SHOG Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2008 Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του forum... Ανοίγω αυτό το θέμα για να ενημερώσω οτι εχω περάσει στο ΤΕΙ Πληροφορικής Λαμίας (Πληροφορικής και Τεχνολογίας Υπολογιστών Λαμίας) και ενδιαφέρομαι να ανταλλάξω τη θέση μου με κάποιον που έχει περάσει στο ΤΕΙ Πειραιά (Ηλεκρ/κών Υπολογιστικών Συστημάτων Πειραιά). Όποιος πρωτοεττής ενδιαφέρεται ας μου στείλει π.μ p.s.Σημαντικός Λόγος Ευχαριστώ...
tasosmos Σεπτέμβριος 3, 2008 #2 Σεπτέμβριος 3, 2008 Εισαι σιγουρος οτι μπορει να γινει η μετεγγραφη?Απ'οσο ξερω απο το συγκεκριμενο τμημα δεν μπορεις να πας πουθενα με μετεγγραφη γιατι δεν το θεωρουν αντιστοιχο.Για να βεβαιωθεις παρε ενα τηλ ή καλυτερα περνα απο την γραμματεια του τμηματος που θες να πας και ρωτα.
magicman Σεπτέμβριος 3, 2008 #3 Σεπτέμβριος 3, 2008 Εγω παλι απο οσο ξερω για να παρεις τετοια μεταγραφη πρεπει να συντρεχει σοβαρος λογος. οικονομικο ή σοβαρο προβλημα υγειας δικο σου ή των γονιών σου.δες στο σιτε του υπουργ. παιδειας. εχει την εγκυκλιο.δλδ δεν μπορεις να ανταλλαξεις ετσι απλα. παλια γινοταν.
Nasos1416003258 Σεπτέμβριος 3, 2008 #4 Σεπτέμβριος 3, 2008 Ειμαι 5ετης ( λολ ) στο Η/Υ Συστηματων ΑΤΕΙ Πειραια και σε διαβεβαιω δεν μπορεις να ερθεις στη σχολη μου και φυσικα δεν μπορω να παω πουθενα!Το τει σου ειναι ΠΟΛΥ καλο! Εχω ακουσει τα καλυτερα και απο οτι βλεπω σε διαφορους διαγωνισμους δημοσιου σε περνουν σε παρα πολλες ειδικοτητες.Μακαρι να ημουν στο δικο σου ΤΕΙ, τωρα θα ειχα ξεμπερδεψει και δεν θα τραβιωμουν ακομα. Ασε που δεν σου μαθαινουν εδω και τιποτα το σοβαρο, λιγο απο ολα και στην ουσια στο τελος δεν ξερεις τιποτε...Προσπαθησε να μεινεις Λαμια. 2.30 ωρες ειναι με το ΚΤΕΛ, dont worry.Φυσικα δεν μπορω να ξερω το λογο, και σορρυ αν σε προσβαλω. Αλλα 99,999999999% ξεχασε το. μονο με *μεσο* τετοια πραγματα
SHOG Σεπτέμβριος 3, 2008 Author #5 Σεπτέμβριος 3, 2008 Φίλε tasosmos γι' αυτό έχω και εγώ μια αμφιβολία...Έπαιρνα τηλ. το πρωί στο υπουργείο παιδείας, αλλά καμία απόκριση....(ή θα μιλούσε, ή δεν θα απαντούσαν)Ίδια κατάσταση και στα 2 ΤΕΙ....Φίλε MaGiCMaN αυτά που λές όντως ισχύουν, αλλά είναι στην περίπτωση που θέλεις να κάνεις μεταγραφή.Εγώ επειδή κατά τους "κανινισμούς" δεν πληρώ τις προϋποθέσεις για μεταγραφή ψάχνω για ανταλλαγή...Ψάχνω δηλαδή κάποιον/α που θα έχει περάσει στο ΤΕΙ Πειραιά και θέλει να πάει στο ΤΕΙ Λαμίας...Φίλε Nasos έχω ακούσει και εγω τα καλύτερα για το ΤΕΙ της Λαμίας και πίστεψέ με θα πήγαινα τρέχοντας...!!!Έχω επίσης ακούσει οτι στα ΤΕΙ Αθήνας και Πειραιά έχει μείνει μόνο το όνομα και στην ουσία δεν μαθαίνεις σχεδόν τίποτα...(το είπες και εσύ)Εννοείται οτι δεν με προσβάλεις, άλλωστε γι' αυτό άνοιξα και αυτό το θέμα...Ο κύριος λόγος που θέλω τη μεταγραφή-ανταλλαγή είναι οικονομικός...Το εισόδειμα στο σπίτι προέρχεται μόνο απ' τον πατέρα μου και πιστέψτε με για δεύτερο νοικοκοιριό δεν φτάνει...
