Jump to content

Mercenaries 2

nikpoth

Recommended Posts

1) Kάνεις σαφέστατο υπαινιγμό ότι το παιχνίδι δεν το έχεις υπό νόμιμη κατοχή.Διάβασε σε παρακαλώ τους κανόνες του φόρουμ;)

2)Μπορείς να μας πείς τι δεν σου άρεσε ακριβώς από το παιχνίδι?Τα γραφικά,ο χειρισμός, ο ήχος, ο τρόπος του παιχνιδιού?

• 2 weeks later...

εγω εχω προβλημα με τα save σε αυτο το παιχνιδι και δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν μπορω να κανω load ενω τα σωζει κανονικα και μετα οταν πας να βγεις σου λεει lost for game τι να πω?

εγω εχω προβλημα με τα save σε αυτο το παιχνιδι και δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν μπορω να κανω load ενω τα σωζει κανονικα και μετα οταν πας να βγεις σου λεει lost for game τι να πω?

το ιδιο προβλημα ειχα και εγω σε xp σε vista μια χαρα κανει load

αυτο συμβαινει γιατι στα xp τo σωζει σε διαφορετικο φακελο

και μαλλον εκει γινεται το μπερδεμα

Ψιλο μαπα τα γραφικα οντως... Παει να γινει κατι αναμεσα σε Just Cause & G.T.A. μονο που ειναι χειροτερο και απ'τα δυο... Παντως μ'αρεσει η sport bike που παιρνεις, παει κομματια στις στροφες :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.