Pegassus Σεπτέμβριος 6, 2008 Author #24 Σεπτέμβριος 6, 2008 cosmos s εφυγεε...τα σπαει τελικα απο καθε αποπση
performer Σεπτέμβριος 6, 2008 #26 Σεπτέμβριος 6, 2008 Cosmos έχουν όλοι μωρέ γι' αυτο λεω και γω να παρουν και αλλοι........... γιατι να παρουν stacker που εχω εγω?
Jerry007 Σεπτέμβριος 6, 2008 #27 Σεπτέμβριος 6, 2008 idd ρε όλοι Cosmos S έχετε ρειιιιιιιιιιιιιιι Τουλάχιστον Stacker πρέπει νανε καμιά 15ρια 832ρια και καμια 40ρια απλά γέμισε ο κόσμος Cosmos
racer Σεπτέμβριος 6, 2008 #28 Σεπτέμβριος 6, 2008 Alex, πες μου γιατί το θεωρείς το καλύτερο κουτί. Είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα πεις 1.) Είναι καγκούρικο (κατά τη γνώμη μου)2.) Από ποιότητα, δε λέει και πολλά3.) Δύσκολο μάζεμα καλωδίων αν δε βάλεις εργαλεία4.) Το κλασικό "Το Cosmos S καταντησε σαν τα Rayban Aviator.Βρωμησε ο τοπος"
Jerry007 Σεπτέμβριος 6, 2008 #29 Σεπτέμβριος 6, 2008 Alex, πες μου γιατί το θεωρείς το καλύτερο κουτί. Είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα πεις 1.) Είναι καγκούρικο (κατά τη γνώμη μου) 2.) Από ποιότητα, δε λέει και πολλά 3.) Δύσκολο μάζεμα καλωδίων αν δε βάλεις εργαλεία 4.) Το κλασικό "Το Cosmos S καταντησε σαν τα Rayban Aviator.Βρωμησε ο τοπος" Το τελευταίο είναι κλεμμένο!!!Το έχει ενα μέλος στην υπογραφή του! Εγώ διάλεξα το Stacker απο μερια εμφάνισης το Cosmos S είναι σαν να έχω το γαλάζιο robotaki απο το Star Wars να κάνει βόλτες στο δωμάτιο μου.... Κουμπιά αφής?Γεμίζουν δακτυλιές. Υδρόψυξη με ενα ντρέμελ και υπομονή και το Στακέρι την πέρνει και πιστευώ καλύτερα και απο το κόσμος.... TBH έχω εθισμό με το κουτί μου...Το Είδα στα multirama πρώτη φορά στα 12 μου και το ερωτεύτικα με την πρώτη ματία (Βέβαια τότε νόμιζα οτι το pc είναι αυτο ποθ βλέπω στην οθόνη) Φέτος έφυγα απο τον P4 και έφτιαξα το πρώτο μου σοβαρό σύστημα και μετα απο 2 χρόνια αυτο το κουτί έχει την ίδια τιμή Το Cosmos έπεσε στα 179 :flag:
Qlim4X Σεπτέμβριος 6, 2008 #30 Σεπτέμβριος 6, 2008 1) όμορφο design με case handles and feet2) μπορεί να εχει πλαστικά κομμάτια αλλα δεν είναι φτηνιάρικο3) έτοιμο για w/c χωρίς πολλές μοντες4) καλά μελετημένο air flow στην περίπτωση w/c5) αλλαγή πλαϊνού με πλεξι σε λιγότερο από 5 λεπτά6) μάζεμα καλώδιον πολύ εύκολα (έχει έτοιμες τρύπες)7) καλή σχεδίαση για την τοποθέτηση τροφοδοτικούαυτά σκεφτικά και είναι και πρωί ακόμα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.