tasosmos Σεπτέμβριος 3, 2008 #6 Σεπτέμβριος 3, 2008 Ακομα και απο το υπουργειο δεν θα βγαλεις ακρη στα σιγουρα για το αν υπαρχει αντιστοιχια, μονο απο την γραμματεια της σχολης που ενδιαφερεσαι να πας.Για το αν γινεται ανταλλαγη μαλλον καλυτερα να ρωτησεις και στα 2 για να εισαι σιγουρος.Οσον αφορα το 2ο νοικοκυριο νομιζω οτι υπαρχει εστια στην λαμια, δες μηπως γινει τπτ απο εκει.
SHOG Σεπτέμβριος 3, 2008 Author #7 Σεπτέμβριος 3, 2008 Αύριο θα ξαναπροσπαθήσω να επικοινωνίσω και με τα 2 ΤΕΙ...Για εστία το έψαξα, αλλά δεν υπάρχει...Υπάρχει μόνο μία λέσχη στην οποία οι φοιτιτές μπορούν να τρώνε
tasosmos Σεπτέμβριος 3, 2008 #8 Σεπτέμβριος 3, 2008 Αφου εισαι ρεντη πεταξου μια και ρωτα στο πειραια, καλυτερα να γινονται απο κοντα αυτες οι δουλειες...
SHOG Σεπτέμβριος 3, 2008 Author #9 Σεπτέμβριος 3, 2008 Συμφωνώ, αλλα παίρνω τηλ. για να σιγουρευτώ οτι είναι κάποιος εκεί που θα μπορει να με εξυπηρετίσει μήν πάω τσάμπα και φάω κάμια ήττα...!
Nasos1416003258 Σεπτέμβριος 4, 2008 #10 Σεπτέμβριος 4, 2008 Για την σχολη μου αν θες παντως η γραμματεια μας ειναι ανοικτη Δευτερα Τεταρτη Παρασκευη 11-1Ισως χρειαστει να σε στειλουν στην διοικηση, αλλα εκει ειναι σχεδον παντα ανοικτα πρωινες ωρες.
Dr.Paneas Σεπτέμβριος 4, 2008 #11 Σεπτέμβριος 4, 2008 Ψαξε το λιγο μηπως και υπαρχει καποια χρηματοδοτηση (νομιζω εξαρτατε απο το εισοδημα).Μια αλλη λυση να ξανα δωσεις εξετασεις για 2η φορα.ή αλλιως μια πιο ακραια αλλα πετυγχαινει:Παρε ενα τηλεφωνο στα καναλια. Πες τους οτι θελεις να σπουδασεις και δεν μπορεις λογω οικονομικων προβληματων. Δηλαδη περασες στην σχολη που ηθελες αλλα δεν μπορεις να πας να μεινεις εκει λογω χρηματων. Μετα βαλε λιγες σαλτες του στιλ "Τι Παιδεια ειναι αυτη που την λενε δωρεαν. Τι Κρατος ειναι αυτο. κλπ κλπ". Ολα αυτα σε εντονο τονο και αν εχεις καποιον που μπορει να κλαψει (καμια γιαγια σου να λεει οτι ο εγγονος της χανει το ονειρο του, όπως κ αυτη στην δικια της εποχη γιατι δεν ειχε χρηματα να σπουδασει) θα ηταν ακομα καλυτερα τα πραγματα. Μετα, αν εχετε στην οικογενεια καποιο βυσμα καλα θα ηταν. Μην μιλησεις μονο με τις γραμματειες αλλα ζητα προεδρους ΤΕΙ και πες τους το προβλημα σου - η γραμματεια μονο πιονι ειναι - επειδη αυτοι εχουν δυναμη να σε βαλουν εκει που θες με ενα συμβουλιο και μια ψηφοφορια.
