Jump to content

Θέλω τη γνώμη σας για αυτές τις μνήμες...

venom7

Recommended Posts

Τι εννοείς "στρώσιμο"?Μόνο μέχρι 1130 πάνε με 5-5-5-15!Από εκεί και πέρα ότι timmings και να βάλω δεν πάνε παραπάνω!Έχω δοκιμάσει Evan μέχρι 1200 και ούτε καν που μπούταρε!Και 1150 στο memtest βγάζω λάθη! Κάνω κάτι λάθος?Τώρα είμαι (1:1 547fsb) 1094 5-5-5-12 dramv:2,12.

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Μη περιμενεις να τις ανεβασεις τοσο ευκολα με διαιρετη 1:1! Κατεβασε fsb και ανεβαινε σιγα σιγα μεχρι να δεις που θες αλλαγες στα timings!Επισης δοκιμασε με auto timings απο την mobo σου να κανεις boot! Και στρωσιμο εννοω πως θελει καποιο καιρο να αποδοσουν 100% σε OC οι μνημες με το παραπανω ρευμα που δινεις! πχ.ειχα ενα set mushkin Red Line 4gb που εδινε απο factory πως δουλευουν στα 800 με 5-4-4-12 1,8 volt και με EPP profile 5-5-5-18 στα 1000 με 2,1 volt! Μετα απο ενα μηνα περασαν τα 1000MHz με 5αρια!

Μη περιμενεις να τις ανεβασεις τοσο ευκολα με διαιρετη 1:1! Κατεβασε fsb και ανεβαινε σιγα σιγα μεχρι να δεις που θες αλλαγες στα timings!Επισης δοκιμασε με auto timings απο την mobo σου να κανεις boot! Και στρωσιμο εννοω πως θελει καποιο καιρο να αποδοσουν 100% σε OC οι μνημες με το παραπανω ρευμα που δινεις! πχ.ειχα ενα set mushkin Red Line 4gb που εδινε απο factory πως δουλευουν στα 800 με 5-4-4-12 1,8 volt και με EPP profile 5-5-5-18 στα 1000 με 2,1 volt! Μετα απο ενα μηνα περασαν τα 1000MHz με 5αρια!

Καταρχήν σε ευχαριστώ για την ανταπόκριση Evan!

Έχω δοκιμάσει με timmings 5-5-5-15&18 460fsb fsb strap266 mem@1153(πιο κάτω είναι pass δλδ με λιγότερα fsb) και 470fsb fsb strap333 mem@1132(πιο κάτω είναι pass δλδ με λιγότερα fsb) με ρεύμα μέχρι 2,3 αλλά fail στο memtest από το test5!Ενω 1:1 545fsb 5-5-5-12 dramv:2.1(που είναι και παραπάνω fsb) είναι pass!Οπότε τι να κάνω?Δλδ να περιμένω κανα 2μηνο μήπως και στρώσουν και αλλάξει κάτι ή κάνω κάτι λάθος ή κάτι πρέπει να κάνω διαφορετικό?Γιατί αυτό που λες να κατεβάσω fsb kai default timmings,το έκανα όπως σου προείπα πιο πάνω και τπτ!!!:wall:

Trascend & Corsair εχουν 99% handpicked IC's :daisy:

Αυτό ξέχασε το....δεν ασχολείται κανένας πλέον με handpicking σε DDR2 modules....ειδικά στα 4GB Kits

που είναι όλα με τα ίδια ICs απλά γίνονται downgrade και αντίστροφα. :)

+ for GoriLLakoS! venom7 αφου θες fsb ψηλο κρατα τις μνημες σου για καποιο καιρο στα 1094 οπως ειχες πει πιο πανω και σιγα σιγα δοκιμαζε να κατεβαζεις ταση για να δεις ποσο χρειαζεται ακριβως για να ειναι στα 1094 ωστε μετα οταν δωσεις περισσοτερη να ελπισουμε να πανε παραπανω...Να χαιρεσαι που το σετακι των 4gb τρεχει στα 1000+ ανετα και με καλα timings,αλλα μην περιμενεις να δεις κατι τρελο επειδη πολυ λιγα ειναι τα καλα κομματια(δεν ξερω αν υπαρχουν πια)!:OT: Ερχομαι Ελλαδα για 2 μερες,θα πας Multirama event?

Thanks παιδια!Αυτές τις μέρες τα δοκίμασα όλα και κατέκηξα στα 1100 (1:1)(5-5-5-12) με dramv:2.12.Ελπίζω στο μέλλον για κάτι καλύτερο!Τώρα που το είπες...πότε είναι το event?

Θέλω να πάω σίγουρα!

+ for GoriLLakoS! venom7 αφου θες fsb ψηλο κρατα τις μνημες σου για καποιο καιρο στα 1094 οπως ειχες πει πιο πανω και σιγα σιγα δοκιμαζε να κατεβαζεις ταση για να δεις ποσο χρειαζεται ακριβως για να ειναι στα 1094 ωστε μετα οταν δωσεις περισσοτερη να ελπισουμε να πανε παραπανω...Να χαιρεσαι που το σετακι των 4gb τρεχει στα 1000+ ανετα και με καλα timings,αλλα μην περιμενεις να δεις κατι τρελο επειδη πολυ λιγα ειναι τα καλα κομματια(δεν ξερω αν υπαρχουν πια)!:OT: Ερχομαι Ελλαδα για 2 μερες,θα πας Multirama event?

Εσένα σου πήγαν από ότι είδα 1142 με 5αρια!Εμάνα 1130 με το ζόρι???Πως είναι δυνατόν???Τέτοιο κομμάτι πέτυχα!!!???

:OT:Θα πάω...εσυ θα ερθεις?

είναι ανάλογα τα κομμάτια ανάλογα την μητρική ανάλογα τα subtimmings τα ρεύματα και άλλα πολλά

subtimmings?:hmm: Εννοείς αυτά που είναι 1 2 και 3?Αυτά τα έχω auto!Τεσπα.Άμα ειναι τα λέμε και απο κοντά στο event αν ερθεις.Δεν νονιμζω ότι μπορεί να γίνει κάτι άλλο με αυτό τον τρόπο.Ευχαριστω πάντως!:D

Υ.Γ.:OT: Έχω ανοίξει ένα thread "ερώτηση περί o\c" και όποιος θέλει ασ μου απαντήσει σε κάτι τελευταίο που ρωτάω.thank you all!

παιδια μια βοηθεια θελω εχω την μητρικη asus crosshair οποια υποστηριζει μεχρι 800 αν παρω αυτες τις μνημες θα τρεχει το pc?

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&product=1143832&keyword=1143832

Ποια αλλη μου προτεινετε?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.