Jump to content

Τι είναι πιο γρήγορο?

venom7

Recommended Posts

Ξεκολλα απο το super pi, δεν καθοριζει τι ειναι καλυτερο και τι οχι! Τα 2gb θα σου δωσουν ελαχιστα καλυτερο χρονο. Κατι κλασματα του sec, αλλα τι με αυτο? Τα 4gb ειναι πιο χρησιμα.

Μην σκεφτεσαι ετσι, το super pi κραταει μερικα δευτερολεπτα, τον υπολογιστη σου τον κρατας χρονια!

Ξεκολλα απο το super pi, δεν καθοριζει τι ειναι καλυτερο και τι οχι! Τα 2gb θα σου δωσουν ελαχιστα καλυτερο χρονο. Κατι κλασματα του sec, αλλα τι με αυτο? Τα 4gb ειναι πιο χρησιμα.

Μην σκεφτεσαι ετσι, το super pi κραταει μερικα δευτερολεπτα, τον υπολογιστη σου τον κρατας χρονια!

Κοιταξε chris,μπορεί οι απαντήσεις σου να είναι ορθές, χρήσιμες και ίσως πολλές φορές σωστές αλλά ο τρόπος σου που τις δίνεις δεν είναι ωραίος(και σε ένα άλλο thread κάπως έτσι μιλούσες πάλι)!1ον) Μίλα όπως θες να σου μιλάνε. 2ον)Τίποτα δεν κρατάει για πάντα κ 3ον)Απάντα σε αυτό που σε ρωτάνε(ο καθένας θα έχει τους λόγους του που ρωτάει κάτι συγκεκριμένο και θέλει μία απάντηση και αυτά που λες μπορεί να του είναι ήδη γνωστά).

Κοιταξε chris,μπορεί οι απαντήσεις σου να είναι ορθές, χρήσιμες και ίσως πολλές φορές σωστές αλλά ο τρόπος σου που τις δίνεις δεν είναι ωραίος!1ον) Μίλα όπως θες να σου μιλάνε. 2ον)Τίποτα δεν κρατάει για πάντα κ 3ον)Απάντα σε αυτό που σε ρωτάνε(ο καθένας θα έχει τους λόγους του που ρωτάει κάτι συγκεκριμένο και θέλει μία απάντηση και αυτά που λες μπορεί να του είναι ήδη γνωστά).

καλά κούλαρε,δεν σε έβρισε κιόλας;)

κοιτα ο chris σου μιλησε οπως θα μιλουσε σε ενα φιλο του(χωρις καν να τον ξερω ετσι)εξ ου και το ξεκολλα,το οποιο περισσοτερο το εβαλε για να σου τονισει καποια πραγματα.

Για μενα το post του αυτο μου θυμισε ενα φιλο που τον αποκαλουμε "η φωνη της λογικης".

Ελπιζω να μην παρεξηγεις αυτα που σου γραφω,δεν ειναι ο σκοπος μου αλλωστε.

Οσο για αυτο που ρωτας οντως τα 2 gb θα σου δωσουν ελαχιστα καλυτερο χρονο,αλλα οπως ειπε και ο chris τα 4gb θα αποδειχτουν χρησιμα στις καθημερινες εφαρμογες σου .

Η καλυτερη λυση ειναι να εχεις ενα καλο σετ 2gb για bench και ενα σετ 4 gb για 24/7(αν αυτο ειναι εφικτο, απο αποψη οικονομικης πλευρας).

Αλλωστε αρκετα σετ 4gb παιζουν ~1100 24/7 που ειναι cool.

καλά κούλαρε,δεν σε έβρισε κιόλας;)

I am calm daemon13.Απλά και μια άλλη φορά ήταν απότομος και χρησιμοποιούσαι εκφράσεις του στιλ "μας τα έπριξες",σε ένα άλλο thread και δεν του είπα τπτ αλλά κάποιος άλλος του είπε και απλά το λέω για να μιλάμε καλύτερα γιατί δεν χρειάζεται να μιλάμε έτσι εδω μέσα και μεταξύ μας!Με ωραίο τρόπο όλα είναι καλύτερα!Δεν κρατάω κακίες!:p

κοιτα ο chris σου μιλησε οπως θα μιλουσε σε ενα φιλο του(χωρις καν να τον ξερω ετσι)εξ ου και το ξεκολλα,το οποιο περισσοτερο το εβαλε για να σου τονισει καποια πραγματα.

Για μενα το post του αυτο μου θυμισε ενα φιλο που τον αποκαλουμε "η φωνη της λογικης".

Ελπιζω να μην παρεξηγεις αυτα που σου γραφω,δεν ειναι ο σκοπος μου αλλωστε.

Οσο για αυτο που ρωτας οντως τα 2 gb θα σου δωσουν ελαχιστα καλυτερο χρονο,αλλα οπως ειπε και ο chris τα 4gb θα αποδειχτουν χρησιμα στις καθημερινες εφαρμογες σου .