Tsakonas Σεπτέμβριος 4, 2008 #12 Σεπτέμβριος 4, 2008 συνηθως οι παραταξεις κανονιζουνε κατι τετοια (βρισκουν δηλαδη ατομα να κανουν ανταλλαγη και τους κανουν το κοννε μεταξυ τους)..απευθυνσου εκει..τωρα μερικοι εχω ακουσει δινουν και χρημα σε τετοιες περιπτωσεις στο ατομο του οποιου την θεση θελουν..καλη τυχη παντως..
fusion Σεπτέμβριος 4, 2008 #13 Σεπτέμβριος 4, 2008 Αν τρεχει οικονομικος λογος, εναλλακτικα μπορεις και να δουλεψεις αλλά εκει προσθετεις 2/3 εξαμηνα εξτρα απ' οσα θα τελειωνες κανονικα.Μακαρι να ημουν στο δικο σου ΤΕΙ, τωρα θα ειχα ξεμπερδεψει και δεν θα τραβιωμουν ακομα. Ασε που δεν σου μαθαινουν εδω και τιποτα το σοβαρο, λιγο απο ολα και στην ουσια στο τελος δεν ξερεις τιποτε...Καλα ντακς, ολοι τα ιδια λεμε για τα τει μας και τελικα πανω κατω τα ιδια σκτ ειναι ολα.
pastelidis.n.s. Σεπτέμβριος 4, 2008 #14 Σεπτέμβριος 4, 2008 Παιδια σας λεω οτι και εγω θα ηθελα μια ανταλλαγη για καποιον που εχει περασει ΤΕΙ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ Αθηνας με εμενα που περασα Χαλκιδα στην αντιστοιχη σχολη....
SHOG Σεπτέμβριος 4, 2008 Author #15 Σεπτέμβριος 4, 2008 Ψαξε το λιγο μηπως και υπαρχει καποια χρηματοδοτηση (νομιζω εξαρτατε απο το εισοδημα).Μια αλλη λυση να ξανα δωσεις εξετασεις για 2η φορα. ή αλλιως μια πιο ακραια αλλα πετυγχαινει: Παρε ενα τηλεφωνο στα καναλια. Πες τους οτι θελεις να σπουδασεις και δεν μπορεις λογω οικονομικων προβληματων. Δηλαδη περασες στην σχολη που ηθελες αλλα δεν μπορεις να πας να μεινεις εκει λογω χρηματων. Μετα βαλε λιγες σαλτες του στιλ "Τι Παιδεια ειναι αυτη που την λενε δωρεαν. Τι Κρατος ειναι αυτο. κλπ κλπ". Ολα αυτα σε εντονο τονο και αν εχεις καποιον που μπορει να κλαψει (καμια γιαγια σου να λεει οτι ο εγγονος της χανει το ονειρο του, όπως κ αυτη στην δικια της εποχη γιατι δεν ειχε χρηματα να σπουδασει) θα ηταν ακομα καλυτερα τα πραγματα. Μετα, αν εχετε στην οικογενεια καποιο βυσμα καλα θα ηταν. Μην μιλησεις μονο με τις γραμματειες αλλα ζητα προεδρους ΤΕΙ και πες τους το προβλημα σου - η γραμματεια μονο πιονι ειναι - επειδη αυτοι εχουν δυναμη να σε βαλουν εκει που θες με ενα συμβουλιο και μια ψηφοφορια. Όντως υπάρχει κάποιο επείδομα, αλλά είναι νομίζω 1000€ το χρόνο... Το να ξαναδώσω το έχω σκεφτεί, αλλά πρώτον πάει "χαμένος" ένας χρόνος και δεύτερον πιστεύω οτι δεν θα ξαναγράψω καλύτερα απο φέτος (βέβαια οι βάσεις έπεσαν φέτος, αλλά....) Τώρα για την τρίτη λύση με τα κανάλια..... πάμε πολύυυ πακριά!
