A-L-I-V-E Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2008 Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει αλλά εδώ και αρκετό καιρό όταν ανοίγω κάποιο παιχνίδι μετά από 2-3 λεπτά κολλάει και μου πετάει το vpu recover. Αν απενεργοποιήσω το vpu recover απλά κολλάει όλο το σύστημα και χρειάζεται reset. Το ίδιο γίνεται και σε xp 32 και σε vista 32. Δοκίμασα και άλλους drivers αλλά το πρόβλημα παραμένει. Στο σύστημα είναι τα πάντα default και είναι αυτό της υπογραφής μου.
MADKiller7 Σεπτέμβριος 7, 2008 #2 Σεπτέμβριος 7, 2008 Μετρησες τα ρευματα που δινει το τροφοδοτικο οταν ειναι full load?Βγαλε την καρτα και καθαρισε με χαρτι και λιγο οινοπνευμα τις επαφες.
A-L-I-V-E Σεπτέμβριος 7, 2008 Author #4 Σεπτέμβριος 7, 2008 Τα ρεύματα από το τροφοδοτικό τα μέτρησα με πολύμετρο σε full load και είναι εντάξει. Θα δοκιμάσω και να την καθαρίσω. Ξέχασα να αναφέρω ότι το μόνο παιχνίδι που πάιζει είναι το loki αλλά μονο αν βάλω high performance settings στο ccc.Edit: Θερμοκρασία gpu μέχρι 55 βαθμούς με τον ανεμιστήρα στο 100%...
A-L-I-V-E Σεπτέμβριος 7, 2008 Author #6 Σεπτέμβριος 7, 2008 Βγάλε το CCC!Το δοκίμασα και αυτό... τίποτα...
A-L-I-V-E Σεπτέμβριος 7, 2008 Author #7 Σεπτέμβριος 7, 2008 Μπορώ να τη στείλω για rma γι' αυτό το λόγο;
neuromancer Σεπτέμβριος 7, 2008 #8 Σεπτέμβριος 7, 2008 Δηλαδή παλιά έπαιζε και τώρα όχι? Γιατί σταμάτησε να παίζει? Έβαλες κάτι που το έκανε unstable? Drivers? Δοκίμασε με drivers από τη Sapphire, ακόμη κι αν δεν είναι οι latest.Επίσης ένα workaround που προτείνουν πολλοί εδώ είναι απεγκατάσταση drivers με ειδικό πρόγραμμα για να βγουν "καλά" (δες στο 3DGuru) και επανεγκατάσταση.
Occultist Σεπτέμβριος 7, 2008 #9 Σεπτέμβριος 7, 2008 Μπορεί να χτυπάει και από κλοκάρισμα, είτε της κάρτας είτε του υπόλοιπου συστήματος.
A-L-I-V-E Σεπτέμβριος 7, 2008 Author #10 Σεπτέμβριος 7, 2008 Δηλαδή παλιά έπαιζε και τώρα όχι? Γιατί σταμάτησε να παίζει? Έβαλες κάτι που το έκανε unstable? Drivers? Δοκίμασε με drivers από τη Sapphire, ακόμη κι αν δεν είναι οι latest.Επίσης ένα workaround που προτείνουν πολλοί εδώ είναι απεγκατάσταση drivers με ειδικό πρόγραμμα για να βγουν "καλά" (δες στο 3DGuru) και επανεγκατάσταση.Ακριβώς... παλιά έπαιζε και τώρα όχι. Δοκίμασα όλους τους drivers από 8.1 μέχρι 8.8 και κάθε απεγκατάσταση έγινε με driver cleaner. Στο crysis συγκεκριμένα ενώ τα πάντα είναι default και με τον ανεμιστήρα της κάρτας στο 100% μου βγάζει artifacts. To gpuz που το έχω να τρέχει background για να ελέγχω τη θερμοκρασία δεν μου βγάζει πάνω από 55 βαθμούς.
A-L-I-V-E Σεπτέμβριος 7, 2008 Author #12 Σεπτέμβριος 7, 2008 Σε άλλο σύστημα μπορείς να τη δοκιμάσεις;Όχι... δεν έχω κάτι πρόχειρο...
Occultist Σεπτέμβριος 7, 2008 #13 Σεπτέμβριος 7, 2008 Δοκίμασε να τη συνδέσεις με άλλο καλώδιο τροφοδοσίας ίσως...
