Jump to content

Θέλω τη γνώμη σας για αυτές τις μνήμες...

venom7

Recommended Posts

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Hi!Για πείτε μου λίγο τη γνώμη σας και για αυτές τισ μνήμες http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=975060&HYMNIMITIMINGS=5-5-5-18&Manufacturer=CellShock&category=69977727&catalog=20

πόσο μπορουν περίπου να πάνε,και αν αξίζουν και ότι γνωρίζετε! Thanks:) Θα σας παρακαλούσα αν γίνεται λίγο σύντομα γιατί θέλω να πάω για αγορά μέσα στις επόμενες 2,3 μέρες!

είναι οι καλύτερες 2Χ1gb ddr2 που έχουν κυκλοφορήσει! Με φουρφούρι πάνω έχουν 1150+ με 4άρια αν θυμάμαι καλά και με 5άρια πάνε 1250+

είναι οι καλύτερες 2Χ1gb ddr2 που έχουν κυκλοφορήσει! Με φουρφούρι πάνω έχουν 1150+ με 4άρια αν θυμάμαι καλά και με 5άρια πάνε 1250+

Thanks Junior για την γρήγορη ανταπόκριση!Με φουρφουρι εννοείς ανεμιστήρι να φανταστώ,ε?Δλδ εννοείς ότι επειδή θα μπει ανεμιστήρι και θα ρίχνει τη θερμοκρασια σημαίνει ότι θα μπορουν να τρέχουν στην ίδια συχνότητα με χαμηλότερα timmings?Η θερμοκρασία είναι αυτή τελικά που επιρεάζει τα timmings και γενικά το o\c ή η τάση?

Όχι! Απλά το φουρφούρι θα τις δροσιζει και θα τις προστατεύσεις από κάνα θανατηφόρο έγκαυμα! :hehe:

Τότε τι εννοείς ότι πάνε 1150+ με 4αρια αφου είναι 5-5-5-18 στα 1150?Οτι και καλά θα μπορούν να τρέχουν στα 1150+ με 4αρια?Αμα είναι ετσι τότε γιατί δεν δίνουν default 4αρια?Που το στηρίζεις το ότι θα τρέχουν στα 1150+ με 4αρια(κάτω από default)?Αν κατάλαβα καλά ότι είπες κάτι τέτοιο !:rolleyes:

Ερωτηση...ποσα ζευγαρια ramακια εχεις αγορασει φιλε μου ?:hehe:

Τι εννοείς?Για αυτές που ρωτάω δεν τις έχω αλλά λέω να τις πάρω και είναι 2*1gb αλλά εγώ τώρα πάνω στο pc έχω 2*2gb και έχω στην άκρη και κάθονται άλλα 2*1gb(transcend axe ram 1066 τα οποία τα πουλάω κιόλας όποιος θέλει επί της ευκαιρίας!)

Τότε τι εννοείς ότι πάνε 1150+ με 4αρια αφου είναι 5-5-5-18 στα 1150?Οτι και καλά θα μπορούν να τρέχουν στα 1150+ με 4αρια?Αμα είναι ετσι τότε γιατί δεν δίνουν default 4αρια?Που το στηρίζεις το ότι θα τρέχουν στα 1150+ με 4αρια(κάτω από default)?Αν κατάλαβα καλά ότι είπες κάτι τέτοιο !:rolleyes:

έχω παίξει με τις συγκεκριμένες μνήμες φίλος, απτο μυαλό μου λες να το βγάζω? Σε Rampage Formula είδα 1180 με 4άρια αλλά για benching. Άμα τις είχα εκεί 24/7, δεν νομίζω να βγάζανε ούτε βδομάδα. 1180+ με πεντάρια, αν τις δροσίζεις καλά θα τα έχεις για 24/7 πιιστεύω...

έχω παίξει με τις συγκεκριμένες μνήμες φίλος, απτο μυαλό μου λες να το βγάζω? Σε Rampage Formula είδα 1180 με 4άρια αλλά για benching. Άμα τις είχα εκεί 24/7, δεν νομίζω να βγάζανε ούτε βδομάδα. 1180+ με πεντάρια, αν τις δροσίζεις καλά θα τα έχεις για 24/7 πιιστεύω...

Δεν αντιλλέγω και δε θέλω να σου πω κάτι για αυτό και το πιστεύω ότι τις έχεις δοκιμάσει!Οπότε αυτό που θες να πεις είναι ότι απλά μπορούν κάποιες να πάνε και 1150 με 4αρια αλλά θα ψωφίσουν και για αυτό τις δίνουν με 5αρια και μπορούν να πάνε και 1200+ και να έχουν και διάρκεια ζωής!

