Jump to content

Τα νέα μου παιχνίδια!!!

antonisgagas

Recommended Posts

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Ο γνωστος και καλος μου Ε8500 . whoohoo.gif

attachment.php?attachmentid=1679&stc=1&d=1220722706

Στον αερα ο επεξεργαστης , χωρις καθολου ψαξιμο . Μονο ταση στο north ανεβαζα και εφτασε μεχρι τα 645 για cpu-z . Vmch=1.85V .

Ο επεξεργαστης ανεβαινει και αλλο . Η μητρικη τον κοβει και θελει και αλλο vmch .

Ετσι απλα πηρε τα πανω του απο τη μητρικη . Και τον ειχα για ψοφιμι οτι κολλαει στα 590 με αερα .

Σαββατιάτικα δεν άντεξα και είπα να ''δουλέψω'' λίγο.

Γύμνωσα την μητρική και τις πέρασα σπρέυ πλαστικοποίησης.Επίσης όταν την μοντάρω θα αλλάξω και το stock σύστημα ψύξης αφού θα βάλω και pot στο northbridge!!! (Tsan ακούς???:p)

w8q2al285s27hzc5tk31.jpg

Επίσης ετοίμασα τις κάρτες μου...

3yg83sxse0f5l5zynfvg.jpg

Με ψυκτράκια σε μνήμες και mofsets

d1epcel31kztid57hno4.jpg

Αλλά δεν έμεινα εκεί,έβαλα και έναν ανεμηστήρα 92mm να φυσάει.Θα βοηθήσει και στην υγροποίηση.

tbcgep4ej074j5qljxqv.jpg

Και τέλος οι 2 τους περιμένοντας την μητρική...

cx2liubxzkdzqv8hnck7.jpg

Πάντος απ'οτι εχω δεί με Quad δε πάνε και τόσο καλα. Όποιος μπορεί και έχει όρεξη, ασ κάνει μια δοκιμή.:D

με Quad δεν προκειται να πιασεις 600+ fsb..αντε κανα 500αρι..με το ζορι...και αν...:fun: γιαυτο υπαρχουν οι extreme cpu..με το ξεκλειδωτο multi...:hi:

Μετά από πολλές μέρες (την εξεταστική μου μέσα) ασχολήθηκα πάλι με το σπορ...:nuke:

Αρχίζουμε με βαζελίνη στο socket

lgkjjo6dtlt73d490nlm.jpg

Εδώ η μόνωση τελειωμένη

86nm0h1mdbf7a2rsbrq0.jpg

Τα ψυκτράκιa στα voltage regulators

rkxnayql6jhaa8o6pvam.jpg

Ψυκράκια στα southbridge

y99lbunj1hnw0p3li03m.jpg

Και τα ψυκράκια από το mofsets

ss7j135todf9f067j0ub.jpg

Κάπως έτσι θα ξεκινήσω ελπίζω μέσα στην εβδομάδα

o8py1vp0fr5rqxmku26w.jpg

Αν δω ότι τα πάω καλά και βρω τις κατάλληλες ρυθμίσεις θα βάλω στο λεπτό και τις κάρτες με τα pots και τα ψαγμένα mods...:smoke:

με Quad δεν προκειται να πιασεις 600+ fsb..αντε κανα 500αρι..με το ζορι...και αν...:fun: γιαυτο υπαρχουν οι extreme cpu..με το ξεκλειδωτο multi...:hi:

:hehe:Ποιο 600fsb; Εγω για κανένα 9x470 έλεγα μήπως βλέπαμε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.