Jump to content

Watercooling and mod

crio

Recommended Posts

Mε την 3850 έχω ΜΑΧ 65 βαθμούς στα 900/990 χρονισμένη η κάρτα.Θέλω γωνιακά ρακορ ώστε να βγάλω αυτά που έχει τώρα (8 mm εσωτερική) και να βάλω πιο μεγάλα (13 mm gonεσωτερική) ώστε να ταιριάξουν με την υπόλοιπη υδρόψυξη και με το λάστιχο Tygon

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Ξέρει κανείς που είναι και τι παίζει στην σπύρου πάτση?Όλα ακούω πράγματα για αυτήν την οδό.

Ρακόρ γωνίες λένε :hehe: Το tygon καλό αλλά το διάφανο μετά από λίγο καιρό βρωμίζει πολύ. Καλύτερα feser (όχι ότι είναι πολύ φθηνότερο αλλά κουβέντα να γίνεται)

Ρακόρ γωνίες λένε :hehe: Το tygon καλό αλλά το διάφανο μετά από λίγο καιρό βρωμίζει πολύ. Καλύτερα feser (όχι ότι είναι πολύ φθηνότερο αλλά κουβέντα να γίνεται)

οχι ρε εσυ....για τα tygon μιλανε...

Εχει και για 1/2" tygon που χρησιμοποιει ο crio;
αμεεεε
Θελουμε και 'μεις τοτες.

Λεω να παω σημερα και εγω να παρω σωληνες κτλπ...

Υπαρχει τιποτα καλο ?

www.multirama.gr

koolance

έχει ότι θες σε ρακορ γωνίες

Εχει και ΓΙΑ 1/2" tygon που χρησιμοποιει ο crio;

άρα για ρακόρ γωνίες λένε :p

για tubing, τσέκαρε τα feser από multi xtreme, είναι καλύτερα από αυτά του Πλαισίου που έχουν 2,99ευρώ/μέτρο

άρα για ρακόρ γωνίες λένε :p

για tubing, τσέκαρε τα feser από multi xtreme, είναι καλύτερα από αυτά του Πλαισίου που έχουν 2,99ευρώ/μέτρο

τι 11 ευρω το μετρο(tygon) τι 9 ευρω το μετρο (feser) ;) pfff κατι θα κανω...:hmm:

Ρε παιδια αυτα τα tygon αμα θολωσουν γιατι δε ξεθολωνουν με τιποτα.Εχω δοκιμασει τα παντα(ξυδι,αφαλατικα υγρα,σαπουνι,W/cooling cleaners)και τιποτα.Σκεφτομαι βιτριολι αλλα το φοβαμαι για προφανεις λογους... :devil:

Ποιος λυνει και δενει ομως καθε μηνα πολυ κουραστικο.Μαλλον θα προτιμησω Feser αυτην φορα.Α ρε multirama ποτε θα βαλεις αντικαταβολη???Eπι την ευκαιρια για να μην ειμαι και εντελως off topic παρτε και μια photo απ την δικη μου μπακατελα που βρηκα

26082008318yl1.th.jpg

Κοπρίτη έχει γωνίες για το tygon που να μπαίνουν στο μπλόκ που έχω τώρα?

zalman ZM-GWB3

εφοσον εχει σπειρωμα 1/4

Ki αυτα σου κανουν

αλλα και αυτα

εφοσον εχεις ηδη ρακορ

πιθανοτατα ομως με αυτα και αυτα να μπορεις επισης να κανεις τη δουλεια σου.

;)

(ολα ειναι περιστρεφομενα)

Α ρε multirama ποτε θα βαλεις αντικαταβολη???

ποιος σου ειπε οτι δεν εχει?

Έχεις στο μαγαζί?Ουσιαστικά θέλω τέσσερα γωνιακά περιστρεφόμενα που να με πάνε απο 1/4 σε 1/2.Θα αλλάξω δηλαδή τα δυο αυτά ρακόρ που έχει ήδη το μπλοκ.

εγω θα ελεγα αυτα εδω

http://www.koolance.com/water-cooling/product_info.php?product_id=518

περνά μια βόλτα με το μπλοκ η την κάρτα και θα σε βοηθήσουν τα παιδιά

όσο για σωλήνες

tygon = πολύ ευλύγιστοι άλλα σε ένα μηνά θολώνουν άσχημα

fesser = ελάχιστα λιγότερο ευλύγιστοι από tygon άλλα δεν θολώνουν

primochill = σκληρό σαν πετσί

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.