pastelidis.n.s. Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2008 Γεια σας παιδια θα ηθελα να μου πειτε αμα το asus eeepc αξιζει να το αγορασω για να κανω τις δουλειες μου στο τρενο και στην χαλκιδα που θα πηγαινοερχομαι στα ΤΕΙ. Ειδα στο site της vodafone οτι το δινει 249 ευρω πακετο με broadband internet αξιζει η αγορα του????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Σεπτέμβριος 8, 2008 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2008 Ποιό eee pc δίνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Σεπτέμβριος 8, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2008 To asus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Σεπτέμβριος 8, 2008 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2008 Eee PC 2G Surf (700)Eee PC 4G Surf (701)Eee PC 4G (701)Eee PC 701SDEee PC 8G (702)Eee PC 900Eee PC 900 16GEee PC 900AEee PC 901Eee PC 904HDEee PC 1000HDEee PC 1000HEee PC 1000? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Σεπτέμβριος 8, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2008 Eee Pc 900 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Σεπτέμβριος 8, 2008 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2008 To 900άρι παίζει αναλόγως specs 300-330€... (τιμές e-shop)οπότε κρίνεις ανάλογα... (πόσο θα'ναι και το πάγιο της voda κλπ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
koukounis Σεπτέμβριος 8, 2008 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2008 εγώ το πήρα από το πλαίσιο το σαββατο το 900άρι με το 16άρι δίσκο. Υπάρχει και έκδοση με 8άρι που είναι πολύ πιο γρήγορος απότι είδα σε φόρουμ. Εντυπώσεις: Σε xp είναι μόνο για ιντερνετ και οφις αν και ο 16άρις είναι σπαστικός και απίστευτα αργός. Βαριές σελίδες με φλασες αργούν χαρακτηριστικά. Βέβαια το μεγάλο προσόν του είναι το μέγεθος του. Για να καταλάβεις αυτό το ποστ γράφεται στο κρεβάτι όπου τοχω στον αέρα με το αριστερό μου χέρι και γράφω μόνο με το δεξί. Εγώ το ήθελα για να τον παίρνω στα μαθήματα όπου τα κάνω σε παουερ ποιντ με προτζεκτορα και το άλλο φορητό που έχω με 15άρα οθόνη μουβγαζε τη μέση. Συμπερασματικά έιναι το απόλυτο φορητό μηχανάκι με συμβιβασμούς στην ταχύτητα. Αν θές κάτι καλύτερο - ελαφρα μεγαλύτερο και κατά 70 ευρά ακριβώτερο κοίτα και το msi wind. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Σεπτέμβριος 8, 2008 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2008 Εγώ σκέφτομαι αυτό: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.904116Και ερωτώ: Σε σχέση με έναν desktop P4 2.4, 1g ram, 845G, 80pata , πόσο διαφορά να έχει? και προς τα που?Επίσης, μόνο με εξωτερικό DVD γίνεται format σε αυτού του είδους τα μηχανάκια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Σεπτέμβριος 8, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2008 Παιδια μαλλον θα παω στης msi γιατι εχει atom Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Σεπτέμβριος 8, 2008 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2008 Παιδια μαλλον θα παω στης msi γιατι εχει atom Στα tests που εγιναν δεν βρεθηκαν και μεγαλες διαφορες, ουτε στις επιδοσεις(σε συγκριση με τον 900αρι celeron) ουτε στην καταναλωση(ως πλατφορμα). Εγω θα σου προτεινα αυτο οχι τοσο για τον atom οσο για τον αξιοπρεπεστατο σκληρο. Εγώ σκέφτομαι αυτό: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.904116 Καλα ρε παιδια, σας ακουω ολους λετε wind και wind, δεν σας πειραζει καθολου του ειναι PINK? Εχει προοδευσει η κοινωνια και εχω μεινει πισω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koukounis Σεπτέμβριος 9, 2008 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2008 Στα tests που εγιναν δεν βρεθηκαν και μεγαλες διαφορες, ουτε στις επιδοσεις(σε συγκριση με τον 900αρι celeron) ουτε στην καταναλωση(ως πλατφορμα).Εγω θα σου προτεινα αυτο οχι τοσο για τον atom οσο για τον αξιοπρεπεστατο σκληρο. Καλα ρε παιδια, σας ακουω ολους λετε wind και wind, δεν σας πειραζει καθολου του ειναι PINK? Εχει προοδευσει η κοινωνια και εχω μεινει πισω. Και σε κάποια tests που είδα το celeron ήταν γρηγορότερο. Εμένα με χάλασε το μέγεθος του (αν και μικρό είναι μεγαλύτερο από το 900) και το απέκλεισα λόγω pink. Δεν μπορούσα να περιμένω για μαύρο ή λευκό ήμουν πολύ hooot για την αγορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Σεπτέμβριος 9, 2008 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2008 Έχω πάρει το ΕΕΕ PC 1000H (Intel Atom 1.6Ghz HT, 2GB DDR2667 (ειχε 1, και το chipset έχει limit στα 533 ), 80HD 5400rpm, 10άρα LED TFT 1024 x 600, bluetooth, 802.11n, webcam, SD card reader, και το κυριότερο 6-cell battery) κι εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενος κι από ταχύτητα, κι από αυτονομία (πανω από 5,30 ώρες με wi-fi ανοιχτό) . Βάρος 1300γραμμάρια. 459 ευρω (+30ε 2GB DDR2667) απο e-shop με έκδοση Linux. του χω περάσει slipstream XP SP3. Πάνω κάτω ίδιο με το MSI σε χαρακτηριστικά αλλά με 3-cell μπαταρία το WIND δεν πάει πουθενά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Σεπτέμβριος 9, 2008 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2008 Εγω περιμενω το 901 : Atom και 20αρι SSD. Ρε παιδια, ο hdd δεν ριχνει αρκετα τις επιδοσεις απο τετοια αδυναμα μηχανηματα? Ειναι ο κυριος λογος που θελω SSD. Πιστευω οτι θα δινει αλλη αισθηση στο λειτουργικο (1/20 access time) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Σεπτέμβριος 9, 2008 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2008 μην συγκρίνεις τους SSD που έχουν αυτά τα netbook με τους desktop. ο 20αρις που λες στην πραγματικότητα είναι 8 + 12 νομίζω. ενα 8άρι σχετικά γρήγορο ssd , σε read write πιο αργός απο κανονικό hd αλλά με 0 access time. και ένα 12άρι ακόμα πιο αργό.Γενικά εγώ δεν παρατήρησα κάπου ιδιαίτερα να φρενάριε ο δίσκος, για τα μέτρα του υο λαπτοπ πάει πολύ καλά. Σίγουρα όταν είναι αρκετά προσιτοί οι γρήγορoι ssd σίγουρα θα του περάσω έναν. κοίτα και στο http://forum.eeeuser.com γενικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.