Kostas007 Νοέμβριος 10, 2008 #61 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2008 το generals ηταν οντως μουφια,αυτο ειναι ομως πολυ καλυτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cronogr Νοέμβριος 11, 2008 #62 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2008 Ολα τα cnc απο τη westwood ητανε τέλεια με εξαίρεση το tiberian sun απο την ΕΑ μονο το tiberium wars ητανε καλο μεχρι και το red alert 3 μου θυμίζει ενα συνδιασμό generals + tiberium wars οποτε δε νομιζω να εχει μεγαλη απήχηση και ουτε μεγάλη online community οποτε λιγοι θα ειναι oi games που θα ασχοληθούνε με αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowRunner Νοέμβριος 11, 2008 #63 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2008 Εμένα πάντως μου αρέσει, είναι διασκεδαστικό και συγχρόνως δυναμικό, έχει και ωραία μωρά. Το κακό είναι ότι είναι λίγο παιδικό αλλά αυτό δεν σημαίνει και τίποτα. Εξάλλου οτιδήποτε είναι sequel είναι χαζομαρίτσα, είτε ταινία είτε παιχνίδι. Παίζω και με Γιαπωνέζους τώρα και έχω πεθάνει στο γέλιο. Ποιος είπε ότι είναι δύσκολο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mainframe Νοέμβριος 11, 2008 #64 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2008 αν και το RA2 ήταν απο τα αγαπημένα μου....μετα το COMPANY OF HERO δεν υπάρχει γυρισμός... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Νοέμβριος 12, 2008 #65 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2008 Παρόλο που κατηγορήθηκε για τα anim γραφικά του, προσωπικά με εντυπωσιάζει ακόμα και χαίρομαι που έχει κρατήσει το παλιό στυλάκι... Οι ρωσίδες στρατηγοί όλα τα λεφτα! χαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Νοέμβριος 16, 2008 #66 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2008 Προσωπικά με άφησε αδιάφορο. Δεν βρίσκω τον λόγο να αντικαταστήσω το Τiberium wars.Βυζάκια και kido-videakia που και καλά προσθέτουν στην υπόθεση δεν εντυπωσιάζουν πια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 19, 2008 #67 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2008 To τελείωσα. Το Red Alert 3 με τσάντισε αφάνταστα. Τελείως ρηχό quest και στάνταρ οι Ρώσοι (οι σοβιετικοί τέλος πάντων) είναι οι κακοί. ΠΟΥΤΙΝ ΡΕ ΛΕΜΕ!Κρίμα γιατί αυτο το παιχνίδι ήταν και θα έπρεπε να είναι αφιέρωμα στους σοβιετικούς. Στην 3η έκδοση η γελοιοποίηση ξεκίνησε από το tutorial που ο κωμικός χαρακτήρας των 3 παρουσιαστών ήταν - ποιος άλλος φυσικά; - το σοβιετικό τανκ. Είπαμε να είναι πατριώτες οι της ΕΑ, αλλά αν θέλουν να βγάλουν μια έκδοση για ΗΠΑ μόνο - την τρέχουσα - και μια για τον υπόλοιπο κόσμο μπας και ευχαριστηθούμε σολο παιχνίδι. Για τα μοντέλα δε θα πώ τίποτε άλλο από κρίμα. Μόνο στήθη, κόλους και μπούτια; Για αυτό μας έχετε; Γενικότερα το παιχνίδι με απογοήτευσε μιας και περίμενα μια μετεξέλιξη του πολύ καλού RA2. Στην ουσία είδα μια συνέχεια των παρωδιών που βγαίνουν απο την EA τα τελευταία χρόνια. Λυπάμαι, ειλικρινά λυπάμαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Νοέμβριος 19, 2008 #68 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2008 XμμΤο παιχνίδι το έχω στη ζελατίνα του μια εβδομάδα τώρα. Μήπως να το γυρίσω πίσω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkon Νοέμβριος 19, 2008 #69 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2008 EA=το καλυτερο παραδειγμα της παρακμης(με λιγες εξαιρεσεις) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Νοέμβριος 21, 2008 #70 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2008 EA=το καλυτερο παραδειγμα της παρακμης(με λιγες εξαιρεσεις) Kαι που να δεις το καινουργιο της παιχνιδι το Need for Speed: Undercover: ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥΦΑ !! Eφαγε και ενα 5 με αριστα το 10 απο το IGN NFS Undercover review: http://pc.ign.com/articles/932/932161p1.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.