nioufis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2008 Καλησπερα σε ολους....Μερες καθομαι και διαβαζω καταχωρησεις που εχουν γινει και πραγματικα εχω μπερδευτει...Για αρχη να σας πω οτι ειμαι κατοχος ενος P4 extreme 3.4 με μητρικη AsRock P4i48,1 Gb μνημη,καρτα γραφικων Ati Radeon 9250 256Mb,2 HDD ο ενας στα 80GB και ο αλλος στα 200GBΤο παρον που εχω οχι οτι δεν μου αρκει αλλα εχω μεινει αρκετα πισω και σκεφτηκα να κανω επιτελους μια αγορα ενος νεου μιας που θελω να ευχαριστηθω κανα παιχνιδακι ανετα και καλα γραφικα.Το build που εφτιαξα ειναι το εξης:Tower:NZXT HUSH CLASSIC SERIES BLACKΤροφοδοτικο:COOLERMASTER RS-700 REALPOWER M700MB:Asus striker formulaCPU:Quad core Q6600Μνημη:KINGSTON KHX8500D2K2/2GN HYPERX NVIDIA SLI-READY 2GB (2X1GB) DUAL CHANNEL DDR2 PC8500 1066MHZGPU:GIGABYTE GEFORCE 9800GTX+ GV-N98XP-512H-B 512MBHDD:WESTERN DIGITAL WD5000AAKS 500GBDVD:LG GH20LS15 SECURE DISC DVD REWRITERΟθονη:LG 22'' LCD M228WA BLACKΚατεληξα σε αυτα με σκεψη να το κρατησω μερικα χρονακια και αν χρειαστω για αναβαθμιση ενα 2ο GPU σε SLI και αλλη CPU και extra μνημη...Θα ηθελα να μου πειτε αν το Build αυτο ειναι καλο σε θεμα value/money και επειδη απο τo Γεναρη θα ερθουν οι νεες GPU,mobo και τα σχετικα και θα πεσουν πολυ οι τιμες.Υ.Γ Δεν μπορω να κανω αλλο υπομονη και θελω να το παρω μεσα στον Σεπτεμβριο
Dante80 Σεπτέμβριος 2, 2008 #2 Σεπτέμβριος 2, 2008 Καλησπερα σε ολους....Μερες καθομαι και διαβαζω καταχωρησεις που εχουν γινει και πραγματικα εχω μπερδευτει... Για αρχη να σας πω οτι ειμαι κατοχος ενος P4 extreme 3.4 με μητρικη AsRock P4i48,1 Gb μνημη,καρτα γραφικων Ati Radeon 9250 256Mb,2 HDD ο ενας στα 80GB και ο αλλος στα 200GB Το παρον που εχω οχι οτι δεν μου αρκει αλλα εχω μεινει αρκετα πισω και σκεφτηκα να κανω επιτελους μια αγορα ενος νεου μιας που θελω να ευχαριστηθω κανα παιχνιδακι ανετα και καλα γραφικα.Το build που εφτιαξα ειναι το εξης: Tower:NZXT HUSH CLASSIC SERIES BLACK Τροφοδοτικο:COOLERMASTER RS-700 REALPOWER M700 MB:Asus striker formula CPU:Quad core Q6600 Μνημη:KINGSTON KHX8500D2K2/2GN HYPERX NVIDIA SLI-READY 2GB (2X1GB) DUAL CHANNEL DDR2 PC8500 1066MHZ GPU:GIGABYTE GEFORCE 9800GTX+ GV-N98XP-512H-B 512MB HDD:WESTERN DIGITAL WD5000AAKS 500GB DVD:LG GH20LS15 SECURE DISC DVD REWRITER Οθονη:LG 22'' LCD M228WA BLACK Κατεληξα σε αυτα με σκεψη να το κρατησω μερικα χρονακια και αν χρειαστω για αναβαθμιση ενα 2ο GPU σε SLI και αλλη CPU και extra μνημη...Θα ηθελα να μου πειτε αν το Build αυτο ειναι καλο σε θεμα value/money και επειδη απο τo Γεναρη θα ερθουν οι νεες GPU,mobo και τα σχετικα και θα πεσουν πολυ οι τιμες. Υ.Γ Δεν μπορω να κανω αλλο υπομονη και θελω να το παρω μεσα στον Σεπτεμβριο Μια χαρά φαίνεται το build σου man, να και μερικές εναλλακτικές προτάσεις... 