Jump to content

Ψάχνω thermal pad άσπρα!

nobig

Recommended Posts

Ψάχνω για thermal pads ασπρα για να βάλω στο λαπιτοπ. Το έχω ανοίξει για να βάλω πάστα στον επεξεργαστή και vga για καλύτερο αποτέλεσμα αλλά φοβάμαι σε περίπτωση επιστροφής μην μου δεν το καλύψουν στην εγγύηση.:TD:

Καμμια εμπειρία απο εγγύηση σε acer υπάρχει; Θα κάτσουν να ψάξουν πολύ αν έχουν ξεβιθωθεί βίδες κτλ; όχι πως υπάρχει φθορά αλλά λέμε

Νομιζω οτι ειχα δει στο hac πριν λιγο καιρο.

Παντως θα ελεγα να βαλεις παστα προς το παρον και αν ποτε χρειαστει να το επιστρεψεις βλεπεις, δεν ειναι και τοσο υψηλες οι πιθανοτητες να χρειαστει ρμα...

Καμμια εμπειρία απο εγγύηση σε acer υπάρχει;

φρόντισε να επιλέξεις ως έσχατη λύση το μπλέξιμο με το σερβις τους...για την ακρίβεια το σερβις της MDI που είναι και η αντιπρόσωπος της εταιρείας στην Ελλάδα.

Έχω ακούσει αλλά και προσφάτως έχω δει με τα μάτια μου τα χειρότερα

:)

φρόντισε να επιλέξεις ως έσχατη λύση το μπλέξιμο με το σερβις τους...για την ακρίβεια το σερβις της MDI που είναι και η αντιπρόσωπος της εταιρείας στην Ελλάδα.

Έχω ακούσει αλλά και προσφάτως έχω δει με τα μάτια μου τα χειρότερα

:)

ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ

σε μια τρυπα στη πειραιως ειναι που νομιζεις οτι ψαχνεις κανα ελαιοτριβειο σε κανα κατσικοχωρι.

Νομιζω οτι ειχα δει στο hac πριν λιγο καιρο.

Παντως θα ελεγα να βαλεις παστα προς το παρον και αν ποτε χρειαστει να το επιστρεψεις βλεπεις, δεν ειναι και τοσο υψηλες οι πιθανοτητες να χρειαστει ρμα...

50% πιθανοτητες εχει να σου χαλασει ενα acer.

Μέχρι στιγμής καλά είμαστε, λέω να δώσω 70€ και να πάρω την επέκταση εγγύησης, Haybusa με την αντιπροσωπία αν κάτι χτυπήσει δυστυχώς θα μπλέξεις! Αν υπάρχει εναλλακτική ακούω!

Σήμερα χτύπησα μια επέκταση εγγύησης σε 3 χρόνια με 75€. 2 χρόνια ξεγνοιασιά,αν αποφύγω και το service ακόμα καλύτερα

Παιδιά κακά τα ψέματα αλλά το επίπεδο του hardware σε συνδυασμό με την τιμή είναι πολύ καλό. Αν γίνει το μοιραίο θα το στείλω alman, είχα στείλει και μια viewsonic για panel περίμενα ανταλλακτικό περίμενα αλλά μετά απο χέσιμο μου έστειλαν μετά απο 2,5 βδομάδες οθόνη αντικατάστασης μέχρι να έρθει το panel.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.