Jump to content

Προσφορα sony απο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ μονο για 6/9

sofix

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ακουσα στο ραδιο τη διαφημιση κ ειπα να το ψαξω,αλλα δεν βρηκα τιποτα περαν τουτου

αυριο και μονο αυριο 6/9 σαββατο στην ηλεκτρονικη (http://www.electroniki.gr/ ) :

"με καθε sony που αγοραζεις δωρο αλλο ενα sony"

εχει μονο ενα μπανερακι στο site και τιποτα αλλο...

δηλαδη αμα παω εγω αυριο και παρω μια bravia 32' θα μου δωσουν δωρο αλλη μια ιδια?:hmm:

αν κανεις ενδιαφερεται,ας κανει ενα κοπο να παει μια βολτα..αν και χλωμο μου φαινεται..

Δεν ξέρω αλλα είναι πραγματικά ενδιαφέρον!!Μπορεί καποιος να μας δώσει περισσότερες πληροφορίες?

Έχει ο πατέρας μου ένα φίλο στην ηλεκτρονική,θα τον βάλω να ρωτήσει και ass soon as i find out i will let you know :D

σε 3 λεπτα !! μιας και δε τι παλευω στο Μεσολογγι δε θα με χαλαγε μια βολτα στο Αγρινιο για ψωνια χαχα

ρε παιδια μπας και μας δουλευει καποιος?παω το ποντικι πανω απτο μπανερ και βγαζει παραθυρακι που λεει "ελεος"...

μεχρι 1300Ε αγορα , δωρο ενα mp3

απο 1300Ε και πανω κατι αλλες π@ριες οπως φωτογραφικες κλπ...

πηρε ενας φιλος μου τηλ

δωρο ενα mp3

να δεις που αμα πας εκει και κανεις την αγορα θα σου πουν "εμεις εννοουσαμε ενα αρχειο MP3 κυριε" οι σπαγγοραμμενοι!

θα πάω να πάρω κανα ζευγάρι ακουστικά sony να μου δώσουν δώρο το mp3 να ακούω :hehe::clap:

χααχαχαχαχαχαχαχαχα εγραψες :flex: ονως συμφωνα με το γομαρ ειπαν εως και οχι απο ΧΧ ποσο

Tην φάγανε την καταγγελία στο κεπκα για παραπλανητική διαφήμιση.

Άκου εκεί το "Άλλο ένα" να είναι ένα mp3...

Aπατεώνες

αμα ηταν απλα ενα μπανερακι στο site οκ,αλλα κανανε ολοκληρη διαφημιση στο ραδιο οι απατεωνες!

οξωωωω !!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.