MaverickQ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2008 Ρε παιδια εχω κολλησει αυτο το autorun.inf και οταν παω να ανοιξω το σκληρο με διπλο κλικ απο τον Υπολογιστη μου μου βγαζει ενα παραθυρο να διαλεξω προγραμμα. Εχω το Norton 360 v.2 και πριν απο μερικες μερες ειχα και KIS2007 αλλα δεν το εβλεπαν. Μονο ενα portable antivirus δεν θυμαμαι πιο το αφαιρουσαι αλλα το αρχειο του portable το βλεπει ο νορτον σαν virus και το σβηνει!!! Οχι οτι ειναι κατι τρελα σημαντικο αλλα εκνευριστικο να θες να ανοιξεις τον σκληρο και να κανεις 10 κλικ παραπανω.Καμια ιδεα?
whitesnake Σεπτέμβριος 2, 2008 #3 Σεπτέμβριος 2, 2008 Αν έχεις αφαιρέσει τη "μόλυνση" και απλά δεν ανοίγει, τότε άνοιξέ τον με δεξί κλικ -> Open, σβήσε το autorun και μετά κάνε ένα check disk.
MaverickQ Σεπτέμβριος 2, 2008 Author #4 Σεπτέμβριος 2, 2008 Μα αυτο ειναι το προβλημα οτι αν κανω δεξι κλικ και ανοιγμα μου βγαζει "ανοιγμα με" για να επιλεξω ενα προγραμμα.Το autorun.inf ειναι κρυφο και ενεργοποιω την εμφανιση των κρυφων αρχειων απο τις επιλογες φακελων αλλα και παλι δεν μου τα εμφανιζει. Λες και εχει μπλοκαρει οτι τροπο υπαρχει για να το σβησω. Φιλε Κωστα μεχρι πριν απο μια εβδομαδα αν με ρωτουσες Kaspersy θα ελεγα γιατι τον χρησιμοποιουσα κιολας και ημουν ευχαριστημενος. Οταν εγινε η στραβη και μολυνθηκε ο υπολογιστης το online scaner της symantec αναγνωρισε τους ιους και οι ο ρωσος γιγαντας οπως τον αποκαλω τον kaspersky! Οποτε ειπα να δοκιμασω νορτον εχω ακουσει και καλα λογια και αρκετα διαπιστωνω οτι ισχυουν. Ο καθενας οπως βολευεται!
sakis_the_fraud1416003252 Σεπτέμβριος 2, 2008 #5 Σεπτέμβριος 2, 2008 Ρε παιδια εχω κολλησει αυτο το autorun.inf και οταν παω να ανοιξω το σκληρο με διπλο κλικ απο τον Υπολογιστη μου μου βγαζει ενα παραθυρο να διαλεξω προγραμμα. Εχω το Norton 360 v.2 και πριν απο μερικες μερες ειχα και KIS2007 αλλα δεν το εβλεπαν. Μονο ενα portable antivirus δεν θυμαμαι πιο το αφαιρουσαι αλλα το αρχειο του portable το βλεπει ο νορτον σαν virus και το σβηνει!!! Οχι οτι ειναι κατι τρελα σημαντικο αλλα εκνευριστικο να θες να ανοιξεις τον σκληρο και να κανεις 10 κλικ παραπανω.Καμια ιδεα?1)σβηνει 99% με το Kaspersky.Αλλο KIS Και αλλο KAV.2)επειδη ειχα και εγω το ιδιο προβλημα παλαιοτερα, η λυση ειναι αυτη.1) Log in as Administrator or user with admininstrator rights.2) Turn Off system restore. Start-->> Right Click My Computer-->> Properties-->> Systen Restore Tab-->>Turn off System Restore on all drives-->> Apply-->> Ok.1) Launch Task Manager by pressing alt+ctrl+del 2) click on processes tab.3) Find wscript.exe, If it is running end this process..4) End EXPLORER.EXE process from Task Manager5) In task manager, click File-->> New Task (Run..)-->> type cmd --> ok6) Command prompt will open.Type these commands one by one after Enter key: del c:\autorun.* /f /s /q /adel E:\autorun.* /f /s /q /adel H:\autorun.* /f /s /q /ac:/ E:/ H:/ are disk drives.:flower:
mech5107 Σεπτέμβριος 2, 2008 #6 Σεπτέμβριος 2, 2008 Μα αυτο ειναι το προβλημα οτι αν κανω δεξι κλικ και ανοιγμα μου βγαζει "ανοιγμα με" για να επιλεξω ενα προγραμμα.Το autorun.inf ειναι κρυφο και ενεργοποιω την εμφανιση των κρυφων αρχειων απο τις επιλογες φακελων αλλα και παλι δεν μου τα εμφανιζει. Λες και εχει μπλοκαρει οτι τροπο υπαρχει για να το σβησω. Φιλε Κωστα μεχρι πριν απο μια εβδομαδα αν με ρωτουσες Kaspersy θα ελεγα γιατι τον χρησιμοποιουσα κιολας και ημουν ευχαριστημενος. Οταν εγινε η στραβη και μολυνθηκε ο υπολογιστης το online scaner της symantec αναγνωρισε τους ιους και οι ο ρωσος γιγαντας οπως τον αποκαλω τον kaspersky! Οποτε ειπα να δοκιμασω νορτον εχω ακουσει και καλα λογια και αρκετα διαπιστωνω οτι ισχυουν. Ο καθενας οπως βολευεται!Βάλε να φαίνονται τα προστατευμένα αρχεία συστήματος και θα δεις το autorun...
