Jump to content

samsung 470 vs vertex 2

antonis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

έχει κάνεις samsung 470 series ssd ? 64 η 128 gb ? να μου πει πως τα πάνε ?

μου φαίνεται αρκετά καλή η τιμή του συν ότι είναι σατα 2 .

αν κάποιος έχει 2 σε raid ακόμα καλύτερα :D

έχει κάνεις samsung 470 series ssd ? 64 η 128 gb ? να μου πει πως τα πάνε ?

μου φαίνεται αρκετά καλή η τιμή του συν ότι είναι σατα 2 .

αν κάποιος έχει 2 σε raid ακόμα καλύτερα :D

Πιο γρήγορος δεν είναι ο vertex 2? Και πιο φθηνός...

ναι αλλά ειναι ocz :D βασικά είδα ότι έχουν καταπληκτικό carbage collector και είναι ιδανικοί για raid (όπου δεν υποστηρίζετε το trim)

και γενικά πιστεύω πως οι samsung είναι πιο αξιόπιστοι .

Κερασμενο το Thread απο μενα..

Δεν υπαρχει αξιοπιστια πλεον..αφου χαλασε και η Intel..

Παιρνεισ το ποιο φτηνο κανεις την δουλεια σου και τελος..

Το Raid τι θες να το κανεισ ακριβως??Δεν ανοιγει ποιο γρηγορα ο ff me raid.:D

http://www.memoryc.com/products/description/128GB_Crucial_m4_SSD_2_5_inch_Solid_State_Drive_6Gb_s/index.html

2x http://www.memoryc.com/storage/solidstatedisk/60gboczvertex2sataiissd.html

1x http://www.memoryc.com/storageproducts/ssd/120gboczvertex2sataii25ssdsolidstatedisk285mbsecread275mbsecwrite.html

Λες και δεν εχεις επιλογες κανεις..

αχα ο crucial φαίνεται καλός αλλα σε σατα 2 mode τι λεει? 2 samsung 64gb δηλαδή δεν είναι καλή επιλογή ?

δηλαδή οι ocz δεν έχουν πια τα προβλήματα του παρελθόντος .

σορυ για τις ερωτήσεις αλλά θέλω να βεβαιωθώ για κάτι πριν το αγοράσω και έχω μπερδευτεί από τα διάφορα reviews .

σε διάφορα φόρουμ λένε οτι μετα απο erase δεν επανέρχονται οτι δεν αποδίδουν όπως λενε οτι αποδίδουν και αλλα πολλα , θα μου πεις αυτα μπορει να ειναι και φιφες αλλα ποίος ξερει .

ψάχνω κατι καλο γρηγορο (raid η single ) να εχει καλη υποστήριξη σε θεμα rma και firmware, μαχ 128 γιγα (δεν βγαίνουν τα λεφτα για παραπανω :D) και να παιζουνε καλα σε σατα 2 (γιατι αποτι φενετε θα αργήσουμε να πανε σε σατα 3 !!

Γιατί να τον πάρει τον Vertex από Αγγλία στα 105€ όταν σε δύο καταστήματα της Θεσσαλονίκης έχει 99€? Στηρίξτε την τοπική αγορά... :D

εχμμμμ, γιατι να τα σκασεις για 2 δισκους και να πας σε raid κατι που σημαινει πως χανεις το trim και να μην πας για εναν δισκο;;

φανταζομαι πως σε χρηματα ενας καλος SSD (vertex 3 60GB πχ.) βγαινει στα ιδια χρηματα με 2x vertex 2.

το θέμα ειναι οτι θα εχω για πολυ καιρο ακομα μοβο με σατα 2 . να παρω τον σατα 3 ssd και να τον βάλω να δουλεύει σε χαμηλότερες ταχύτητες το θεωρώ βλακεία( αφου θα τα σκάσω που θα τα σκάσω ) , ενώ πχ αν παρω 2 samsung που εχουν καλο garbage colector θα εχω πανω κατω τις ταχύτητες του vertex 3 αλλά σε σατα 2 mode .

προς το παρον δεν κανω καποια αγορά . αν πανε καλα τα πραγματα και αλλαξω σε σατα 3 mobo τοτε δεν το συζητώ θα παρω εναν και καλο στα 120 gb .

Ρε συ σιγουρα εχεις το προβλημα που μου ελεγες χθες στο msn; Κανε ενα copypaste αυτα που σου βγαζει το hdparm μην δινεις αδικα τα λεφτα σου.

τωρα πανο το έστησα δεν μπορώ να το ξανακάνω . θα ξαναδοκιμάσω κάποτε , σίγουρα πριν κάνω κάποια αγορά , αλλα ειναι και θεμα καταναλωτικής μανίας ,εχω καιρό να αγοράσω HW :D

αααααα σας είπα ? δεν σας είπα χτες έτρεξα ενα as ssd και πριν τελειώσει το bench κρασαρει το as ssd και βλεπω μήνυμα απο τον rapid storage manager για σφάλμα στον 3 δισκο κανω ρεσταρτ τιποτα ενώ έμπαινα win έλεγε για σφάλμα ε πάτησα μια επιλογή που είχε και έπαιξε .τωρα γιατι εγινε αυτο δεν ξερω .ειναι κακο σημάδι?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.