Jump to content

Πια ειναι η γνωμη σας για το Ecdl.To εχετε?

performer

Recommended Posts

Εννοώ αυτό που γράφω και στο πρώτο μου πόστ. Στεγνή αντιγραφή κώδικα (fortran ή pascal, δε θυμάμαι) στο εργαστήριο υπολογιστών, τον οποίο δεν έχουμε συζητήσει ποτέ.

Στα εργαστήρια φυσικής σου λένε "μην κάνεις τα διαγράμματα στον υπολογιστή, αλλιώς κόβεσαι". Αν έτσι μαθαίνεις, εγώ είμαι ραλλίστας :p

Ναι, τα πρώτα 3 εξάμηνα και μένα ήταν έτσι σε κάποια μαθήματα, αλλά στο 4ο μας έστρωσαν να κάνουμε μόνοι μας προγράμματα σε fortran/matlab (που είχαμε μάθει μόνο θεωρητικά), καθώς και να παλέψουμε σχέδια σε inventor/autocad και άλλα προγράμματα σχεδιασμού τα οποία ενδεχομένως να μην έχετε ακουστά.

Πάντως ξαναλέω ότι η πιστοποιήση δεν σημαίνει κάτι.

πήγα να πάρω το χαρτί για σχεδιασμό ιστοσελίδων (τώρα με το πρόγραμμα για φοιτητές που είχαν βγάλει) πήγα έγραψα και μετά από 2-3 μέρες με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε

έγραψες άριστα(10) αλλα κόπηκες

πάω από εκεί πιάνω αυτόν που μου έκανε μάθημα να δω τι παίζει

και τελικά κόπηκα γιατί... εγώ τελειωσα στην μιση ώρα όπου ο "εξεταστής" είχε βγει από την αίθουσα για τσιγάρο και δεν ήταν μπροστά όταν πέρασα αυτά που είχα κάνει στην δισκέτα που μας είχαν δώσει

έτσι επειδή είχα γράψει 10 θεώρησαν πως είχα φέρει έτοιμα τα αποτελέσματα

:nada:

από εκεί και πέρα το "χαρτί" το θεωρώ τελείως άχρηστο

ξέρω πόλους που το έχουν αλλα ούτε ένα pc δεν ξέρουν να ανοίγουν

μονο για το δημόσιο είναι

Μια διαφημιση που κατα τη γνωμη μου θα ταιριαζε ειναι:

"Θελω να μαθω κομπιουτερ! :(

Ελα και αποκτησε το ecdl να εχεις πιστοποιημενες γνωσεις οτι ξερεις κομπιουτερ. :woot:"

Θα συμφωνησω με τους προηγουμενους ειναι της πλακας.

Αν εισαι φοιτητης παρε 4 μαθηματα σχετικα με πληροφορικη οπως ειπαν και οι προηγουμενοι να στο αναγνωρισουν να μη πεσεις θυμα ανταγωνισμου αυριο απο καποιον που "ξερει κομπιουτερ":hehe:

Εγω θελω δε θελω για να παρω πτυχιο εχω 3 υποχρεωτικα με πληροφορικη + ενα :wall: επιλογης οποτε δε το σκεφτομαι καν.

τσαμπα λεφτα. εμενα πρεπει να εχει ληξει. μην ξεχνατε και τα κερατιατικα που θελει για ανανεωση....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.