Jump to content

Αεροψυκτρα για 9800 GTX?????

performer

Recommended Posts

Με αφορμη στο theard δειξτε το κουτι σας.... και τον Costasdr πια ειναι η καλλητερη αεροψυκτρα που μπορω να επιλεξω για την 9800?(το tide ειναι πιο κατω απο την stock:happy: αλλα οι 80 βαθμοι max μου την δεινουν τρελα:TD:!)

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Oι 80 βαθμοί είναι απόλυτα φυσιολογικοί, και από την στιγμή που η ψύκτρα σου έχει dual slot cooler και δεν πετάει την ζέστη μέσα στο κουτί, ενώ συγχρόνως είναι και αθόρυβη σε default στροφές, νομίζω είναι τελείως περιττό να πας σε after market λύση.

• 3 weeks later...

προς ενημέρωση απλά (και αφού ήμουν αφορμή να ξεκινήσει αυτό το thread :p) από θερμοκρασίες τώρα που χειμώνιασε κάπως (ειδικά βραδάκι), έχω 43 idle και 57-60 full load (με ati tool να τρέχει για artifacts) σε stock ρολόγια. Επίσης με ένα πρόχειρο o/c που έκανα (για Crysis κυρίως) έφτασα 770/1925/2200. Και φυσικά ίχνος θορύβου (έχω έναν 90άρη επάνω στην hr-03 gt)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.