Jump to content

Θέλω τη γνώμη σας για αυτές τις μνήμες...

venom7

Recommended Posts

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Θα θελα να ρωτήσω κάτι τελευταίο.Οι corsair dominator 1066 2*2gb πόσο τουλάχιστον στάνταρ πάνε όλες?(Παρακαλώ λιγο γρήγορα για να προλάβω να πάω να τις πάρω)!!!:p

Υ.Γ. Παίζει να τις πάρω και να μην τρέχουνε ούτε 1066 ή 1100?

Εμενα παιζουν 1160 περιπου...με 2.2V και 1.45Vnb

Πανε ολες 1100...λες και θα δεις διαφορα απο τα 1066 στα 1100...ελεος :tomato:

Δεν είναι το θέμα της διαφοράς τόσο παιδια(έλεος) αλλά το να μπορούν να πάνε με σκοπό κ αποτέλεσμα το cpu overclock!!!Να μπορώ να κανω o\c και οι μνήμες μου να αντέχουν και να μην με κόβουν αυτές!

Καλα sorry για την έκφραση αλλα μην μας τα πρίζεις :p

Θα σε κώψουν οι Dominator?Σοβαρός είσαι?Εγώ είμαι στα 4GHz με τις Corsair XMS2 800MHz@910MHz και θα σε κόψουν αυτές??

Τεσαπ εμείς σου τα έχουμε εξηγήσει όλα και εσύ ακόμα ρωτάς....Τώρα εγώ θα τις είχα πάρει ήδη :D

Το λέω γιατί αμα δείτε τα προηγούμενα πόστ όλο κάνει μια ερώτηση που του έχουν δώσει πιο πριν απάντηση...

Δεν ξέρω αμα κάνω λάθος η απλά δεν διαβάζει όλα τα πόστ....

Thanks...σε όποιον δεν του τα έπρηξα!Και στην τελική τα άλλα post τα έχω διαβάσει αλλά μιλουσαν γενικά και όχι συγκεκριμένα για αυτό έμενα στην απορία μου.Τεσπα,δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί αυτό!

Πήρα της corsair τελικά και μέχρι στιγμής από ότι έχω δει με timmings 5-5-5-15 και 1:1 και dramv:2.1-2.18 πάνε μέχρι 1130.Καλό ή κακό?Γνώμες?Κάποια βοήθεια για δοκιμή?

Υ.Γ.Εδώ μέσα είμαστε για να μιλάμε και να βοηθάμε ο ένας τον άλλο και όποιος νομίζει ότι πρίζεται...τότε ας μην ασχοληθεί επί του θέματος(δε βάζουμε σε κανέναν το μαχαίρι στο λαιμό).

Εγω ειχα 2 σετ κοκκινες cellshock .

1130 με 1.8v .... 1244 με 2v ... 1280 με 2.2v (5αρια)

Το 2ο σετ επαιζε 20 mhz κατω απο το αλλο .

Εχω παιξει και με αρκετα set dominator 1250 , αλλα δεν ειχα τοσο καλα αποτελεσματα (Οπως πχ δεν επαιζαν με 4αρια τα corsair)

Εγω ειχα 2 σετ κοκκινες cellshock .

1130 με 1.8v .... 1244 με 2v ... 1280 με 2.2v (5αρια)

Το 2ο σετ επαιζε 20 mhz κατω απο το αλλο .

Καταρχήν thanks για το quote και σε σένα Stelaras!

Εχω παιξει και με αρκετα set dominator 1250 , αλλα δεν ειχα τοσο καλα αποτελεσματα (Οπως πχ δεν επαιζαν με 4αρια τα corsair)

Έκανα δοκιμές και δεν πάνε πάνω από 1132 με ρεύμα μέχρι 2,3!!!και timmings 5-5-5-15&18!!!Κάνω κάτι λάθος???Κάποια βοήθεια ίσως ή απλά αυτές δεν πάνε...!!!???Τόσο χάλια κομμάτι να πέτυχα?:(

Γιαννη σου ειπα ρε συ μην σκας αλλα λεφτα σε αυτη την πλατφορμα, πεταμενα λεφτα, παει περασαν αυτα ερχονται τα καινουρια σε λιγο. Καλυτερα να αλλαξεις καρτα γραφικων που ειναι το χειροτερο κομματι του συστηματος σου και να επαιρνεις 2χ4850 να κοβεις ταριφες να βλεπεις και τα 10.000 στο vantage να γουσταρεις ....

