Jump to content



Φοιτητικό Laptop ~600Ε


kreach

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θέλει ένας φίλος μου ένα λάπτοπ γύρω στα 600Ε. Στο μυαλό μου έχω τα εξής:

ACER ASPIRE 5920G στα 600Ε

Turbo X στα 600Ε

LG E500 στα 620Ε

ASUS A8SC στα 640Ε

Toshiba Satellite στα 650Ε

Dell Latitude D531 660Ε με τα εξής χαρακτηριστικά

Base:

AMD Athlon™ 64 X2 Mobile Processor TK57 (1.9GHz)

spacer.gifLCD:

15.4" WXGA+ True Life (1440 x 900 resolution)

Memory:

1.0GB, 667MHz DDR2 SDRAM Memory (1 x 1024MB)

Hard Drive:

120GB serial ATA HDD 5400RPM

Optical Devices:

8x DVD+/- RW Drive with Windows XP, Vista Home, Vista Business compatible software

spacer.gifWireless Networking:

AMD - Dell Wireless 1395 Mini-Card 802.11b/g

Primary Battery:

6 Cell 56WHr Primary Battery

Ποιό από τα παραπάνω να του προτείνω? 'Εχετε μήπως κάποιο άλλο λαπτοπ κατά νου?

Η LG παρέχει zero pixel εγγύηση. Δηλαδή δεν μπορεί να ζητήσει να τρέξουν μπροστά του το λαπτοπ ωστε να δει αν έχει καμένα pixel?

Επίσης, μπορώ να ζητήσω να μου βάλουν XP Home/Pro???

*Προς Admins: Έχω βρει 2 bugs

i) Η επιλογή αλλαγής χρώματος δεν βγάζει λιστα χρωμάτων

ii) Όταν κάνω ένα κείμενο copy&paste μετά όταν συνεχίζω να γράφω, διατηρεί τον γραφικό χαρακτήρα (μέγεθος, χρώμα ...)

Εγω φιλε θα πηγαινα στο asus , εχει καλυτερο επεξεργαστη και οσο για την μνημη μπορεις να την αναβαθμισεις με ενα μικρο κοστος.Τα turbox γενικα τα απεχθανομαι :)

multirama laptop ftw!!!

3 χρονια εγγυηση σε 76 καταστηματα σε ολη την ελλαδα

και 1 χρονο εγγυηση κλοπης πραγμα που δεν το προσφερει καμμια αλλη εταιρεια...

Φεύγουν για μαστερ πολλές απο αυτές.

Έχει την ίδια τιμή σε Media Markt και Κωτσόβολο, αλλά ο 2ος δίνει και τσάντα + usb hub + mouse, δλδ ενα base pack της toshiba.

Άν μετράνε για σένα μόνο οι δυνατότητες, ναι το Acer είναι καλύτερο , αλλα Toshiba RULEZ.

Βέβαια ο συνδυασμός Acer και e-shop είναι όλα τα λεφτά

Χμμ μάλλον για το Acer θα πάει. Σκεφτόμαστε ακόμα κ την επιλογή της Dell, λόγω ανάλυσης οθόνης κ μπαταρίας.

Όσο για το θέμα της κλοπής, η Dell προσφέρει 3-5 χρόνια αντικατάσταση laptop ή track&find laptop αλλά πρέπει να δώσεις κανα 150Ε εξτρα ... Η ίδια πάλι, με άλλο έξτρα αντίτιμο προσφέρει και accidental damage cover.

Eυχαριστώ πολύ παιδιά !

To πρώτο με την προϋπόθεση ότι ο AMD Turion 64 X2 TL-60 2.0GHz είναι καλύτερος ή ίσος του Intel Core Duo T2410 2.00GHz.

Πώς και δεν το συγκρίνεις το Acer στο ποστ σου με το Acer στο δικό μου? Έχουν ίδια τιμή και διαφορετικά specs σε κάποια υστερεί το ένα, σε άλλα το άλλο. Ποιό από τα 2 Acer προτιμάτε οι υπόλοιποι?

να συμπληρωσω οτι το λαπτοπ αυτo-σαφως- και δεν προοριζεται για "βαρια" χρηση. κυριως ιντερνετ και για μεταφορα απο δω και απο κει. υπαρχει desktop για ολα τα υπολοιπα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.