DJD Σεπτέμβριος 11, 2008 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2008 Μάλιστα.. σπατάλησα περίπου στα 15-20 λεπτά στο παιχνίδι. Πρώτη και τελευταία εντύπωση μιας και δε θα χάσω χρόνο μαζί του: "Όχι πάλι WOW". Παίξαμε wow αρκετά και το βαρεθήκαμε, καιρός για κάτι διαφορετικό. Το Warhammer δεν είναι κάτι καινοτόμο. Μια από τα ίδια, με αλλαγμένα ορισμένα στοιχεία. Καλό κάψιμο σε όσους συνεχίσουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Σεπτέμβριος 12, 2008 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2008 Μοιαζει αρκετά με το wow, γιαυτο και μου αρέσει. Γνώριμο το interface και γενικά το feel του παιχνιδιού, αλλά ενα mmorpg ειναι, ποση διαφορά μπορεί να έχει. Η βασική διαφορά του με το wow, αν και δε φαίνεται με τη πρώτη ματιά, ειναι οτι βασίζεται στο pvp και το end game pve του δεν ειναι σα του wow. Μπορεις να κανεις level up παίζοντας pvp και μόνο, εχει πολύ έξυπνο τρόπο να balancarei (imba λεξη) τις διαφορές μεταξύ των level των χαρακτήρων. Εγω θα το δοκιμάσω τουλαχιστον μεχρι να βγει το expansion του wow. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Σεπτέμβριος 12, 2008 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2008 Ακουσα σημερα διαφημιστικο σποτακι στο ραδιοφωνο"μπλα μπλα μπλα...επικες μαχες RVR (αρ βι αρ ) ..."Ξερει κανεις τιν'τουτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Σεπτέμβριος 12, 2008 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2008 http://el.warhammeronline.wikia.com/wiki/Campaignsτουτο εστι rvr*δε μπορω να αποφασισω αν θελω να ασχοληθω μαζι του ή οχι :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
aqua Σεπτέμβριος 16, 2008 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2008 Αντιμετωπιζει κανεις το προβλημα να πατας το start button και να κλεινει το παιχνιδι,μου παρουσιαστηκε μετα το headstart στην open beta επαιζε κανονικα τωρα παταω 10 φορες και αν τυχει μπαινει στο παιχνιδι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.