cptkoulis Σεπτέμβριος 22, 2008 #121 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2008 thx ναι κάπου 3900... Λιτοτητα βλεπω Το μονο αρνητικο ισως(αν εισαι φιγουρατζης,λεω αν) ειναι οτι βγαζει λιγοτερα "κιλομουρ" απο ενα πχ Rolex ΥΓ Δεν το κλειδωνει καποιος αυτο το θεμα...Δεν θελει πολυ να γινει η ζημια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 22, 2008 #122 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2008 μεγειες βουδα πολυ ομορφο ρολογακι:happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Σεπτέμβριος 22, 2008 #123 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2008 Νομίζω ότι θα αλλάξει γνώμη: :hehe: @koulis: Σίγουρα όταν δίνεις 4Κ, θέλεις να δικαιολογούνται. Αλλά και πάλι, αν κάτι σου αρέσει και ξέρεις ότι είναι ακριβό και διατίθεσαι να τα δώσεις και δε φαίνεται τόσο ακριβό στους μη γνώστες, απλά φαίνεται ότι το λάτρεψες με το που το είδες. Εγώ π.χ. λατρεύω ένα Airwolf της Breiling, το οποίο μπορεί κάποιος που δεν ξέρει να το πει και Casio - εμένα δε με νοιάζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Σεπτέμβριος 22, 2008 #124 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2008 Ειδικα το κιτρινο ολα τα λεφτα..!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Σεπτέμβριος 22, 2008 #125 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2008 Έχετε κανα καλό που να μετράει παλμούς και να είναι φτηνούτσικο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Σεπτέμβριος 22, 2008 #126 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2008 Nike, πάω να ψάξω http://www.heartratemonitor.co.uk/index.html Get in here και ψάξε, έχει σχεδόν τα πάντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Σεπτέμβριος 22, 2008 #127 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2008 Έχετε κανα καλό που να μετράει παλμούς και να είναι φτηνούτσικο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Σεπτέμβριος 22, 2008 #128 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2008 Τί είναι αυτό, φτιαγμένο από αλουμίνιο? (Sanitas) Γιατί φαίνεται μεγάλο Ελαφρύ θα είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Σεπτέμβριος 23, 2008 #129 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2008 Λιτοτητα βλεπω Το μονο αρνητικο ισως(αν εισαι φιγουρατζης,λεω αν) ειναι οτι βγαζει λιγοτερα "κιλομουρ" απο ενα πχ Rolex ΥΓ Δεν το κλειδωνει καποιος αυτο το θεμα...Δεν θελει πολυ να γινει η ζημια... ούτε καν... κάτι απλό κ όμορφο ήθελα... κ για τη λιτότητα που λες, δώρο γάμου θα είναι:-O Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Σεπτέμβριος 23, 2008 #130 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2008 Ειδικα το κιτρινο ολα τα λεφτα..!! πιτσιρικάς τα είχα και τα 2 σχέδια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Σεπτέμβριος 23, 2008 #131 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2008 :baby: να σημειώσω οτι και γω απο το oroloi.gr το εχω πάρει, στα εξω μαγαζια το έβρισκα 400-450 και απο κει ήρθε με 350€ σε απίστευτη επαγγελματική συσκευασία δώρου μεχρι αηδίας λέμε και με όλα τα σχετικα σφραγίδες και καρτες εγγυήσεως απο seiko. Ειναι πολύ αξιόπιστο το oroloi.gr για αυτον που ρώτησε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManosRK Σεπτέμβριος 23, 2008 #132 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2008 Nice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Purple_Haze Σεπτέμβριος 23, 2008 #133 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2008 Έχετε κανα καλό που να μετράει παλμούς και να είναι φτηνούτσικο?suunto η σειρά Τ. Εγώ έχω το Τ3 (175 ευρώ) με παλμογράφο που φοράς στο στήθος. Πολύ καλό και η suunto εγγυηση...Το ρολόι σου φτιάχνει πρόγραμμα προπόνησης ανάλογα με τους στόχους σου, μπορείς να κατεβάσεις έτοιμα προγράμματα από νετ και επίσης μπορείς να το συνδέσεις με άλλα αξεσουάρ suunto. Ο παλμογράφος, που τον έχω δοκιμάσει πάντως για ένα 2μηνο συστηματικά, εφαρμόζει καλά και είναι αξιόπιστος. Γενικά είμαι ευχαριστημένος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Σεπτέμβριος 23, 2008 #134 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2008 Ante na doume giati simera sto gipedo lipothimisa kai egina rompa sta gomenakia.(Sorry gia ta greeklish alla to pathainei otan kanw on/off to sli, tha kanw edit molis epistrepsw apo restart)ping ρε, pingακόμα να κάνεις restart? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 23, 2008 #135 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2008 εσυ νασαι καλα και τα γκομενακια χ3στ@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Σεπτέμβριος 24, 2008 #136 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2008 Τα ρολόγια πάψανε προ πολλού να είναι χρήσιμα εργαλεία. Έχουν γίνει στην ουσία βραχιόλια. Αυτό είναι ένα εργαλείο που με έχει συντροφέψει για πάνω από 12000 χιλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Σεπτέμβριος 24, 2008 #137 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2008 12k, μάλλον ικανοποιημένος θα είσαι; Κοιτάζω 2 της polar, rs100 και s150 για χρήση στο ποδήλατο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Σεπτέμβριος 25, 2008 #138 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2008 Ante na doume giati simera sto gipedo lipothimisa kai egina rompa sta gomenakia.(Sorry gia ta greeklish alla to pathainei otan kanw on/off to sli, tha kanw edit molis epistrepsw apo restart)Μυρίζομαι κατάσταση μα**κο-προγράμματος στο φαγητό...ή μήπως υπερβάλλοντα ζήλου? Πρόσεχε...είπαμε να αδυνατίσεις, όχι να εγκαταλείψεις...:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Σεπτέμβριος 25, 2008 #139 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2008 12k, μάλλον ικανοποιημένος θα είσαι; Κοιτάζω 2 της polar, rs100 και s150 για χρήση στο ποδήλατο.Αυτά που κοιτάζεις δεν είναι για ποδήλατο.Η σειρά CS είναι.Όχι πως αλλάζει κάτι στον παλμογράφο, αλλά δεν πέρνουν στροφόμετρο στο πετάλι, που είναι εξαιρετικά χρήσιμο. Ούτε ταχύμετρο στον τροχό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Σεπτέμβριος 25, 2008 #140 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2008 Για τον παλμογράφο το θέλω βασικά, θα προτιμούσα να μην είμαι καλωδιωμένος στο ποδήλατο - πέφτουμε και καμιά φορά - που και που παίζει και τρέξιμο. Τα υπόλοιπα σχεδόν καλύπτονται από τον υπολογιστή στο ποδήλατο, το πετάλι οχι ακόμα αλλά θα υπάρξει αναβάθμιση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.