Jump to content

Warhammer Online Beta keys

Spector

Recommended Posts

Μάλιστα.. σπατάλησα περίπου στα 15-20 λεπτά στο παιχνίδι. Πρώτη και τελευταία εντύπωση μιας και δε θα χάσω χρόνο μαζί του: "Όχι πάλι WOW". Παίξαμε wow αρκετά και το βαρεθήκαμε, καιρός για κάτι διαφορετικό. Το Warhammer δεν είναι κάτι καινοτόμο. Μια από τα ίδια, με αλλαγμένα ορισμένα στοιχεία. Καλό κάψιμο σε όσους συνεχίσουν ;)

Μοιαζει αρκετά με το wow, γιαυτο και μου αρέσει. Γνώριμο το interface και γενικά το feel του παιχνιδιού, αλλά ενα mmorpg ειναι, ποση διαφορά μπορεί να έχει. Η βασική διαφορά του με το wow, αν και δε φαίνεται με τη πρώτη ματιά, ειναι οτι βασίζεται στο pvp και το end game pve του δεν ειναι σα του wow. Μπορεις να κανεις level up παίζοντας pvp και μόνο, εχει πολύ έξυπνο τρόπο να balancarei (imba λεξη) τις διαφορές μεταξύ των level των χαρακτήρων. Εγω θα το δοκιμάσω τουλαχιστον μεχρι να βγει το expansion του wow.

Αντιμετωπιζει κανεις το προβλημα να πατας το start button και να κλεινει το παιχνιδι,μου παρουσιαστηκε μετα το headstart στην open beta επαιζε κανονικα τωρα παταω 10 φορες και αν τυχει μπαινει στο παιχνιδι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.