Eγω να πω πια οτι ειμαι με 800αρια 4-4-4-12 teamgroup.....Πανε τα μεγαλεια με τις ΑΧΕ RAM.....ετοιμαζομαι για την μεταβαση στα καινουρια σιγα σιγα....

Γιαννη σου ειπα ρε συ μην σκας αλλα λεφτα σε αυτη την πλατφορμα, πεταμενα λεφτα, παει περασαν αυτα ερχονται τα καινουρια σε λιγο. Καλυτερα να αλλαξεις καρτα γραφικων που ειναι το χειροτερο κομματι του συστηματος σου και να επαιρνεις 2χ4850 να κοβεις ταριφες να βλεπεις και τα 10.000 στο vantage να γουσταρεις ....

Eγω να πω πια οτι ειμαι με 800αρια 4-4-4-12 teamgroup.....Πανε τα μεγαλεια με τις ΑΧΕ RAM.....ετοιμαζομαι για την μεταβαση στα καινουρια σιγα σιγα....

Ορέστη δεν είμαι κανένας τρελός gamer για να πάρω και 2 κάρτες γραφικων και να βάλω και στην δεύτερη υδρόψυξη!!!Πολλά τα φράγκα!!!Είπα να πάρω την 9800GTX+ και να δώσω 35e μόνο που είναι και λίγο καλύτερη από την 4850 και αυτό ειναι όλο.Πιο πολύ με νοιάζει το system o\c παρά το o\c στα games.Άλλο 35e και άλλο 200e!Τώρα πήρα τις corsair 1066 2x2gb και θα την παλέψω με ρεύμα μέχρι 1.45(Δε θέλω να δώσω παραπάνω για 24/7)όσο πάει.Απλά νομίζω πως με απογοιτεύσανε λίγο οι μνήμες που πάνε μέχρι 1132(5-5-5-15&18)μέχρι dramv:2.3!Αυτό που άλλαξε προς το παρον σε σχέση με τις axe ram που είχα είναι να παίζω και πάλι στα 1096 αλλά από εκεί που ήμουν με ρεύμα 2,18 τώρα αυτές αρκούνται με 2,12.Αυτό όλα προς το παρόν.

Καμιά ιδέα κανείς για βοήθεια στις μνήμες μήπως και ξέρει κάτι παραπάνω και με βοηθήσει???

2χ2GB είναι, που περιμένεις να φτάσουν :p ? Tα τσιπάκια που φοράνε όλες οι 2x2GB δεν ακούνε στο ρέυμα, και DDR ρεύμα να δώσεις τα 1200 που έβλεπες (ή μπορούσες να δείς) με GMH/GKX δεν θα τα δείς.

For more DDR3 +400 Ευρώ + μητρική

2χ2GB είναι, που περιμένεις να φτάσουν :p ? Tα τσιπάκια που φοράνε όλες οι 2x2GB δεν ακούνε στο ρέυμα, και DDR ρεύμα να δώσεις τα 1200 που έβλεπες (ή μπορούσες να δείς) με GMH/GKX δεν θα τα δείς.

For more DDR3 +400 Ευρώ + μητρική

Το ξέρω φιλαράκι αλλά είναι πολοί που λένε ότι έχουν τις ίδιες μνήμες με μένα (corsair dominator 1066) και τις έχουν πάει μέχρι 1200+!Για αυτό το λέω αυτό.

Επίσης όταν λες "δεν ακούνε στο ρεύμα" εννοείς ότι και να τους δώσεις ρεύμα δεν ανταποκρίνονται και δεν στηρίζονται σε αυτό?

Υep αυτο εννοει!Οι συγκεκριμενες ειναι καλες γιατι ειναι 1066 απο μαμα και με διαιρετη 1:1 ανεβαζεις μεγαλο fsb.Οταν τις ειχα τις πηγα 1180 με 2,2 αλλα στα 1200 μετα απο λιγα λεπτα στα windows δεν αντεξαν!Ειναι καλη επιλογη και οχι δεν πηρες κακο κομματι αλλα θελουν απλως στρωσιμο και μην ξεχνας πως ειναι 4Gb! Παμε γερα για καρτα γραφικων οεο!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.