Niksoul Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2008 Πρωτη φορα που ανοιγω topic Σκεφτομαι να βαλω υδροψυξη στον υπολογιστη μου, πιο πολυ για επιδοσεις παρα για τον θορυβο... Προβληματιζομαι στο αν η υδροψυξη θα μου δωσει χαμηλοτερες θερμοκρασιες απο αυτες που εχει ηδη το pc μου.. λοιπον το συστημα μου αποτελειται : CPU : intel core 2 duo E6850(3.00ghz-->>3.6 o/c) MOB: GIGABYTE GA-N680SLI GPU : ASUS 8800GTX (o/c--> core clock 620mhz,mem clock 1100mhz) απ οτι θυμαμαι λιγο πανω απο ultra RAM : CELL SHOCK 2X1 GB 800MHZ PSU :etasis gaming 850 sli ready CPU COOLER: SKYTHE MUGEN ME 2 X 120MMM FAN AUDIO :SoundBlaster X-Fi Platinum Champion CASE : ANTEC 900 H θερμοκρασια του επεξεργαστη δεν εχει ξεπερασει ποτε τουσ 40 ακομα και σε full load. Η καρτα γραφικων εχει αγκιξει και τους 72 σε full load με μαμα ψυκτρα. εχω σκοπο να δωσω καμια 500e για την υδροψυξη..απλα θελω να ξερω αν αξιζει.. Επισης αν υπαρχει καποιοσ οδηγος για o/c επεξεργαστη και καρτασ γραφικων παρακαλω δωστε κανενα link .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazoR Σεπτέμβριος 3, 2008 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2008 <40° σε full load με Mugen και o/c? Τι διαολο στην Αραχωβα μενεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Σεπτέμβριος 3, 2008 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2008 Κοίτα, στο CPU δεν νομίζω να πάρεις κάτι, εκτός αν αποφασίσεις να πας σε μεγάλα vcore.Για την κάρτα, αν και είναι καλά, θα μπορούσες να βάλεις νερό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Σεπτέμβριος 3, 2008 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2008 1) θα είσαι 10 κατο στο cpu 2)και 20+ στην vga3)ναι αξιζει4)υπαρχή ένας οδηγός στο lab αλλά μετά την V2 δεν ξέρω που πήγε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niksoul Σεπτέμβριος 3, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2008 λαρισα σπουδαζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niksoul Σεπτέμβριος 3, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2008 D.J.AleXXX_gr αν ειναι για τετοια διαφορα ..αξιζει..Δεν θα τσιγκουνευτω στην υδροψυξη..αργοτερα θα κανω ποστ με το καινουργιο μηχανημα που λεω να παρω και με τα parts υδροψυξης..αλλα προς το παρον ....ς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Σεπτέμβριος 3, 2008 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2008 απλός κάτι δεν λες καλά στης θερμοκρασίες cpu γιατί με 30+ περιβάλλον δεν γίνετε να έχεις 40 ότι και να λες.με τι πρόγραμμα βλέπεις θερμοκρασίες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niksoul Σεπτέμβριος 3, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2008 Λοιπον.. με hwmonitor..τωρα αν σου πω πως οταν ανοιξω τα βιος βλεπω cpu temp 12-13 max 17 ti θα πεις..και δεν νομιζω να υπαρχει λογος να πω ψεματα...εχω και φοτο με τα βιος και to cpu temp -3 to χειμωνα οταν ειχα ανοικτη την μπαλκονοπορτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niksoul Σεπτέμβριος 3, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2008 α να αναφερω πως στην skythe εχω 2 120mm se push pull διαταξη kai enan 120 διπλα στην ψυχτρα και εναν μαλλον 200 πανω απο αυτην . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Σεπτέμβριος 3, 2008 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2008 Μάλλον κάτι δεν πάει καλά με τον αισθητήρα θερμοκρασίας. 17 βαθμοί δεν είναι με την καμία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niksoul Σεπτέμβριος 3, 2008 Author #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2008 περιμενε θα κανω επαννεκινηση τον η/υ θα βγαλω φοτο και την ανεβαζω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Σεπτέμβριος 3, 2008 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2008 κανε ένα bios update μπας και δεν δείχνει σωστάκαι δες τις θερμοκρασιες με coretemp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niksoul Σεπτέμβριος 3, 2008 Author #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2008 θα βαλω ακομη ενα αρχειο απο τα βιος.. στο αρχικο ποστ.. μου εβγαλε 19 βαθμους τωρα..ανοιχτος απο προχθες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niksoul Σεπτέμβριος 3, 2008 Author #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2008 to core temp μου δειχνει 33 βαθμους... η αληθεια ειναι πωσ μ φαινεται πιο φυσιολογικη θερμοκρασια..αλλα τοσο καιρο αυτεσ τις θερμοκρασιες εβλεπα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Σεπτέμβριος 3, 2008 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2008 το ερωτημα ειναι...ναι να βαλεις υδροψυξη...αλλα θα την βαλεις μονος ? και πως θα τα βολεψεις μεσα στο Antec? χωραει ? το ψυγειο ? :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niksoul Σεπτέμβριος 3, 2008 Author #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2008 το reservoir θα τοποθετηθει στα πλαγια του κουτιου, η τρομπα μεσα μπροστα απο το τροφοδοτικο και με τρυπα θα συνδεεται με το reservoir..τα 2 διπλα ψυγεια λεω να τα βαλω διπλα στο κουτι σε μια κατασκευη που εχω υπ οψην μου...ετσι οπως τα εχω σκεφτει ολα χωρανε ακριβως...για να δουμε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 3, 2008 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2008 500E για υδροψυξη και να μην εχει ενα "σοβαρο" κουτακι να τα βαλεις ολα μεσα, κριμα δεν ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niksoul Σεπτέμβριος 3, 2008 Author #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2008 ναι ναι ξερω αλλα μ αρεσει πολυ το antec to 900..εκτοs και αν μπορεσω να παρω το antec 1200 full tower αλλα ειναι 200 e... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Σεπτέμβριος 3, 2008 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2008 τότε υπολογισετοπάρε ένα κουτάκι και σιγά σιγά w/c δεν θα σου πάει πάνω από 400 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Σεπτέμβριος 3, 2008 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2008 Οχι antec προς θεου...το LianLi που ετοιμαζεται να κανει ο Κοπριτης project να κοιταξεις...Μιλαω για αυτο...http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977695&product=1134671Και ειναι κουταρα..μαζι με το Cosmos S και το Silverstone TJ07B Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.