1> Μπορείς να δώσεις 3euro παραπάνω και να πάρεις τον 640άρη της WD, που έχει το καλύτερο value/cost ratio στην αγορά αυτή την στιγμή. Μην νομίζεις πως τα 16mb buffer που έχει είναι σοβαρό μειονέκτημα... 2> Για κουτί ρίξε μια ματιά και στο LIAN LI PC-7B PLUS II BLACK που είναι πάνω κάτω στα ίδια λεφτά. Μπορεί να φαίνεται πιο απλό (ανάλογα με τα γούστα του καθενός βέβαια) αλλά έχει πολύ στιβαρή κατασκευή, είναι όλο φτιαγμένο από αλουμίνιο και έχει την κλασσική ποιότητα-εγγύηση της Lian Li. Επίσης, χρόνο και διάθεση να έχεις και μπορείς να κάνεις παπάδες στο μέλλον με αυτό... 3> Θα σου πρότεινα να επιλέξεις μια διαφορετική μητρική, εκτός αν το sli και το overclocking είναι στις άμεσες προθέσεις σου. Η striker formula είναι μια καταπληκτική mobo, αλλά μπορείς να κάνεις την δουλειά σου και με μια ASUS P5Q και με την διαφορά να πάρεις ένα σετάκι των 4gb για μνήμη αντί για 2gb και μια ελαφρώς ανώτερη 4870 για κάρτα γραφικών.
nioufis Σεπτέμβριος 3, 2008 Author #4 Σεπτέμβριος 3, 2008 Ευχαριστω πολυ φιλε Dante80 1> Μπορείς να δώσεις 3euro παραπάνω και να πάρεις τον 640άρη της WD, που έχει το καλύτερο value/cost ratio στην αγορά αυτή την στιγμή. Μην νομίζεις πως τα 16mb buffer που έχει είναι σοβαρό μειονέκτημα... Ο πολυσυζητημενος δισκος :wink: δεν το ειχα παρατηρησει οτι ηταν τοσο μικρη η διαφορα...ευχαριστω 2> Για κουτί ρίξε μια ματιά και στο LIAN LI PC-7B PLUS II BLACK που είναι πάνω κάτω στα ίδια λεφτά. Μπορεί να φαίνεται πιο απλό (ανάλογα με τα γούστα του καθενός βέβαια) αλλά έχει πολύ στιβαρή κατασκευή, είναι όλο φτιαγμένο από αλουμίνιο και έχει την κλασσική ποιότητα-εγγύηση της Lian Li. Επίσης, χρόνο και διάθεση να έχεις και μπορείς να κάνεις παπάδες στο μέλλον με αυτό... Μου εβαλες τρελες ιδεες με αυτο το κουτακι.Ο λογος που ειχα διαλεξει το προηγουμενο ηταν καθαρα για λογους ευκολιας,χωρις βιδες 3> Θα σου πρότεινα να επιλέξεις μια διαφορετική μητρική, εκτός αν το sli και το overclocking είναι στις άμεσες προθέσεις σου. Η striker formula είναι μια καταπληκτική mobo, αλλά μπορείς να κάνεις την δουλειά σου και με μια ASUS P5Q και με την διαφορά να πάρεις ένα σετάκι των 4gb για μνήμη αντί για 2gb και μια ελαφρώς ανώτερη 4870 για κάρτα γραφικών. Τωρα οσο αφορα αυτα...κοιτα για O/C δεν ξερω αν θα παω,δεν εχω κανει ποτε,ουτε το εχω ψαξει,ακουγετε τελειο με αυτα που εχω διαβασει. Αλλα οσο αφορα το SLI ειναι κατι που το εχω σκεφτει οχι τοσο στο αμεσο μελλον λιγο πιο μετα που θα θελω περισοττερες απαιτησεις σε γραφικα τουλαχιστων...Αλλα την προταση σου την εχω στα υποψιν..κοβεις αλλου,δινεις αλλου
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.