performer Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2008 εμενα μου μενει η ενοτητα: βασικες εννοιες. Πιστευω οτι για την Ελλαδα,για την Ελλαδα τονιζω ειναι χρησιμο εργαλειο......
SirDiman Σεπτέμβριος 6, 2008 #2 Σεπτέμβριος 6, 2008 Το έχουμε, το έχουμε Στο οτι είναι χρήσιμο, συμφωνώ εν μέρη
Maximus Σεπτέμβριος 6, 2008 #3 Σεπτέμβριος 6, 2008 Χρήσιμο θέμα. Θέλω infos όμως.Ξέρω ότι το 1ο σκέλος του (Beginner, Start, πως λέγεται τεσπα) είναι γελοίο και το παίρνεις απλά ρίχνοντας μια ματιά στο βιβλίο.Αξίζει όμως να έχεις μόνο αυτό, ή προχωράς και παρακάτω?Ρωτάω γιατί, ναι μεν έχω δει κάποιες εταιρείες που ζητάνε αποκλειστικά το Expert π.χ., αλλά από την άλλη έχω ακούσει ότι αν δεν απαιτείται το Expert, παρά μόνο το απλό ECDL (π.χ. αρκετοί τομείς του δημοσίου), είτε έχεις το απλό είτε το Expert παίρνεις τα ίδια "μόρια", με αποτέλεσμα φυσικά να έχεις δώσει χρόνο+χρήμα τζάμπα.Ισχύουν αυτά ή λάθος με πληροφόρησαν? Ξέρει κανείς τπτ αναλυτικά?
webhunter Σεπτέμβριος 6, 2008 #4 Σεπτέμβριος 6, 2008 Δεν αξίζει να δώσει κανείς χρήματα για την απλή πιστοποιήση, μιας και δεν προσφέρει κάτι, απλά σου δίνει την δυνατότητα να αναλάβεις μερικές δουλειές στο δημόσιο.Προσωπικά, στο πτυχίο της σχολής μου, έχω την πιστοποιήση advanced επιπέδου, οπότε μου είναι άχρηστη. Και όσο αφορά τα δίδακτρα και αυτά που πραγματικά μαθαίνεις, από τη μια μπορείς να τα μάθεις μόνος σου (αν δεν θες απλά την πιστοποιήση και το κάνεις για γενικές γνώσεις) και από την άλλη είναι χαμένες χαμένες ώρες για όσους ήδη ασχολούνται με υπολογιστές στην καθημερινότητα τους. Για άτομα μεγαλύτερα ή άτομα που δεν έχουν καμία επαφη με υπολογιστή είναι χρήσιμο, αλλά μόνο εκεί. Αν θέλετε να κάνετε κάτι χρήσιμο πηγαίντε για την advanced πιστοποιήση της microsoft στα διάφορα πακέτα της και κυρίως σε excel/access.
performer Σεπτέμβριος 6, 2008 Author #5 Σεπτέμβριος 6, 2008 εγω πρωσοπικα παω σε ιδιωτικο σχολειο και αντι να κανουμε τις βλ@κεις που καθοριζει το υπουργειο παιδειας αξιοποιουν το χρονο κανοντας ecdl.oποτε δεν πληρωνω εξω διδακτρα.αρα πιστευω πως συμφερει........................
SLN Σεπτέμβριος 6, 2008 #6 Σεπτέμβριος 6, 2008 Χρήσιμο θέμα. Θέλω infos όμως.Ξέρω ότι το 1ο σκέλος του (Beginner, Start, πως λέγεται τεσπα) είναι γελοίο και το παίρνεις απλά ρίχνοντας μια ματιά στο βιβλίο.Εγω παλι που πηγα να δοκιμασω ορισμενα mock τεστς τον ηπια στο core.Θελει να τα κανεις με συγκεκριμενο τροπο. π.χ. copy paste απο το edit και οχι με ctrl+c/ctrl+v. Παραδειγμα λεω.Ψιλοαπογοητευτηκα.Απογοητευτηκα γιατι ουτε εχω καμμια ορεξη να διαβασω, για το κ#$χαρτο που το θελω μονο για αιτησεις στο δημοσιο, ουτε εχω σκοπο να πληρωσω για μαθηματα.
Tsakonas Σεπτέμβριος 6, 2008 #7 Σεπτέμβριος 6, 2008 Αν θέλετε να κάνετε κάτι χρήσιμο πηγαίντε για την advanced πιστοποιήση της microsoft στα διάφορα πακέτα της και κυρίως σε excel/access. πες κι αλλα πανω στο θεμα πληζ ... ΥΓ:Τι παιζει με τις ανανεωσεις του ecdl ρε παιδια?
