Jump to content

Command & Conquer: Red Alert 3

winters

Recommended Posts

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Ολα τα cnc απο τη westwood ητανε τέλεια με εξαίρεση το tiberian sun απο την ΕΑ μονο το tiberium wars ητανε καλο μεχρι και το red alert 3 μου θυμίζει ενα συνδιασμό generals + tiberium wars οποτε δε νομιζω να εχει μεγαλη απήχηση και ουτε μεγάλη online community οποτε λιγοι θα ειναι oi games που θα ασχοληθούνε με αυτο

Εμένα πάντως μου αρέσει, είναι διασκεδαστικό και συγχρόνως δυναμικό, έχει και ωραία μωρά. Το κακό είναι ότι είναι λίγο παιδικό αλλά αυτό δεν σημαίνει και τίποτα. Εξάλλου οτιδήποτε είναι sequel είναι χαζομαρίτσα, είτε ταινία είτε παιχνίδι.

Παίζω και με Γιαπωνέζους τώρα και έχω πεθάνει στο γέλιο.

Ποιος είπε ότι είναι δύσκολο; :o

To τελείωσα. Το Red Alert 3 με τσάντισε αφάνταστα. Τελείως ρηχό quest και στάνταρ οι Ρώσοι (οι σοβιετικοί τέλος πάντων) είναι οι κακοί. ΠΟΥΤΙΝ ΡΕ ΛΕΜΕ!

Κρίμα γιατί αυτο το παιχνίδι ήταν και θα έπρεπε να είναι αφιέρωμα στους σοβιετικούς. Στην 3η έκδοση η γελοιοποίηση ξεκίνησε από το tutorial που ο κωμικός χαρακτήρας των 3 παρουσιαστών ήταν - ποιος άλλος φυσικά; - το σοβιετικό τανκ. Είπαμε να είναι πατριώτες οι της ΕΑ, αλλά αν θέλουν να βγάλουν μια έκδοση για ΗΠΑ μόνο - την τρέχουσα - και μια για τον υπόλοιπο κόσμο μπας και ευχαριστηθούμε σολο παιχνίδι. Για τα μοντέλα δε θα πώ τίποτε άλλο από κρίμα. Μόνο στήθη, κόλους και μπούτια; Για αυτό μας έχετε;

Γενικότερα το παιχνίδι με απογοήτευσε μιας και περίμενα μια μετεξέλιξη του πολύ καλού RA2. Στην ουσία είδα μια συνέχεια των παρωδιών που βγαίνουν απο την EA τα τελευταία χρόνια. Λυπάμαι, ειλικρινά λυπάμαι.

EA=το καλυτερο παραδειγμα της παρακμης(με λιγες εξαιρεσεις)

Kαι που να δεις το καινουργιο της παιχνιδι το Need for Speed: Undercover:

ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥΦΑ !!

Eφαγε και ενα 5 με αριστα το 10 απο το IGN :rofl:

NFS Undercover review:

http://pc.ign.com/articles/932/932161p1.html

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.