Πάντως για όσους ενδιαφέρονται υπάρχει και η λίγο πιό οικονομική λύση για καλό kit DDR2 :p Οι CellShock οι 1000άρες @ CL4 φοράνε τελικά (παρόλο που δε το πίστευα) ακόμα D9GKX..Προφανώς τους είχε μείνει stock και το σπρώχνουν τώρα..Αγόρασα ένα κιτάκι σήμερα (god bless πιστωτικό :D ) και τις έχω 2.18v 1000mhz @ 4-4-4-12 και με 2.2 1200 @ 5-5-5-10 :) Για 69€ νομίζω μια χαρά :p Σαν τις Dominator όμως δεν πάνε...!:p:inlove:

Πάντως για όσους ενδιαφέρονται υπάρχει και η λίγο πιό οικονομική λύση για καλό kit DDR2 :p Οι CellShock οι 1000άρες @ CL4 φοράνε τελικά (παρόλο που δε το πίστευα) ακόμα D9GKX..Προφανώς τους είχε μείνει stock και το σπρώχνουν τώρα..Αγόρασα ένα κιτάκι σήμερα (god bless πιστωτικό :D ) και τις έχω 2.18v 1000mhz @ 4-4-4-12 και με 2.2 1200 @ 5-5-5-10 :) Για 69€ νομίζω μια χαρά :p Σαν τις Dominator όμως δεν πάνε...!:p:inlove:

Αφού σου πήγαν 5-5-5-10 στα 1200 τότε εύκολα συγκρίνονται με τις corsair dominator αλλά και πάλι το θέμα είναι τι μνήμες θα πετύχει ο καθένας γιατί μπορεί να πετύχαινες μνήμες που δεν θα πήγαιναν καν 1200 ή οι corsair να μην πήγαιναν αυτές 1150 καν με 5-5-5-15!Σημασία έχει το κομμάτι που θα πετύχεις και πόσο το τρέχεις για 24/7 για να ζήσουν κιόλας!

Αφού σου πήγαν 5-5-5-10 στα 1200 τότε εύκολα συγκρίνονται με τις corsair dominator αλλά και πάλι το θέμα είναι τι μνήμες θα πετύχει ο καθένας γιατί μπορεί να πετύχαινες μνήμες που δεν θα πήγαιναν καν 1200 ή οι corsair να μην πήγαιναν αυτές 1150 καν με 5-5-5-15!Σημασία έχει το κομμάτι που θα πετύχεις και πόσο το τρέχεις για 24/7 για να ζήσουν κιόλας!

Οι συγκεκριμένες Corsair είναι οι PC10000.. :) Έχουν εγγυημένα τα 1250MHz και έχουν παίξει (οι συγκεκριμένες ξανά :p ) στα 1320MHz στο σύστημα που βλέπεις.. :) Πάντως για 24/7 τις έχω εντελώς χαλαρές..800mhz με cl4 και 2v...Μη τις τσιτώνουμε κιόλας φρέσκο πράμα :p

Υ.Γ. Πάντως μην πελαγώνεις..Είναι απλά τα πράγματα :) Εάν θέλεις το καλύτερο 2x1GB DDR2 kit που κυκλοφορεί (και ίσως το καλύτερο που κυκλοφόρησε) τότε πάρε τις κόκκινες :) Δές και στο xtremesystems.Έχει πολλές τέτοιες που χτυπάνε 1300+ με γήινα volt :)

Thanks gregorisvas!Επειδή έχω τις corsair και πάνε μέχρι 1132!Ισως επειδή είναι 2*2gb αλλά και πάλι πολλοι λένε ότι πανε κανονικά πολυ παραπάνω αλλά μάλλον δεν πέτυχα πολύ καλά κομμάτι!

Για 2*2GB οι δικές σου πάνε πολύ καλα στα 1130..Οι περισσότερες κάνουν τέρμα στα 1050-1100 απ' ό,τι έχω δεί :) Oπότε μιά χαρά είσαι ;) Αφού ψήνεσαι πάρε και ένα ζευγάρι Cellshock να κάνεις παιχνίδι :flex:

Δε μιλάω για τις δικές σου Corsair φίλε μου :) Για 2*2GB οι δικές σου πάνε πολύ καλα στα 1130..Οι περισσότερες κάνουν τέρμα στα 1050-1100 απ' ό,τι έχω δεί :) Για τις δικές μου λέω 2*1GB :)

Πως λες ότι κάνουν τέρμα οι corsair στα 1050 αφού default είναι 1066?Μήπως τις μπέρδεψες με άλλες?Γιατί από ότι έχω διαβάσει και εγώ πάνε και 1200 πολλές αλλά μάλλον δεν έχω πολύ καλό κομμάτι.Χωρίς παρεξήγηση,ετσι?!Συζήτηση κάνουμε!:T: Εσύ τις 1066 έχεις τις corsair?Για αυτές λες ότι πάνε 1200+?

A καλά....Στον κόσμο μου είμαι :p Γενικά μιλούσα για τα 4GB kits που με o/c τερματίζουν εκεί.. :) Αλλα και οι Corsair μπορεί να ναι στα 1066 αλλα αυτό δε σημαίνει οτι έχουν μεγάλο περιθώριο για o/c :( Προσωπικά μόνο κάποιες μνήμες με D9GSV είδα να χτυπάνε 1200 σε 4GB kit..Τις Corsair κάπου στα 1150 τις βλέπω να σταματάνε :( Αλλα και με τα 1130 ευχαριστημένος να 'σαι :) Κάνε μια βόλτα απ' το xtremesystems (αν δεν έχεις μπεί ήδη) να δείς πώς πάνε τα stickάκια σου :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.