Τζώρτζης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2008 Θα χρειαστώ τη πολύτιμη βοήθειά σας και σε αυτό.Το pc μου, specs που βλέπετε στην υπογραφή,default χρονισμοί, κολλάει στην εκκίνηση. Στις μπλε μπάρες της εκκίνησης του λειτουργικού, win xp pro sp3 eng, στο 6-7 πέρασμα αμέσως μετά εφόσον έχει ελέγξει πληκτρολόγιο και ποντίκι, στην επόμενη μπλε μπάρα κολλάει στα 2/3 αυτής.ΑΝ βγάλω και βάλω τις μνήμες στα ίδια slot ξεκινάει κανονικά!Έχω περάσει σε 2ο σκληρό τα ίδια xp, αλλά και εκεί το ίδιο!Έχω δοκιμάσει να δώσω 2v στις μνήμες, 1.35v στη cpu, fsb strap καρφωμένο στα 266,333,400 αλλά τα ίδια.Τις πταίει? Μνήμες ή μητρική? Πως μπορώ να το εξακριβώσω?:flower:
HotPeanut Σεπτέμβριος 7, 2008 #2 Σεπτέμβριος 7, 2008 Για τις μνήμες τρέξε ένα memtest. Σημ. πρέπει να το γράψεις σε cd και να μπουτάρεις από αυτό.
Τζώρτζης Σεπτέμβριος 7, 2008 Author #3 Σεπτέμβριος 7, 2008 Το έτρεξα, ολοκληρωθηκε επιτυχώς δίχως σφάλματα.
Evan Σεπτέμβριος 7, 2008 #4 Σεπτέμβριος 7, 2008 Aν ειναι με το λειτουργικο σου η σε καποιο προγραμμα εκκινησης το προβλημα τοτε δοκιμασε ενα φορματ και δες τι γινεται,αλλιως παμε σε κατι το τεχνικο με την mobo σου!
johnysb Σεπτέμβριος 7, 2008 #5 Σεπτέμβριος 7, 2008 Δοκιμασες να δωσεις λιγο παραπανω ταση στο nb μηπως και?Σε safe mode μπαινει?
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 7, 2008 #6 Σεπτέμβριος 7, 2008 Τζωρτζη..Τσεκαρε...και τον HDD μια..μηπως ειναι στα τελευταια του.Σε διαφορετικά Slots της μνήμες τις δοκίμασες??
Τζώρτζης Σεπτέμβριος 7, 2008 Author #7 Σεπτέμβριος 7, 2008 Θα δοκιμάσω να δώσω και σε north bridge.Έχω 2 λειτουργικά ίδια σε 2 ξεχωριστούς σκληρούς και στα 2 τα ίδια συμπτώματα.Δε δοκίμασα σε διαφορετικό slot διότι δε χωράει λόγω του ανεμιστήρας της ψύκτρας της cpu θα το κοιτάξω και αυτό.
Τζώρτζης Σεπτέμβριος 12, 2008 Author #8 Σεπτέμβριος 12, 2008 Δοκίμασα διαφορετικό σλοτ, ρεύμα κτλπ αλλά το ίδιο συμβαίνει.Ακούω προτάσεις :nada:
TifoziF1 Σεπτέμβριος 12, 2008 #9 Σεπτέμβριος 12, 2008 Βγάλε ότι usb συσκευές έχεις επάνω και δοκίμασε μία να bootάρεις και να συνδέεις.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.