SirDiman Σεπτέμβριος 6, 2008 #8 Σεπτέμβριος 6, 2008 Θελει να τα κανεις με συγκεκριμενο τροπο. π.χ. copy paste απο το edit και οχι με ctrl+c/ctrl+v. Παραδειγμα λεω.Επίσης να συμπληρώσω οτι γίνονται και πολλά λάθη...πχ αν εχεις κανένα κενό(space) ίσως το πάρει λάθος...:giveup:Την έχω πατήσει ετσι, 1-2 λαθη απο σκ@τα προγραμματισμό του προγράμματος , αλλά, ευτυχώς δεν έμεινα σε κανένα μάθημα
performer Σεπτέμβριος 6, 2008 Author #9 Σεπτέμβριος 6, 2008 εγω εχω μεινει μια φορα στις βασικες εννοιες με 74%(75%οριο)αλλα μιλαμε δεν ειχα διαβασει τπτ ετσι πηγα και εδωσα
astrolabos Σεπτέμβριος 6, 2008 #10 Σεπτέμβριος 6, 2008 Εδώ τι ισχύει για τα πτυχία. Τα μαθήματα στο core ecdl είναι για όσους βαριούνται να ασχοληθούν με τον υπολογιστή τους. 2 αυτοματοποιημένα τεστ να έχετε και λίγο όρεξη για διάβασμα του βιβλίου και αν κάνετε τις ασκήσεις του βιβλίου και τα αυτοματοποιημένα τεστ δε θα έχετε κανένα πρόβλημα.
chroma Σεπτέμβριος 6, 2008 #11 Σεπτέμβριος 6, 2008 Έχει κανένα νόημα για όσους δεν έχουν βλέψεις καρέκλας δημοσίου;
astrolabos Σεπτέμβριος 6, 2008 #12 Σεπτέμβριος 6, 2008 Αν έχεις σχέση με υπολογιστές και νιώθεις λίγο, όχι. Εξάλλου, αν δεν απατώμαι, αν έχεις 4 μαθήματα υπολογιστών στο πτυχίο της σχολής σου δε χρειάζεσαι ecdl
johnysb Σεπτέμβριος 6, 2008 #13 Σεπτέμβριος 6, 2008 αν έχεις 4 μαθήματα υπολογιστών στο πτυχίο της σχολής σου δε χρειάζεσαι ecdlΑυτο ισχυει σιγουρα.Νομιζω παιρνεις μια βεβαιωση απο τη σχολη.
kallileo Σεπτέμβριος 10, 2008 #14 Σεπτέμβριος 10, 2008 Ακριβως μολις παρεις το πτυχιο μπορεις να παρεις ενα πιστοποιητικο γνωσεων υπολογιστη.Γραφουν ολα τα μαθηματα που εχεις περασει χρησιμοποιωντας υπολογιστες. Απο C εως και ρομποτικη ή μικροελεγκτες.
ea6gka Σεπτέμβριος 10, 2008 #15 Σεπτέμβριος 10, 2008 CAD/CAM GIS κλπ μετρανε σαν σχετικα με υπολογιστες?
deninho Σεπτέμβριος 10, 2008 #17 Σεπτέμβριος 10, 2008 Εμάς στη σχολή (Φυσικό για όσους δε θυμούνται ), ορίσανε τα εξής 4 μαθήματα ως σχετικά με υπολογιστές για να πάρεις τη βεβαίωση: α. Υπολογιστές 1 β. Εργαστήριο Υπολογιστών γ. Εργαστηριο Φυσικής 1 δ. Εργαστήριο Φυσικής 2 Στους υπολογιστές 1, μαθαίναμε (δεν ξέρω τώρα), fortran & pascal, σε θεωρητικό επίπεδο Στο εργαστήριο υπολογιστών 1 αντιγράφαμε κάτι κομμάτια κώδικα (fortran νομίζω) Στα 2 εργαστήρια Φυσικής σου απαγόρευαν να κάνεις διαγράμματα στον υπολογιστή Κατά τα άλλα με αυτά τα 4 μαθήματα οι φοιτητές έχουν γνώσεις χρήσης Η/Υ...
webhunter Σεπτέμβριος 10, 2008 #18 Σεπτέμβριος 10, 2008 Καλά, γιατί νομίζεις ότι όποιος έχει την πιστοποιήση ECDL από άλλο φορέα γνωρίζει και που του πάνε τα τέσσερα? Εμείς από τις σχολές, αν σε αναγκάζει το πρόγραμμα σπουδών να ασχολείσαι ενεργά, ξέρουμε πολλά παραπάνω.
webhunter Σεπτέμβριος 10, 2008 #20 Σεπτέμβριος 10, 2008 Πως το εννοείς? Γιατί σε μας (ΝΜΜ ΕΜΠ) μας στέλνουν αδιάβαστους με κάτι εργασίες. Και μιλάμε όλα πρέπει να είναι σε fortran και σε ειδικά αρχεία μετά. Άσε που όλοι οι υπολογισμοί γίνονται πλέν σε excel γιατί θα γεμίζαμε τόνους χαρτιά με πράξεις.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.