Jump to content

9800 GX2 SSC -H- 4870X2

Niksoul

Recommended Posts

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Aυτο σου εξηγουμε τοσα post τωρα.

Απο την στιγμη που θα παρεις 4870x2, στην ουσια ειναι σαν να εχεις ηδη 4870 σε crossfire.

Δεν αξιζει να πας σε δευτερη 4870x2, επειδη το scaling* ειναι πολυ μικρο.

Για το δικο σου συστημα, με τα δεδομενα της εποχης τουλαχιστον, ακομα και μια 4870x2 ειναι υπερβολη.

Απο εκει και περα, δικα σου ειναι τα χρηματα, ξοδεψε οπως νομιζεις εσυ καλυτερα.

*scaling: επιδοσεις που θα κερδισεις βαση του set up και των χρηματων που θα ξοδεψεις. (αδικα).

• 3 weeks later...

Να ρωτήσω και εγώ!

Το σύστημα μου είναι (καινούριο) : Intel quand 9450 / Asus P5E / 4Gb ram ddr2 Mushin XP-8500 / Sparkle 8800GT

Και αρχίζω και γλυκοκοιτάω την Asus 4870x2..

Έχω 22'' οθόνη Hp αλλά τον συνδέω και με hdmi στην τηλεόραση fullhd 40''..

Δεν είναι οτι παίζω παιχνίδια αλλά η καρτούλα αυτή δεν με ικανοποιεί όταν την συνδέω στην tv για να βλέπω φull hd ταινίες (Άσχετο αλλά και ο ήχος δεν ακούγεται στην tv και έχω ακούσει οτι οι Ati δεν είχαν ποτέ τέτοι πρόβλημα..)

Αν πάρω μια τέτοια κάρτα θα την παντρευτώ(3-4 χρονάκια..) Δεν είμαι πολύ της αναβάθμισης γενικά!

Αυτό που με προβληματίζει είναι ο θόρυβος και οι θερμοκρασίες της εν λόγο κάρτας..Αλλά αν δεν την ζορίζω δεν νομίζω να κάνει σαν τρελή..Κάνω λάθος?

Για να βάλω την κάρτα αυτή καλο θα ήταν να αλλάξω και κάτι άλλο στο σύστημα μου?

Πέρα απο το τροφοδοτικό που είναι Μ620 της coolmaster...

Ευχαριστώ !!

Να ρωτήσω και εγώ!

Το σύστημα μου είναι (καινούριο) : Intel quand 9450 / Asus P5E / 4Gb ram ddr2 Mushin XP-8500 / Sparkle 8800GT

Και αρχίζω και γλυκοκοιτάω την Asus 4870x2..

Έχω 22'' οθόνη Hp αλλά τον συνδέω και με hdmi στην τηλεόραση fullhd 40''..

Δεν είναι οτι παίζω παιχνίδια αλλά η καρτούλα αυτή δεν με ικανοποιεί όταν την συνδέω στην tv για να βλέπω φull hd ταινίες (Άσχετο αλλά και ο ήχος δεν ακούγεται στην tv και έχω ακούσει οτι οι Ati δεν είχαν ποτέ τέτοι πρόβλημα..)

Αν πάρω μια τέτοια κάρτα θα την παντρευτώ(3-4 χρονάκια..) Δεν είμαι πολύ της αναβάθμισης γενικά!

Αυτό που με προβληματίζει είναι ο θόρυβος και οι θερμοκρασίες της εν λόγο κάρτας..Αλλά αν δεν την ζορίζω δεν νομίζω να κάνει σαν τρελή..Κάνω λάθος?

Για να βάλω την κάρτα αυτή καλο θα ήταν να αλλάξω και κάτι άλλο στο σύστημα μου?

Πέρα απο το τροφοδοτικό που είναι Μ620 της coolmaster...

Ευχαριστώ !!

Στα windows δε κάνει καθόλου θόρυβο, αλλα σε game mode, απλα ειναι σαν αεροπλάνο. Με τους τελευταίους drivers μπορεις να πειράξεις τις στροφές και να τις βάλεις οσο θέλεις εσυ. Αλλα και πάλι, η φασαρία φασαρία ακομα και με το fan speed στο 50%...

Θα αγοράσεις δηλαδή τέτοια κάρτα για να βλέπεις ταινίες....; Πραγματική σπατάλη.

Πάρε μια ΑΤΙ με uvd, ψιλοφτηνή (καμια 3650 πχ. είναι υπέραρκετή) και μαζί με το δυνατό cpu σου είναι κομπλέ.

• 4 weeks later...

+ το ότι έχει αρκετά μεγάλη κατανάλωση , εάν παίζεις παιχνίδια τότε ΝΑΙ αλλά αν δεν είσαι καμένος σαν κάποιους κάποιους :p πάρε μια ποιο συμφέρουσα 4670~4850 maximum

παιδες στα 250 € Μ.Ο. η 9800GX2 ειναι αχτυπητη.

το μονο κακο ειναι οτι ειναι EOL και δεν ξερω τι λεει σε σxεση με 4850 CF.

Παιδιά, ΕΛΕΟΣ. Λέει ότι θέλει κάρτα για να παίζει βιντεάκια και προτείνετε πολυπήρηνες και cf ;;!! Το έχετε ψοφήσει το θέμα :hang3:

@manolasakis

Η κάρτα που θέλεις να βάλεις (και όλες αυτής της κατηγορίας), απλά θα καίνε ρεύμα σαν ομοφιλόφιλοι και θα είναι αδρανείς στο 99% των περιπτώσεων, για τη χρήση που τις προορίζεις. Άμα θες να πετάξεις λεφτά, μπορείς να τα δώσεις (λέμε τώρα) σε κάποιον άνθρωπο με πραγματικές ανάγκες (πεινάει πχ.) ή τουλάχιστον ψάξε σε κανά site lifestyle να κάνεις τη δουλειά σου :help1:

μπορεί να μην έχει καλή υποστήριξη από driver στο μέλλον , αν και δεν το νομίζω γιατί το sli on a card θα έχει και άλλο απόγονο...

εμενα αυτο που με ενδιαφερει ειναι να εχω τελειες επιδοσεις..αλλα και να δοκιμασω sli κτλ..

τωρα το pc σου ποσα fps βγαζει περιπου?

τωρα το pc σου ποσα fps βγαζει περιπου?

Αφού σου λέει ότι το έχει για να βλέπει ταινίες μόνο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.