SHOG Σεπτέμβριος 4, 2008 Author #16 Σεπτέμβριος 4, 2008 Αν τρεχει οικονομικος λογος, εναλλακτικα μπορεις και να δουλεψεις αλλά εκει προσθετεις 2/3 εξαμηνα εξτρα απ' οσα θα τελειωνες κανονικα.Δηλαδή?? Εννοείς οτι θα δουλεύω ακόμα όταν τα εξάμηνα τελειώνουν?
ChSin7 Σεπτέμβριος 4, 2008 #17 Σεπτέμβριος 4, 2008 Είναι τραγικό και κατάντεια για την κοινωνία μας ένα νούμερο σε τηλεθέαση να μπορεί να κινεί μοχλούς και να κάνει περισσότερα πράγματα από το επιχείρημα "θέλω παιδεία δωρεάν"Φοιτιτικές πιστωτικές κάρτες, δάνεια, δουλειά που αποσπά την προσοχή από σπουδές, "ξεπούλημα" της οικογένειας. Ελπίζω νε έχω μαζέψει αρκετά λεφτά στα επόμενα 15 χρόνια για να είναι διαθέσιμα για σπουδές ή ότι έχουν αποφασίσει τα παιδιά μου τότε (κομμώσεις, υδραυλικοί ftw)
SHOG Σεπτέμβριος 4, 2008 Author #18 Σεπτέμβριος 4, 2008 συνηθως οι παραταξεις κανονιζουνε κατι τετοια (βρισκουν δηλαδη ατομα να κανουν ανταλλαγη και τους κανουν το κοννε μεταξυ τους)..απευθυνσου εκει..τωρα μερικοι εχω ακουσει δινουν και χρημα σε τετοιες περιπτωσεις στο ατομο του οποιου την θεση θελουν..καλη τυχη παντως..Οι παρατάξεις των ΤΕΙ εννοείς? Για να απευθυνθώ εκει πρέπει να ανοίξουν πρώτα τα ΤΕΙ, έτσι δεν είναι...??Ευχαριστώ φίλε μου! Και γενικώς σας ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον που δέχνετε!!:flower:
andreas7 Σεπτέμβριος 4, 2008 #19 Σεπτέμβριος 4, 2008 Δηλαδή?? Εννοείς οτι θα δουλεύω ακόμα όταν τα εξάμηνα τελειώνουν?Εννοεί οτι αν σπουδαζεις και δουλεύεις ταυτόχρονα θα αργήσεις περισσότερο να τελειώσεις τις σπουδές λόγο δουλειάς
Tsakonas Σεπτέμβριος 4, 2008 #20 Σεπτέμβριος 4, 2008 παρατάξεις των ΤΕΙ εννοείς? Για να απευθυνθώ εκει πρέπει να ανοίξουν πρώτα τα ΤΕΙ, έτσι δεν είναι...??ναι..βρες ποιος ειναι η πιο μεγαλη λερα και πηγαινε συζητα το με αυτον...εμενα μειχαν πλησιασει 2-3 τυπακια για να μου κανουν "ανταλλαγη" με καποιον πουχε περασει Κομμοτηνη και μουχαν προτεινει και ενα τετραψηφιο ποσο για τον κοπο...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.