα υλικά που πρέπει να χρησιμοποιήσω και ποιά η μεθοδολογία;

Από όσο ξέρω θέλει ξύσιμο με γυαλόχαρτο (να μην είναι σκληρό γιατι θα την καταστρέψεις, πιστεύω 40άρι κάνει) μετά θέλει ειδικό αστάρωμα με ένα ειδικό αστάρι και βάψιμο.Δνε ξέρω με πια σειρά θα τα κάνεις.Περίμενε να ακούσεις και μια γνώμη ενός άλλου.

Τα ίδια είναι τα βήματα. Τρίψιμο να αγριέψει, αν παρα-αγριέψει τότε τρίψιμο πάλι με μαλακότερο γυαλόχαρτο.σπρέι αστάρι, σπρέι χρώμα 2 χέρια, σπρέι βερνίκι

Τα ιδια ειναι τα βηματα απλα θα παρεις χρωματα για πλαστικα. Επισης 40αρι γυαλοχαρτο που αναφερθηκε παραειναι χοντρο, θα ελεγα 320 η ακομα πιο ψιλο.

ΟΚ ευχαριστώ παιδιά.

Βερνίκι θέλει στο τέλος ότι κι αν βάφουμε(πλαστικό-μέταλλο);

Α, και όταν λέτε ειδικό αστάρι τι εννοείτε;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.