Η καλυτερη λυση ειναι να εχεις ενα καλο σετ 2gb για bench και ενα σετ 4 gb για 24/7(αν αυτο ειναι εφικτο, απο αποψη οικονομικης πλευρας).

Αλλωστε αρκετα σετ 4gb παιζουν ~1100 24/7 που ειναι cool.

Δεν παρεξηγώ!:)

Αρχικά σε ευχαριστώ για το quote και όντως τα 4gb είναι πιο χρήσιμα.Ρώτησα ότι ρώτησα για να ξέρω ποια είναι τα λογικά αποτελέσματα που θα πρέπει να έχω σε τεστ αυτής της περίπτωσης.Έχω και 2x1gb transcend axe ram GMH και 2x2gb corsair dominator 1066, αλλά τώρα στο σύστημά μου έχω τα 2x2gb της corsair!

Τελικά άμα συγκρίνουμε 2x1gb@1100 & 2x2gb@1100 θα έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα ή τα 2x1 θα είναι ελάχιστα πιο γρήγορα?

Και να κάνω και μία ερώτηση ακόμα πιο συγκεκριμένη...σε δύο ακριβώς ίδια σετ μνημών (για παράδειγμα 2x2gb corsair dominator 1066) και το ένα σετ το έχουμε με timmings 5-5-5-15 στα 1100 και το άλλο με timmings 5-5-6-18 στα 1200,πιο είναι ταχύτερο?(σε super pi με 1M πιο θα είναι πιο γρήγορο)?(γιατί από ότι ξέρω από εκεί ελέγχουμε την ταχύτητα των μνημών!)

Κατσε ρε μαστορα γιατι θα με τρελανεις τελειως! Που σου εγραψα "μας τα πριξες" η κατι αντιστοιχο????:...:

Εδώ λες? Ξαναδες μηπως με μπερδεψες με καποιον αλλο.. Mην κατηγορεις οποιον να ναι!

Στο παραπανω post σε πηραξε το "ξεκολλα"? Δεν ειχα ουτε εχω καμια προθεση ουτε να στην πω ουτε να το παιξω εξυπνος. Ο johnysb το πιασε καλυτερα τι ηθελα να πω.

Δεν εχω μιλησει ποτε ασχημα σε κανεναν εδω μεσα.

Κατσε ρε μαστορα γιατι θα με τρελανεις τελειως! Που σου εγραψα "μας τα πριξες" η κατι αντιστοιχο????:...:

Εδώ λες? Ξαναδες μηπως με μπερδεψες με καποιον αλλο.. Mην κατηγορεις οποιον να ναι!

Στο παραπανω post σε πηραξε το "ξεκολλα"? Δεν ειχα ουτε εχω καμια προθεση ουτε να στην πω ουτε να το παιξω εξυπνος. Ο johnysb το πιασε καλυτερα τι ηθελα να πω.

Δεν εχω μιλησει ποτε ασχημα σε κανεναν εδω μεσα.

Ουπςςς my mistake για το άλλο thread:tomato::tomato::tomato:...sorry:sorry: ήταν άλλος!Αλλά απλά όπως το είπες ακούστηκε απότομο!Τεσπα,no hurt feelings!ok?

τα 4Gb συνηθως θελουν πιο χαλαρο trfc για να παιξουν εκει που παιζουν τα 2,οποτε "υστερουν" σε δεκατα.

Οσο για το 1100 με 1200 παιζει μεγαλο ρολο το αν θα εχεις ιδιο διαιρετη η οχι

Το καλυτερο εργαλειο για να ελεγχεις τις μνημες ειναι το bandwith στο everest και οχι το spi (για εμενα τουλαχιστον).

Στο συγκεκριμενο τα αποτελεσματα πρεπει να ειναι περιπου τα ιδια αν δεν υπερτερουν τα 5-5-5-15.

τα 4Gb συνηθως θελουν πιο χαλαρο trfc για να παιξουν εκει που παιζουν τα 2,οποτε "υστερουν" σε δεκατα.

Οσο για το 1100 με 1200 παιζει μεγαλο ρολο το αν θα εχεις ιδιο διαιρετη η οχι

Το καλυτερο εργαλειο για να ελεγχεις τις μνημες ειναι το bandwith στο everest και οχι το spi (για εμενα τουλαχιστον).

Στο συγκεκριμενο τα αποτελεσματα πρεπει να ειναι περιπου τα ιδια αν δεν υπερτερουν τα 5-5-5-15.

thanks!

Και να κάνω και μία ερώτηση ακόμα πιο συγκεκριμένη...σε δύο ακριβώς ίδια σετ μνημών (για παράδειγμα 2x2gb corsair dominator 1066) και το ένα σετ το έχουμε με timmings 5-5-5-15 στα 1100 και το άλλο με timmings 5-5-6-18 στα 1200,πιο είναι ταχύτερο?(σε super pi με 1M πιο θα είναι πιο γρήγορο)?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.