Jump to content

Αναβάθμιση CPU, RAM?

fonzi

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω μητρική gigabyte GA-P35-DS4 με μνήμες RAM TEAMGROUP ELITE (2x1 GB) και CPU intel 6600.

Αξίζει τον κόπο να αναβαθμίσω cpu και ram?

Για μνήμη αξίζει να προσθέσω 2 κομμάτια ακόμα ίδια ή καλύτερα να βάλω 2x2GB?

Πώς χρησιμοποιείς τον υπολογιστή ? Τι κάνεις με αυτόν ? Που δεν σε καλύπτει αυτό που έχεις ?

Απλά έχω την ευκαιρία να πάρω από μια επιστροφή χρημάτων κάποια πραγματάκια και σκέφτομαι αν αξίζει τον κόπο να αναβαθμιστώ λίγο...

vista εχω και κάνω συνηθισμένη χρήση στο pc. Τίποτα εξειδικευμένο. Κυρίως η ram με ενδιαφέρει για να μην χρησιμοποιώ pagefile.

Εάν έχεις Vista 64 bit τότε πάρε ένα σετ 2χ2GB και βάλτο και αυτό επάνω (6GB) και όρισε το pagefile να είναι πολύ μικρό (πχ 256MB). Το να πουλήσεις/δώσεις 2χ1GB δεν θα κερδίσεις και τίποτα περισσότερο από 30Ευρώ. Αν δεν έχεις 64bit λειτουργικό τότε πάρε 1 σετάκι 2χ1GB.

Καλή ιδέα (αλλά λίγο ακριβή) είναι να βάλεις έναν 64GB SSD (220-250 ευρώ) από τους καινούργιους και να βάλεις το λειτουργικό σ'αυτόν.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.