amartolos Οκτώβριος 1, 2013 #221 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2013 Στο χερι μου καθε μερα ολη μερα τα τελευταια 3 χρονια.Το βγαζω μονο οταν παω για υπνο για να μην το χτυπησω σε κανενα κομοδινο και στην θαλασσα. Του πηρα και ενα strap αλλα το bracelet δεν παιζεται. Εδω η μεταμόρφωση http://forums.watchuseek.com/f20/my-new-oem-po-xl-rubber-strap-lots-photos-430934.html Το παραπανω αντικατεστησε το παρακατω.. το πουλησα μετα απο 2 μηνες γιατι δεν με ικανοποιησε σαν μεγεθος και οι skeleton δεικτες απαραδεκτοι... καμια σχεση PO και Seamaster σαν ρολογια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Οκτώβριος 1, 2013 #222 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 1, 2013 #223 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2013 Μεγιές. Πολύ όμορφα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Οκτώβριος 1, 2013 #224 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2013 ρε φίλε τι τέρας είναι αυτό;πόσο ζυγίζει;βγαίνει κούκος και λέει την ώρα δηλαδης; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Οκτώβριος 1, 2013 #225 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2013 Παίδες καμιά άκρη για gshock / suunto στο uk γιατί ψάχνομαι?ευχαριστώ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Οκτώβριος 1, 2013 #226 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2013 Στο χερι μου καθε μερα ολη μερα τα τελευταια 3 χρονια.Το βγαζω μονο οταν παω για υπνο για να μην το χτυπησω σε κανενα κομοδινο και στην θαλασσα. Το ίδιο σε μπλε θέλω!! Πες μας και για το μεταλλικό εξάρτημα που έβαλες στο λουρί για να κλείνει με 1 κίνηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Οκτώβριος 1, 2013 #227 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2013 Τα ρολόγια ειναι φίλων απλα εγώ εκανα την παραγγελια γιατι δεν εχουν ιδέα γενικά απο pc Πάντως με εψησαν και μενα να πάρω [MENTION=1006]wrong method[/MENTION] specs για αυτο με την ασημι κασα: Model: 0912 Dial window material type: Flame Fusion Clasp: Buckle Case Material: Black Ion Stainless-Steel Case Diameter: 51 millimeters Case Thickness: 25 millimeters Band Material: Rubber/Polyurethane Band Length: 10 inches Band Width: 33mm Dial: Black Bezel Material: Stainless-Steel Bezel Function: Unidirectional Calendar: Date Display at 4:30 Movement: Swiss Ronda 5040.D Quartz Chronograph Water Resistant Depth: 500 meters / 1650 Feet Για το αλλο: INVICTA Model# F0003 Clasp: Buckle Case Material: Stainless-Steel Case Diameter: 52 millimeters Case Thickness: 22 millimeters Strap Measurements: 9-1/2" L x 26mm W Strap Material: Polyurethane Rubber Band Color: Black Dial Color: Blue Bezel Material: Stainless-Steel Calendar: Date Display Window Movement: Swiss Made Ronda 5040.D Quartz Chronograph Water-Resistant Depth: 100 ATM - 1000 meters - 3300 feet Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Οκτώβριος 1, 2013 #228 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2013 Το ίδιο σε μπλε θέλω!! Πες μας και για το μεταλλικό εξάρτημα που έβαλες στο λουρί για να κλείνει με 1 κίνηση.Το κουμπωμα ειναι αυθεντικο της Ομεγα και ειναι αυτο που σου δινει η εταιρια αν αγορασεις ρολοι της με λουρακι αντι για bracelet.Το συγκεκριμενο λεγεται deployment και θελει deployment λουρακια ΟΕΜ ή aftermarket για να δουλεψει.To κυριο χαρακτηριστικο του ειναι η extra ασφαλεια ποου παρεχει οταν προσπαθεις να φορεσεις το ρολοι.Πλεον υπαρχουνε πολλες εταιριες που βγαζουνε αναλογα κουμπωματα, ψαξε στο google ή στο ebay deployment buckle και κατι θα βρεις.Deployment Buckle: Watches | eBay Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Οκτώβριος 10, 2013 #229 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franky_stein Οκτώβριος 10, 2013 #230 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2013 Τα τρία τελαυταία αποκτήματά μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Οκτώβριος 10, 2013 #231 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2013 Σου αρέσουν τα τσουπωτά ή είναι ιδέα μου; Μιας και ανέβασες τη φώτο από το Festina θυμήθηκα το 2ο ρολόι μου, επίσης Festina. Μου άφησε κακές εντυπώσεις, μικροί δείκτες (στο σκοτάδι πρακτικά δε φαινόταν ο φώσφορος), το βίδωμα της κορώνας χάλασε και έμενε ξεκούμπωτη, αργότερα χάλασαν τα κουμπιά του χρονόμετρου και αφού είχα ένα tag heuer το έκλεισα στο συρτάρι και δεν ξανασχολήθηκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franky_stein Οκτώβριος 14, 2013 #232 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2013 Ναι. Από 48mm διάμετρο και πάνω.Το Festina είναι πολύ καλό και στιβαρό, δεν μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα προς το παρόν.Το Rebosus το βλέπω στα $350, Watchismo.com - Search ενώ το πήρα από e-men 99€ .'>E-MEN Ρολόγια - Rebosus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Νοέμβριος 26, 2013 #233 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2013 Μετά από χρόνια, πάλι με ρολόι στον καρπο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatal Νοέμβριος 26, 2013 #234 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2013 Αυτό εδώ και πολύυυυ καιρό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Νοέμβριος 26, 2013 #235 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2013 Μετά από χρόνια, πάλι με ρολόι στον καρπο!Μπράβο, Eco-Drive και εσύ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Νοέμβριος 26, 2013 #236 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2013 Μπράβο, Eco-Drive και εσύ!! Έτσι, έτσι. . Και eco και drive! Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 26, 2013 #237 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2013 θυμισε μου ποιο μοντελο ειναι το citizen σου.Νομιζω αυτο ειχα σταμπαρει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Νοέμβριος 26, 2013 #238 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2013 θυμισε μου ποιο μοντελο ειναι το citizen σου.Νομιζω αυτο ειχα σταμπαρει Είναι το ΑΤ4007-54Ε Βγαίνει και σε άλλους συνδυασμούς όπως και σε τιτάνιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Νοέμβριος 27, 2013 #239 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2013 Αυτό εδώ και πολύυυυ καιρό! τσιμπα του και ενα zulu/nato για καλοκαιρακι και ειναι μπομπα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Νοέμβριος 27, 2013 #240 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2013 τσιμπα του και ενα zulu/nato για καλοκαιρακι και ειναι μπομπα !Δεν ήξερα τι είναι αυτά, έψαξα και βρήκα. Δε μου αρέσουν καθόλου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.