icy20 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2008 Εχω μια ερωτηση που μαλλον θα φανει γελεια αλλα ψαχνω αλλα δεν βρισκω λυση προς το παρον...Εχω ενα λαπτοπ με atom.Απο linux περασα ΧΡ και κανει το εξης κουλο και βεβαια με αναλογη πτωση στην αποδοση...Ανα διαφορες στιγμες μου παει στο μισο το multi!Απο το bios εχω απενεργοποιησει την επιλογη που και καλα ελεγχει το λειτουργικο την ταχυτητα του επεξεργαστη και ψαχνω να βρω τι παιζει...Εχει κανεις καμμια ιδεα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Σεπτέμβριος 2, 2008 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2008 Στα ΧΡ τι προφίλ έχεις βάλει στα power options? Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Σεπτέμβριος 2, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2008 Portable/laptop οπως ηταν default Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 2, 2008 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2008 Όταν στο κάνει, μπορείς να δεις αν παίρνει ρεύμα ή αν δουλεύει με μπαταρία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Σεπτέμβριος 2, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2008 Και στα 2 το κανει το ιδιο.Και με μπαταρια και με ρευμα!Εχω περασει ενα προγραμματακι που υποτιθεται ελεγχει σε τι performance παιζει. Auto-powersave-hiperf-superperf...αυτα...Στο hi & superperformance απλα κλοκαρει λιγο το fsb γιατι απο 1.6 μου δειχνει 1.68.Αλλα παλι το multi πεφτει στο μισο καθε λιγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 2, 2008 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2008 Ακομα και σε full load γινετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Σεπτέμβριος 2, 2008 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2008 Αν το βάλεις always on συνεχίζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Σεπτέμβριος 3, 2008 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2008 Nομίζω ότι το κάνει επειδή δεν έχει φορτίο και είναι φυσιολογικό...Βάλε να τρέχει κάποια βαριά εφαρμογή και παρατήρησε αν γίνεται πάλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Σεπτέμβριος 3, 2008 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2008 Speedstep ????? Παιζει τιποτα τετοιο σε λαπτοπ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Σεπτέμβριος 3, 2008 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2008 Ισως εχετε δικιο παιδες...Νομιζω το κανει οταν δεν εχει φορτιο...Παντως εχει speedstep πραγματι!!!Η πτωση αποδοσης μαλλον ηταν επειδη ο ατομ δεν ειναι και ο πιο δυνατος επεξεργαστης και εκανα και update την ιδια ωρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Σεπτέμβριος 8, 2008 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2008 Εννοείται ρε παιδία! Αν δεν έχουν κάτι σαν το speedstep oi mobile εκδόσεις CPU ποιος θα είχε. Εκεί μετράει η οικονομία στο ρεύμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.