serafino Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2008 Θελω να δωσω ενα αρχειο video σε ενα φιλο μου για να το δει στο επιτραπεζιο dvd player του.Ειναι ομως σε wmv format και τα wmv δεν τα παιζει(btw, αυτο γινεται σε ολα τα dvd players?)Ξερω οτι υπαρχουν προγραμματα που μετατρεπουν τα wmv σε αλλο φορματ (avi, mpeg)Ξερετε καποιο καλο free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stiffler Σεπτέμβριος 7, 2008 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2008 To total video converter ειναι πολυ καλο αλλα δεν ειναι free... Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Σεπτέμβριος 7, 2008 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2008 Το VirtualDub ειναι free.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Σεπτέμβριος 7, 2008 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2008 δες εδω:http://www.greektvsubs.gr/local_links.php?catid=752εχει αρκετα Link to comment Share on other sites More sharing options...
serafino Σεπτέμβριος 12, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2008 Τελικα εβαλα το WinAVI Video Converter.Eνα αρχειο βιντεο wmv μου το μετετρεψε σε avi, σε 25'.Μόνο που το πρωτοτυπο ηταν 400ΜΒ ενω και το νεο ειναι 2GB.Απο κει και περανα δουμε αν θα δουλευει στο επιτραπεζιο dvd player του φιλου μου(εγγραφη ως αρχειο βιντεο οπως ειναι, οχι σαν dvd). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.