Jump to content

Τελομεράση το ένζυμο της αθανασίας

VIL

Recommended Posts

Ok, θα μας ταΐζουν τέτοιο να ζούμε μέχρι τα 100 και σύνταξη στα 80. Να ξεκουραζόμαστε και λίγο πριν πεθάνουμε.

αααχ,τι μου θυμισες τωρα....

τελομερασες..τελευταιο μαθημα για πτυχιο επιστημης υλικων :ΒΙΟΛΟΓΙΑ 2

δεν μπορουσα να την περασω με τπτ,την σιχαινομουν,οι διδασκοντες 3 και ο ενας πιο κομπλας απο τον αλλο..τελικα την περασα κ με 8 τρομαρα μου..:tomato:

SOS θεμα : οι ...τελομερασες !

το κλειδι εδω ειναι ο ελεγχος του πλυθυσμου τους.αν εμπλουτιζεις συνεχως με τελομερασες κινδυνευεις να σταματησεις το φυσιολογικο κυτταρικο θανατο(καθημερινη διεργασια του οργανισμου και απολυτα φυσιολογικη).σταματωντας τον κυτταρικο θανατο,αμεσως πετυχες υπερπληθυσμο κυτταρων σε συγκεκριμενους ιστους=1ο σταδιο καρκινου κ αντε γεια!

να δω πως θα ελεγχουν την ισορροπια μεταξυ γηρανσης-μη γηρανσης..προφανως η γηρανση ειναι αναγκαια,αλλιως θα πεθαιναμε απο υπερπληθυσμο κυτταρων..

είδες φίλε, κ όλο έλεγες που θα σου χρειαστεί η βιολογία! ορίστε που πουλάς μούρη και στο λαμπ! α ρε τελομεράσες!

Ειμαστε ηδη 6 δις το 2008 κι αν θυμαμαι καλα,οι προβλεψεις λενε 10 δις το 2015-2020

Αν ζουμε κι απο 100-150 χρονια ο καθενας...:hmm:

είδες φίλε, κ όλο έλεγες που θα σου χρειαστεί η βιολογία! ορίστε που πουλάς μούρη και στο λαμπ! α ρε τελομεράσες!

:rofl::rofl::rofl:

δυστυχως μου εχει χρειαστει μονο εδω στο λαμπη και στο να ψαρωνω καμια νοσοκομα οταν δινω αιμα, 2 φορες το χρονο..

τελικα οι 2 βιολογιες που καναμε και τοσο διαβασμα που ριξαμε, το καλυτερο που μπορουν να μου αποφερουν ειναι 10-20 ποστ παραπανω και αντε να "κερασω" και καμια νοσοκομα..μεχρι εκει.

materials science department FTW!:banging:

3 μερες διάβασμα για την 1 και άλλες 7 για την 2, σύνολο 10. max διάβασμα/ μέρα 5 ώρες... έχω κουραστεί αρκετά περισσότερο για να "κεράσω" γκόμενα (όχι νοσοκόμα βέβαια) οπότε μάλλον συμφέρει αν σπρώξεις! :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.