deninho Σεπτέμβριος 10, 2008 #21 Σεπτέμβριος 10, 2008 Εννοώ αυτό που γράφω και στο πρώτο μου πόστ. Στεγνή αντιγραφή κώδικα (fortran ή pascal, δε θυμάμαι) στο εργαστήριο υπολογιστών, τον οποίο δεν έχουμε συζητήσει ποτέ. Στα εργαστήρια φυσικής σου λένε "μην κάνεις τα διαγράμματα στον υπολογιστή, αλλιώς κόβεσαι". Αν έτσι μαθαίνεις, εγώ είμαι ραλλίστας
webhunter Σεπτέμβριος 10, 2008 #22 Σεπτέμβριος 10, 2008 Ναι, τα πρώτα 3 εξάμηνα και μένα ήταν έτσι σε κάποια μαθήματα, αλλά στο 4ο μας έστρωσαν να κάνουμε μόνοι μας προγράμματα σε fortran/matlab (που είχαμε μάθει μόνο θεωρητικά), καθώς και να παλέψουμε σχέδια σε inventor/autocad και άλλα προγράμματα σχεδιασμού τα οποία ενδεχομένως να μην έχετε ακουστά.Πάντως ξαναλέω ότι η πιστοποιήση δεν σημαίνει κάτι.
eleozz Σεπτέμβριος 12, 2008 #23 Σεπτέμβριος 12, 2008 πήγα να πάρω το χαρτί για σχεδιασμό ιστοσελίδων (τώρα με το πρόγραμμα για φοιτητές που είχαν βγάλει) πήγα έγραψα και μετά από 2-3 μέρες με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένεέγραψες άριστα(10) αλλα κόπηκεςπάω από εκεί πιάνω αυτόν που μου έκανε μάθημα να δω τι παίζεικαι τελικά κόπηκα γιατί... εγώ τελειωσα στην μιση ώρα όπου ο "εξεταστής" είχε βγει από την αίθουσα για τσιγάρο και δεν ήταν μπροστά όταν πέρασα αυτά που είχα κάνει στην δισκέτα που μας είχαν δώσειέτσι επειδή είχα γράψει 10 θεώρησαν πως είχα φέρει έτοιμα τα αποτελέσματα:nada:από εκεί και πέρα το "χαρτί" το θεωρώ τελείως άχρηστοξέρω πόλους που το έχουν αλλα ούτε ένα pc δεν ξέρουν να ανοίγουνμονο για το δημόσιο είναι
stiffler Σεπτέμβριος 12, 2008 #24 Σεπτέμβριος 12, 2008 Μια διαφημιση που κατα τη γνωμη μου θα ταιριαζε ειναι: "Θελω να μαθω κομπιουτερ! Ελα και αποκτησε το ecdl να εχεις πιστοποιημενες γνωσεις οτι ξερεις κομπιουτερ. :woot:" Θα συμφωνησω με τους προηγουμενους ειναι της πλακας. Αν εισαι φοιτητης παρε 4 μαθηματα σχετικα με πληροφορικη οπως ειπαν και οι προηγουμενοι να στο αναγνωρισουν να μη πεσεις θυμα ανταγωνισμου αυριο απο καποιον που "ξερει κομπιουτερ":hehe: Εγω θελω δε θελω για να παρω πτυχιο εχω 3 υποχρεωτικα με πληροφορικη + ενα επιλογης οποτε δε το σκεφτομαι καν.
magicman Σεπτέμβριος 13, 2008 #25 Σεπτέμβριος 13, 2008 τσαμπα λεφτα. εμενα πρεπει να εχει ληξει. μην ξεχνατε και τα κερατιατικα που θελει για ανανεωση....
submarine1981 Σεπτέμβριος 15, 2008 #26 Σεπτέμβριος 15, 2008 Για το δημόσιο να δίνει αρκετά μορια αραγε? ξέρει κανεις?
webhunter Σεπτέμβριος 15, 2008 #27 Σεπτέμβριος 15, 2008 Αναλόγως τον τομέα που θέλεις. Σε μερικούς τομείς δεν μπαίνεις δίχως αυτό.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.