Jump to content

Νεο PC, ΧP 32 ή 64?

paokkerkir

Recommended Posts

Καλησπέρα. Παρήγγειλα καινούργιο PC με Quad Core, 4GB DDR3 και VGA GX280. To ερώτημα μου είναι τι λειτουργικό να προτιμήσω. Tα Vista δεν τα έχω σε μεγάλη εκτίμηση. Aξίζουν τα ΧΡ 64? Έχουν υποστήριξη από drivers? Το software θα είναι συμβατό? Υπ'όψιν ότι δεν έχω ξαναασχοληθεί με 64bit OS. Ευχαριστώ.

Εγω εχω τα ΧΡ64 εδω και ενα 8μηνο,εκτος απο καποιες δευτερευουσες εφαρμογες που επρεπε να βρω συγκεκριμενες εκδοσεις για να δουλεψουν,ολες οι αλλες ειναι 32bit και δουλευουν κανονικα οπως και στα ΧΡ32.Με 2-3 παιχνιδια ειχα προβλημα μονο.

ερωτηση.

εμενα σε 32bit γιατι βλεπει 3.25GB?

Παιζει ρολο και η καρτα γραφικων νομιζω...λογικα θα πρεπει να εχεις 512mb..αμα ειχες 1gb θα εβλεπες 2.8:daisy:

Και απο εμενα ΧΡ 64bit..εχω vista τωρα και αρχιζει και σερνεται...με το που εβαλα μερικα παιχνιδακια...:weep:

πρέπει προκαταβολικά όταν έχτισες την σύνθεση του pc σου να είχες κάνει έρευνα αν υπάρχουν διαθέσιμοι drivers για xp x64. Εγώ βρήκα για το pc μου για όλες τις συσκευές εκτός απο το pinnacle tv tuner. Δεν τα αλλάζω τα x64 με τίποτα, απολύτως σταθερά, ταχύτατα και αξιόπιστα. Αν βρείς drivers, χαλαρά να τα προτιμήσεις, για να μην πάει τσάμπα και το πακέτο μνήμης που πήρες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.