schumifer Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2008 Για πείτε απόψεις. Αναζητάμε κάτι αντίστοιχο φαντάζομαι του προγράμματος που έχουν τα τελευταία office.Όσο πιο intuitive και user friendly γίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 6, 2008 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2008 Ριξε μια ματια στο Adobe Dreamweaver..(δεν ξερω πως εινα αυτο του office - οποτε χρειάστηκε αυτο χρησιμοποίησα)http://www.adobe.com/products/dreamweaver/Θα βρεις και αρκετα Tutorials στο νετ αν ψαξεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Σεπτέμβριος 6, 2008 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2008 dreamweaver και απο μεναπολλές επιλογές από απλό site μέχρι δυναμικό με sql database Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Σεπτέμβριος 6, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2008 OK δεν εχω φτιάξει ποτέ κάτι ανάλογο, οπότε ψάχνουμε κάτι απλό.Επίσης μιλάμε για λίνουξ, όπως δείχνει και η τοποθεσία του θέματος. Θενξ Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 6, 2008 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2008 1. NVU2. Bluefish Editor3. Amaya Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Σεπτέμβριος 7, 2008 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2008 1. Dreamweaver2. Expresion Web (από Microsoft - δωρεάν αν είσαι (η σχολή σου, εφόσον είσαι φοιτητής) στο πρόγραμμα MSDNAA).edit: sorry παίδες, δεν είδα ότι το thread είναι Linux... Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Σεπτέμβριος 7, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2008 Αστρολάβε το έχω πετύχει το nvu αν και δεν είχα εμβαθύνει. ΤΟ έχεις χρησιμοποιήσει?EDIT μόλις διαπίστωσα ότι τελικά το nvu έδωσε τη θέση του στο kompozer Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 7, 2008 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2008 Αστρολάβε το έχω πετύχει το nvu αν και δεν είχα εμβαθύνει. ΤΟ έχεις χρησιμοποιήσει?EDIT μόλις διαπίστωσα ότι τελικά το nvu έδωσε τη θέση του στο kompozerΌχι πολλά πράγματα, αλλά ήταν συμπαθητικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.