A-L-I-V-E Σεπτέμβριος 7, 2008 Author #14 Σεπτέμβριος 7, 2008 Δοκίμασε να τη συνδέσεις με άλλο καλώδιο τροφοδοσίας ίσως... Έχω αλλάξει και τροφοδοτικό...
Occultist Σεπτέμβριος 7, 2008 #15 Σεπτέμβριος 7, 2008 Εννοώ να τη δοκιμάσεις σε άλλη γραμμή στο τροφοδοτικό, και ας είναι καινούριο
cabdik Σεπτέμβριος 8, 2008 #18 Σεπτέμβριος 8, 2008 μου το εκανε και μενα αυτο οταν την πρωτοπηρα. επαιζα CRYSIS και ΒΙΟSHOCK με high αναλυσεις χωρις να κολλαει πουθενα και σε ολα τα αλλα παιχνιδια μου πεταγε vpu recover. απο drivers στην αρχη ειχα περασει τους 8,2 που ειχε η καρτα. μετα περασα και τους 8.3-8.4-8.5, αλλα συνεχιζε να το κανει. τι ειχε γινει? μαλλον το εξης παρακατω. η προηγουμενη καρτα που ειχα ηταν μια nvidia 7600gs. οταν πηρα την 3870 και επρεπε να σβησω οτι ειχε σχεση με nvidia drivers κλπ, εκανα απλως απεγκατασταση των drivers απο πινακα ελεγχου κλπ. οταν μου εκανε αυτα τα κουλα (vpu recover), διαβαζοντας διαφορα θεματα εδω μεσα στο lab, καταλαβα οτι καλο ειναι να μην κανουμε απλως απεγκατασταση, αλλα να καθαριζουμε τους προηγουμενους drivers-ειδικα αν ειναι απο αλλη εταιρια- με ενα καλο εργαλειο π.χ drιver cleaner pro! οταν το εκανα αυτο και περασα τους τελευταιους drivers, σταματησε να μου το κανει. μην τυχον και συμβαινει κατι παρομοιο?
neuromancer Σεπτέμβριος 8, 2008 #19 Σεπτέμβριος 8, 2008 Μήπως κλόκαρες άσχημα και τα έπαιξε...? atrifacts με 55C...!
A-L-I-V-E Σεπτέμβριος 9, 2008 Author #20 Σεπτέμβριος 9, 2008 μου το εκανε και μενα αυτο οταν την πρωτοπηρα. επαιζα CRYSIS και ΒΙΟSHOCK με high αναλυσεις χωρις να κολλαει πουθενα και σε ολα τα αλλα παιχνιδια μου πεταγε vpu recover. απο drivers στην αρχη ειχα περασει τους 8,2 που ειχε η καρτα. μετα περασα και τους 8.3-8.4-8.5, αλλα συνεχιζε να το κανει. τι ειχε γινει? μαλλον το εξης παρακατω. η προηγουμενη καρτα που ειχα ηταν μια nvidia 7600gs. οταν πηρα την 3870 και επρεπε να σβησω οτι ειχε σχεση με nvidia drivers κλπ, εκανα απλως απεγκατασταση των drivers απο πινακα ελεγχου κλπ. οταν μου εκανε αυτα τα κουλα (vpu recover), διαβαζοντας διαφορα θεματα εδω μεσα στο lab, καταλαβα οτι καλο ειναι να μην κανουμε απλως απεγκατασταση, αλλα να καθαριζουμε τους προηγουμενους drivers-ειδικα αν ειναι απο αλλη εταιρια- με ενα καλο εργαλειο π.χ drιver cleaner pro! οταν το εκανα αυτο και περασα τους τελευταιους drivers, σταματησε να μου το κανει. μην τυχον και συμβαινει κατι παρομοιο?Δεν είναι από αυτό φίλε, μέχρι και format έκανα, αλλά τίποτα...Μήπως κλόκαρες άσχημα και τα έπαιξε...? atrifacts με 55C...!Της έκανα λίγο overclocking στις αρχές που είχα την περιέργεια για να δω πως πάει, αλλά όχι τίποτα το τρελό...Anyway... μίλησα με πλαίσιο και θα τη στείλω να την κοιτάξουν και αυτοί... θα δούμε...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.