Jump to content

Watercooling and mod

crio

Recommended Posts

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

@ κοπριτη

ναι τους απλούς λέω από πλαίσιο τους έβαλα δίπλα δίπλα και ο ο fesser τσάκιζε 1-2 εκατοστά πιο μετά στον χάρακα.

@ crio

πάρε κάποιο του στιλ primochill PC ice or fesser one F1

Λοιπόν, επειδή είχα τρομάξει και εγώ με αυτά που λέγατε για τα blocks της zalman, αποφάσισα να λύσω την δικιά μου. Τα αποτελέσματα είναι παρακάτω. Να σημειώσω ότι το υπόλειμμα που φαίνεται είναι από τους μαύρους σωλήνες της tide water και έχει χρώμα επάνω. Στο κύκλωμα κυκλοφορία απιονισμένο νερό με προσθετικό χρώματος (τίποτα παραπάνω) και λειτουργούσε έτσι έπι 1,5 μήνα για 24/7 μιας και το έχω στο server.

Α, και κατάφερα να το καθαρίσω με σκέτο χαρτί, ούτε καν με χρήση καθαριστικού ή με τρίψιμο.

post-5359-1416073651,9847_thumb.jpg

post-5359-1416073652,0373_thumb.jpg

post-5359-1416073652,1078_thumb.jpg

post-5359-1416073652,2048_thumb.jpg

post-5359-1416073652,2435_thumb.jpg

Καλά η βάση του δεν είναι από χαλκό? Αν όντως είναι από χαλκό τότε το καπάκι που είναι αλουμινένιο θα έχει το πρόβλημα (Συνήθως στα σπειρώματα που χαλάει η προστατευτική επίστρωση :)

Καλά η βάση του δεν είναι από χαλκό? Αν όντως είναι από χαλκό τότε το καπάκι που είναι αλουμινένιο θα έχει το πρόβλημα (Συνήθως στα σπειρώματα που χαλάει η προστατευτική επίστρωση :)

Αποστολη, το block του Webhunter ειναι επιχρυσωμενο στη βαση (αυτο εδω πρεπει να ειναι)

με ανοδιωμενο αλουμινιο στο καπακι

δεν εχει εκτεθιμενο χαλκο σε καποιο σημειο του

γι'αυτο και δεν εχει προβλημα (οσο οι επιστρωσεις των υλικων παραμενουν αθικτες)

Και εγώ έτσι πίστευα, ότι είναι εκτεθειμένο, αλλά λογικά μετά από τέτοιο διαστημα χρόνου θα έδειχνε σημάδια φθοράς, και το μόνο που είδα, ήταν υπολείμματα από τα υλικά των σωλήνων και του χρώματος.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.