Jump to content

Ποιον απο αυτους τους 3?

Daytime Dreamer

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδες θα αγορασω 4 σκληρους 1ΤΒ ο καθενας και επειδη παμε για αξιοπιστια κατα κυριο λογο, ποιον απο τους 3 προτεινετε? Υποψιν οτι θα αγοραστουν 4 απο οποιον πειτε. Η τιμη δεν με ενδιαφερει καθολου (δεν εχουν μεγαλη διαφορα αλλωστε)

O Western Digital 1TB

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977741&product=1093916

O Seagate 1TB

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977741&product=1058630

και ο Samsung 1TB

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977741&product=1107399

ακουω γνωμες :) Με ενδιαφερει προφανως και η αποδοση αλλα κατα δευτερο λογο. Αξιοπιστια ζηταω κυριως και εαν καποιος εχει εμπειρια με καποιον απο αυτους ας πει την γνωμη του

Thanks!

WD απο μένα. τα 32 mb buffer είναι δύναμη όμως. Αν μπορείς να περιμένεις/ψάξεις για WD 32mb..

Και samsung απο μενα για να μην αποφασισεις με τιποτα.. λολ! :p

Σοβαρα τωρα, προσωπικα δεν εχω ακουσει τπτ κακο για κανεναν οποτε θα ελεγα samsung μιας και ειναι ο πιο γρηγορος.

Το μονο που εχω ακουσει ειναι για μια ελλατωματικη παρτιδα απο seagate 500gb ομως η οποια και αυτη θα πρεπει λογικα να εχει εξαφανιστει

Από θέμα ταχύτητας θα έλεγα τον Seagate αλλά εγώ θα πήγαινα (επειδή λες για αξιοπιστία έτσι!!!) στον WD. Δύο Seagate χρησιμοποιήσα στη ζωή μου παλιά (2-3 χρόνια πριν) και μου καήκανε, από τότε ΜΟΝΟ WD και έχουνε βγει THE BEST. Αυτό ξέρετε αυτό εμπιστεύεστε (κλεμμένο - κάποιος το είπε πρόσφατα εδώ μέσα :hehe:)

WD και από μένα, αν και ο spinpoint της samsung είναι πολύ καλός σε επιδόσεις και ταχύτητα. Κανείς δεν έχει παραπονεθεί ακόμα. Για τους seagate πολλά ακούγονται, οπότε θα έλεγα μακριά.

Θα εβγαιναν οι Caviar Black με 32MB buffer...σε 750GB και 1000GB...

Με ενα skroutzαρισμα βρηκα αυτους...αλλα δεν ειναι απο πλαισιο...

Καλο θα ηταν να μαθεις αν θα φερει το πλαισιο...

Παντος αν δεν φερει..WD και απο μενα.. :T:

Άσχετα με το τι λεει το Πλαίσιο, ο WD είναι στις 5400rpm και ειναι πιο αργος ανω καταναλώνει και λιγοτερο. Εγώ έχω WD σε file server γιατι με ενοιαζε η καταναλωση, ενω ακομα και με Gigabit Ethernet, το δικτυο ειναι πιο αργο απο τους δισκους οποτε δεν παίζουν ρόλο.

Άσχετα με το τι λεει το Πλαίσιο, ο WD είναι στις 5400rpm και ειναι πιο αργος ανω καταναλώνει και λιγοτερο. Εγώ έχω WD σε file server γιατι με ενοιαζε η καταναλωση, ενω ακομα και με Gigabit Ethernet, το δικτυο ειναι πιο αργο απο τους δισκους οποτε δεν παίζουν ρόλο.

H ταχύτητα είναι μεταβλητή...:happy2:

O western της σειρας green power http://www.wdc.com/en/products/greenpower/technology.asp?language=en [πατα κ δες το demo]

Ειναι σε ολα μειον.. κ σε καταναλωση κ σε θορυβο κ σε θερμοκρασιες αλλα κ σε επιδοσεις

Τι ψαχνεις??? Θα κανεις raid?? Αποθηκη μονο??? Θα δουλευουν συνεχεια???

Αν θες αποδοση παρε τον wd.. Aν θες επιδοση παρε τον samsung... Τον seagate παρτον μονο αν τους θες για αποθηκη οποτε δε θα δουλευουν πολυ κ δε σε νοιαζουν οι επιδοσεις αλλα εχει 5 χρονια εγγυηση [εκτος και αν δινει κ στον western 5 χρονια οποτε παρε τον western]

[τα περι αξιοπιστιας ειναι χαζομαρες.. κορυφαιες εταιριες ειναι.. αν σου κατσει σου κατσε]

Παιδες βλεπω οι περισσοτεροι ειστε της σχολης WD ε? Μεχρι σημερα και γω αλλα λεω τελικα να δοκιμασω και τους Samsung. 4 500αρηδες Samsung παντως που εχω ζεσταινονται πιο πολυ απο τους 4 single platter 320gb WD σκληρους που εχω και απο τους 640gb WD

Έχω 2 Wd και 1 seagate και ο seagate είναι 5 βαθμους πάνω.

Και από ταχύτητες κλπ δεν έχω παράπανο.

Και σκυλιά στο χρόνο...

Γενικά έχω τις καλύτερες εντυπώσεις.

[τα περι αξιοπιστιας ειναι χαζομαρες.. κορυφαιες εταιριες ειναι.. αν σου κατσει σου κατσε]

Και η ΙΒΜ κορυφαια ειναι αλλα αυτοι οι deathstar....:smoke:

Και η ΙΒΜ κορυφαια ειναι αλλα αυτοι οι deathstar....:smoke:

2 μοντελα βγηκανε deathstar ρε καζιν.

Τον 40GXP που ηταν ο σκληρος που εισηγαγε το παρατσουκλι "deathstar" μαζι με τον 60GXP της ιδιας σειρας, τον εχω ακομα σε εναν Ρ4 (φτου φτου σκορδα-εξακοσσα εξηντα-κατι) και δουλευει απροσκοπτα τοσα χρονια.

Κλασσικα ειναι τι θα σου κατσει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.