Niksoul Σεπτέμβριος 3, 2008 Author #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2008 λετε οτι το Cosmos S - Black ειναι καλυτερο απο το 12 hundred της antec??? το θεωρουσα κορυφαιο(12 hundred της antec)..?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Σεπτέμβριος 3, 2008 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2008 ναι είναι. σε ότι και να το συγκρινεις είναι καλύτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niksoul Σεπτέμβριος 4, 2008 Author #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2008 οκ αυριο θα το εχω το κουτι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Chris_ Σεπτέμβριος 4, 2008 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2008 Αμα χωρανε να τοποθετηθουνε τα πραγματα μεσα στο 900 ποιος ο λογος για καινουριο κουτι? Γιατι να κανεις εξτρα εξοδα? Αν ηταν κανενα ψευτο-κουτο θα ελεγα οκ αλλα το antec 900 ειναι μια χαρα.Απ την αλλη αφου θες επιδοσεις πιστευεις οτι 500ε θα πιασουν πιο πολυ τοπο αν τα σκασεις για υδροψυξη απο το να κανεις αναβαθμιση? Αν θες να την βαλεις για να γουσταρεις πασο, απλα πιστευω οτι οσο και να ανεβασεις τη cpu (που ειναι ηδη αρκετα ψηλα) ή τις μνημες ή τη vga δεν θα πιασεις πιο καινουρια μοντελα σε επιδοσεις imo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niksoul Σεπτέμβριος 4, 2008 Author #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2008 βασικα εχει γινει ηδη η παραγγελια του κουτιου..σημερα το πρωι.. αρχες οκτωβριου θα προχωρησω σε αναβαθμιση οπως καθε χρονο. το pc αυτο θα παει στον μικρο μ αδερφο μαζι με τα περιεχομενα του (εκτος της καρτας ηχου).λεω gia :quad sta 2,83 -asus striker xtreme2 -ram ddr3 sta 1600-kai evga 9800gx2. σε αυτο το συστημα θα μπει νερο τελικα.απλα επειδη δεν ηθελα να μιλαω για πραγματα που δεν εχω ακομα στα χερια μου γι αυτο αναφερθηκα στο pc που εχω τωρα..αν καποια πο τις επιλογες μ τις θεωρειται λαθος πειτε μου το .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Chris_ Σεπτέμβριος 4, 2008 #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2008 Αν ειναι ετσι ok! Keep on! Με τη συνθεση που ετοιμαζεις προσωπικα εχω μερικες διαφωνειες αλλα για να μην βγουμε offtopic ριξε καμια ματια σε thread με νεες συνθεσεις pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Σεπτέμβριος 4, 2008 #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2008 μιας που θα πάρεις το κουτί πάρε και ένα τριπλό ψυγείο μια D5 και ένα bay τανκ έτσι ώστε να σου μένουνε τα blocks και τα αλλά περιφερειακά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Σεπτέμβριος 4, 2008 #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2008 σου απαντάω εδώ στο pm σου.D5 = MCP655είναι η ιδία αντλίαόσο για το hardware. αν έχεις σκοπό να πας σε sli πάρε την μητρική που είπες. αλλιώς κάποια με Χ48. και σε μνήμες να πας σε 4gb kit Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 4, 2008 #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2008 ναι είναι. σε ότι και να το συγκρινεις είναι καλύτερο Υποκειμενικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niksoul Σεπτέμβριος 4, 2008 Author #30 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2008 Παιδια τωρα το παραγγειλα..μην με κανετε να κρατησω το 900 antec και να στειλω το coolermaster cosmo s στον 12 χρονο αδερφο μου..!!!!:tw::computer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Σεπτέμβριος 4, 2008 #31 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2008 κρατά το cosmos S δεν θα το μετανιώσεις. μπορείς να του βάλεις μέχρι 3 ψυγεία χωρίς μοντες όπως έχω κάνει εγώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niksoul Σεπτέμβριος 4, 2008 Author #32 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2008 Ωραιος , πολυ ωραιος αλεξ..πολυ καλη δουλεια..Βγαινω off topic αλλα πιστευεις πως καλυτερα θα ηταν ati h nvidia μιλαμε για κορυφαιες καρτες απο καθε ειδος και οχι οποια να ειναι..Να ακουσω μια γνωμη που να μπορω να βασιστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 4, 2008 #33 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2008 κρατά το cosmos S δεν θα το μετανιώσεις.μπορείς να του βάλεις μέχρι 3 ψυγεία χωρίς μοντες όπως έχω κάνει εγώ... Και υπαρχουν κουτια που περνουν παραπανω με μοντες Οποτε ειναι υποκειμενικο το θεμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Σεπτέμβριος 4, 2008 #34 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2008 forever nvidiaποτέ δεν με έχει απογοήτευση και δεν μου έχει κάνει κανένα κουλότώρα όσο για μετροπρογραματα κτλ κάθε κάρτα έχει την δικιά της άποψη. άλλη για 3dmark 06 άλλη για 03 άλλη για aquamark.ο καλύτερος παράγοντας είναι τα παιχνίδια και η αίσθηση του gamer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niksoul Σεπτέμβριος 4, 2008 Author #35 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2008 ακριβως ...ποτε δεν υπολογιζα πολυ τα μετροπρογραματα...πανω στο game καταλαβαινειςι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Σεπτέμβριος 4, 2008 #36 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2008 τελικά θα πάρεις τα w/c parts που σου είπα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niksoul Σεπτέμβριος 4, 2008 Author #37 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2008 απο αντλια την swiftek MCP655reservoir το σκεφτομαι για ποιο να παρωκαι ψυγειο gtx 360 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Σεπτέμβριος 4, 2008 #38 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2008 αντλίαhttp://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977775&product=943428τανκhttp://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=WaterComponentCooling&cp_id=143259ψυγείοhttp://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977775&product=927163σημειώσεις1) το τανκ θα μπει στο κάτω κάτω bay και η αντλία θα κουμπώσει από πίσω του στην θέση του ανεμιστήρα2) το ψυγείο χρειάζεται σχετικά δυνατούς ανεμιστήρες και όχι ψόφιους γιατί έχει πολύ κολιτα τα fins Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niksoul Σεπτέμβριος 4, 2008 Author #39 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2008 ωραια..αυτα ειχα υποψην μου...!ανυπομονω να δω το κουτι...(cosmos s )...για να δουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Σεπτέμβριος 11, 2008 #40 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2008 αντλίαhttp://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977775&product=943428τανκhttp://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=WaterComponentCooling&cp_id=143259ψυγείοhttp://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977775&product=927163σημειώσεις1) το τανκ θα μπει στο κάτω κάτω bay και η αντλία θα κουμπώσει από πίσω του στην θέση του ανεμιστήρα2) το ψυγείο χρειάζεται σχετικά δυνατούς ανεμιστήρες και όχι ψόφιους γιατί έχει πολύ κολιτα τα fins+1:bigsmile: θα εισαι οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.