Jump to content

Aναζήτηση projector and panel...

Qlim4X

Recommended Posts

Καλησπέρα labites

λοιπόν μιας και ολοκληρώθηκε το HTPC θα ήθελα να μου προτείνετε έναν καλό projectora για full hd.

και μετά κάποιο πανί η καμιά ιδική μπογιά να περαστή ο τοίχος.

η απόσταση θεάσεις είναι περίπου 3+ μετρά στην μια περίπτωση που σκέφτομαι και 5-6 στην άλλη. πόσες ίντσες θα ήταν καλό να είναι η προβολή?

Φίλε αν είσαι πάνω από 4 μέτρα από την οθόνη και η οθόνη δεν είναι μεγαλύτερη από 130' μην πας σε Full HD αλλά καλύτερα προτίμησε έναν καλό 720p. Δες και εδώ.

Εγώ προσωπικά θα σου πρότεινα Optoma HD65, φτηνός αλλά πολύ αξιόλογος από ότι έχω διαβάσει σε review (εγώ έχω τον HD70).

θα σου προτεινα να απευθυνθεις σε πολυ πιο εξειδικευμενα forums οπως τα www.avsite.gr , www.avclub.gr , και πληροφοριες μπορεις να βρεις και στο αμερικανικο www.avsforum.com αλλα και στο αγγλικο www.avforums.com .

Το θεμα projector χωραει μεγαλη κουβεντα και εδω λιγοι θα μπορεσουν να σε βοηθησουν επαρκως, ενω εκει θα βρεις πολυ περισσοτερες χρησιμες απαντησεις!

ΥΓ: Αν κριθει οτι αποτελουν διαφημηση τα links , ας τα σβησει καποιος mod.

• 2 weeks later...

ποσα λεφτα δινεις?αυτην την στιγμη περιμενουμε ολοι πως και πως τον νεο διαμαντι της sony τον vpl-hw10.θα βγει γυρω στα 1800-2000 ευρω.

λενε οτι ειναι πολυ καλυτερος απο τον sony 40 που κανει 2.500/2800.σε ολα τα forum εχει πολυσυζητηθει.

ειναι full hd,sxrd(η sony θα σταματησει το lcd και θα στραφει αποκλειστικα σε sxrd)30,000:1 contrast.

αναμενεται να κανει μεγαλη επιτυχια.αλλα να ξερεις οτι το πολυ σε 8-10 μηνες θα βγαλει παλι αλλο μοντελο.τα προβολια εχουν ξεφυγει πλεον και ανανεωνονται με καταιγιστικους ρυθμους.

φυσικα το p.μεχρι τα χριστουγενα θα εχουν ερθει και αλλα μοντελα.βασικα στα 1500 πας σε entry level 1080.οπως ειναι ο infocus x10.αλλα αυτος ειναι dlp.πρεπει να δεις αν θα σε ενοχλει το raindbow efect,γενικα αν σε κουραζει η εικονα του,και επισης δυσκολια στην τοποθετηση γιατι δεν εχει lens shift.

o projectoras θα είναι στατικός και θα είναι στο ταβάνι βαλμένος.

δεν θέλω να σκάσω μια περιουσία για ένα projectora. άπλα θέλω να κάνω σωστά και καλά την δουλειά μου. μόνο για movies θα τον έχω. άντε και tv

σε απόσταση 4-5 μέτρα πόσες ίντσες θα ήταν καλές?

να πάρω και ιδικό πανί η να βάψω με ιδικό χρώμα τον τοίχο?

αν εχεις ευθεια απεναντι σου ισιο τοιχο δεν το συζηταμε για πανι.απλα πεταμενα λεφτα.+οτι στο πανι αν το ανεβοκατεβαζεις θα αρχισει τις ζαρες καποια στιγμη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.