nickstamat Σεπτέμβριος 3, 2008 #8 Σεπτέμβριος 3, 2008 Το KIS είναι στην ουσία ένα KAV με δυνατότητες προστασίας που σχετίζονται με internet, e-mail και δίκτυα. Ο ιός που αναφέρεις, MaverickQ, υπήρχε στο σύστημά μου, και μάλιστα είχε εξαπλωθεί σε κάθε δίσκο, χωρίς να το γνωρίζω. Έβαλα την τελευταία έκδοση του Kaspersky Internet Security 2009 (8.0.0.454) και όλα αυτά σβήστηκαν μέσα σε δευτερόλεπτα αυτόματα. Συνεπώς, προτείνω να κατεβάσεις έστω την trial έκδοση του Kaspersky 8.0.0.454, για να απαλλαγείς από αυτόν τον ιό αμέσως.
MaverickQ Σεπτέμβριος 3, 2008 Author #9 Σεπτέμβριος 3, 2008 Θα δοκιμασω αυτα που ελεει ο sakis και αν δεν πιασουν ξαναβαζω kaspersky. Δεν θελω να ειμαι ολο εγκαταστασεις και απεγκαταστασεις. Θα κρατησω το norton και βλεπουμε. Nickstamat ετσι ειναι. Οτι συνδεσεις στο PC μολυνεται!!!!Ολα τα φλασακια μου τον εχουν πλεον!!!!
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 3, 2008 #10 Σεπτέμβριος 3, 2008 2 δευτερη λυση του Σακη ειναι δοκιμασμενη πολλες φορες απο εδω..
Psycho Mantis Φεβρουάριος 4, 2009 #11 Φεβρουάριος 4, 2009 Κατι εκανα λαθος στο del c:\autorun* f\ \s \q \a και εσβησε οτι αρχειο με ονομα ''autorun'' στον c!! ξερεται πως να επαναφερω πισω τα αρχεία αυτα?
Tsakonas Φεβρουάριος 4, 2009 #12 Φεβρουάριος 4, 2009 ρε παιδια νομιζω autorun.inf ειναι ενα αρχειο που εχουν ολα τα cd dvd με autorun ,το οποιο γραφει ποιο exe πρεπει να εκτελεσουν τα windows με το που αναγνωρισθει αυτο το δισκακι μεσα στο συστημα απο εποχης windows 95...για ανοιξε το αρχειο αυτο με το notepad...κι εμενα μου το βγαζει,δεν νομιζω πως ειναι ιος
GoMaR Φεβρουάριος 4, 2009 #13 Φεβρουάριος 4, 2009 lolautorun.* εγραψε ο Σακης.αυτο σημαινει οτι αρχεια με ονομα autorun και οποιαδηποτε καταληξη , σβηνονται..και γιατι το εκανες στο C: ? εκει δε μπορεις να μπεις ; τωρα εχεις προβλημα ; λογικα θα τα δημιουργησει μονο του παλι.
Psycho Mantis Φεβρουάριος 4, 2009 #14 Φεβρουάριος 4, 2009 στο c μπορω να μπω μονο με δεξι κλικ>εξερευνηση. δεν εσβισε μονο το autorun tou c αλλα και οτι αλλο λεγοταν autorun. ετσι μοθ εσβισε και αρχεια οπως π.χ autorun απο παιχνιδια {lol} και θελω να επαναφερω ολα οσα εσβησα καταλαθος.
jpavly Φεβρουάριος 4, 2009 #15 Φεβρουάριος 4, 2009 Αν έδωσες del c:\autorun* θα έσβησε ότι είχε σχέση με autorun στο C: μόνο.
Psycho Mantis Φεβρουάριος 4, 2009 #16 Φεβρουάριος 4, 2009 ναι αυτο εγινε αλλα πως θα επαναφερω πισω τα σβησμενα autorun ;
jpavly Φεβρουάριος 4, 2009 #17 Φεβρουάριος 4, 2009 lol, τώρα είδα το /s Ότι σβήνεις από Command Prompt δεν επαναφέρεται, μόνο αν τυχόν από πρόγραμμα ανάκτησης δεδομένων. Πιο γρήγορο είναι να περάσεις τα παιχνίδια ξανά
neuromancer Φεβρουάριος 4, 2009 #19 Φεβρουάριος 4, 2009 Γιατί ρε παλληκάρι μου... πόσα autorun είχες στο root folder? Μήπως είναι κουφάρια από παλαιότερα autorun.inf viruses που τα avtivirus είχαν απενεργοποιήσει? Το έχω ξαναδεί το έργο... δεν χρειάζεται να τα κάνεις undelete. Για να μην πώ κόψε ΑΜΕΣΩΣ ΟΛΑ τα autorun για να είσαι ήσυχος.Επειδή μου φέρνουν USB μαθητές και όλων είναι γεμάτα με τέτοια autorun, να τονίσω ότι το KAV 8.0.0.454 τα βλέπει και τα σκουπίζει. Τώρα, αν το έχεις ήδη, η συνταγή του saki παραπάνω κάνει δουλειά.Βασικά όσο βλέπετε τον κόσμο πίσω από γυαλιστερά παράθυρα με ολίγο n00b ρυθμίσεις (όχι hidden, κτλ) τέτοια πράγματα θα τα τρώτε αβλεπεί.
fusion Φεβρουάριος 4, 2009 #20 Φεβρουάριος 4, 2009 Σε εμένα διορθώθηκε με Nod32.Είχα πρόβλημα πρώτα με το flashάκι και αργότερα και με τον σκληρό.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.