Jump to content

Τα νέα μου παιχνίδια!!!

antonisgagas

Recommended Posts

Μόνο πάστα άλλαξα και δεν έχω ούτε έναν ανεμιστήρα να φυσάει!!!Έχει βιδάκια από την κάτω πλευρά της μητρικής,τα ξεβιδώνεις και με λίγο κούνημα της ψύκτρας βγαίνει.

BTW οι μνήμες έφτασαν 1020@ 7-6-5-18 στα 2,1v αλλά ξέχαζα το screenshot.Έπεσα διάνα...

2.1? το καίς το μηχάνιμα ρα :fist: :p

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Να ρωτήσω κάτι?

Γιατί το παλικάρι με Ε8600 @ 637 x 10.0 = 6370 MHz, Χ48, DDR3-1600 βγάζει 12.328 στο 1M, ενώ εγώ με Ε8200 @ 540 x 8.0 = 4320 MHz, P35, DDR2-800 είμαι στα 10.812s ?

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πού οφείλεται αυτή η διαφορά, παρόλο που όλα δείχνουν ότι εγώ έχω χειρότερο σύστημα?

Απ' ό,τι βλέπω, ο πολλαπλασιαστής του είναι στο 6.0 που σημαίνει ότι έχει ενεργοποιημένο πιθανότατα το EIST. Μήπως ο χρόνος που απαιτείται για να καταλάβει full load και να ανεβάσει τον πολλαπλασιαστή στο 10.0 δημιουργεί αυτή την υστέρηση?

Για πείτε :)

Και μετά ceramique όχι pads.O επεξεργαστής έχει πολλαπλασιαστή κλειδομένο στο 6 και δεν ανεβαίνει στο 10 όπως νομίζεις με το eist.Το έκανα έτσι ώστε να δοκιμάσω το max fsb καθώς και τα optimal settings στο bios.Δηλαδή δουλεύει στα 3,82Ghz.Όσο για τις μνήμες έδωσα 2,1 (με το dominator fan από πάνω εννοείται) για λίγο ώστε να δω τι λένε τα chipάκια.Θα ξαναδώσω τόσο μόνο όταν έρθουν τα κρύα...

Ορίστε και ένα σε max freq του cpu.Βέβαια χρησιμοποίησα έναν delta στην ψύχτρα και έδωσα 1,6v.Πάνω από 52 βαθμούς δεν ανέβηκε.

esam0wby0hi94a7d22ge.jpg

Και επειδή πολλοί θα αναρωτιέστε το batch είναι q824a543.Φρεσκότατος δηλαδή:hehe:

Ορίστε και ένα σε max freq του cpu.Βέβαια χρησιμοποίησα έναν delta στην ψύχτρα και έδωσα 1,6v.Πάνω από 52 βαθμούς δεν ανέβηκε.

esam0wby0hi94a7d22ge.jpg

Και επειδή πολλοί θα αναρωτιέστε το batch είναι q824a543.Φρεσκότατος δηλαδή:hehe:

με τι πηγε τοσο?

Πλακα ΜΕ κανεις!!!.....με αερα πηγε στα 5!....

Μια χαρα ειναι οι 52 βαθμοι για καλοκαιρι....(αν σκεφτεις οτι εγω ειμαι στα 60 στο χαλαρο)

Ποτε θα συνδεσω το cpu μου με το θερμοσιφωνο σκεφτομαι, για να μη καιω κ ρευμα.....

(αλλα θα μου πειτε ο qx καιει το ιδιο σχεδον με το θερμοσιφωνο)

Πλακα ΜΕ κανεις!!!.....με αερα πηγε στα 5!....

Μια χαρα ειναι οι 52 βαθμοι για καλοκαιρι....(αν σκεφτεις οτι εγω ειμαι στα 60 στο χαλαρο)

Ποτε θα συνδεσω το cpu μου με το θερμοσιφωνο σκεφτομαι, για να μη καιω κ ρευμα.....

(αλλα θα μου πειτε ο qx καιει το ιδιο σχεδον με το θερμοσιφωνο)

Delta λέμε.

Δηλαδή να πεθαίνεις απο το βουητό.

Όποιος και να βάλει σε scythe delta 50-60 βαθμούς θα βλέπει.

Ή γενικότερα σε μια καλή αερόψυκτρα (thermalright, etc..)

Στο northbridge ψηνεις σουβλακια η ακομα?

Ελιωσα λεμε :jump1: :jump1::jump1:

Delta λέμε.

Δηλαδή να πεθαίνεις απο το βουητό.

Όποιος και να βάλει σε scythe delta 50-60 βαθμούς θα βλέπει.

Ή γενικότερα σε μια καλή αερόψυκτρα (thermalright, etc..)

Μιλαμε για ΠΙΕΣΗ αερα ο DELTA.Λογικοτατο ειναι το 50

Έτσι όπως ήταν ο delta έριχνε και στο north!!!Μέχρι 62 βαθμούς έφτασε.Αν δώσεις τάση 1,6v τότε ότι αερόψυκτρα και να βάλεις στους 29 βαθμούς δωματίου δεν κάνεις τιποτα καλύτερο.Και να πονέσε το κεφάλι μου από το βουητό καθώς και το δακτυλό μου αφού κατα λάθος ακούμπησα τον delta ενώ έτρεχε....αουτς:hm:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.