Jump to content

Για ξεκολληστε με λιγο...

icy20

Recommended Posts

Εχω μια ερωτηση που μαλλον θα φανει γελεια αλλα ψαχνω αλλα δεν βρισκω λυση προς το παρον...

Εχω ενα λαπτοπ με atom.Απο linux περασα ΧΡ και κανει το εξης κουλο και βεβαια με αναλογη πτωση στην αποδοση...Ανα διαφορες στιγμες μου παει στο μισο το multi!Απο το bios εχω απενεργοποιησει την επιλογη που και καλα ελεγχει το λειτουργικο την ταχυτητα του επεξεργαστη και ψαχνω να βρω τι παιζει...Εχει κανεις καμμια ιδεα?

Και στα 2 το κανει το ιδιο.Και με μπαταρια και με ρευμα!Εχω περασει ενα προγραμματακι που υποτιθεται ελεγχει σε τι performance παιζει. Auto-powersave-hiperf-superperf...αυτα...Στο hi & superperformance απλα κλοκαρει λιγο το fsb γιατι απο 1.6 μου δειχνει 1.68.Αλλα παλι το multi πεφτει στο μισο καθε λιγο

Ισως εχετε δικιο παιδες...Νομιζω το κανει οταν δεν εχει φορτιο...Παντως εχει speedstep πραγματι!!!Η πτωση αποδοσης μαλλον ηταν επειδη ο ατομ δεν ειναι και ο πιο δυνατος επεξεργαστης και εκανα και update την ιδια ωρα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.