antonisgagas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2008 Κύριες και κύριοι εδώ και λίγες ώρες έχω στα χέρια μου τα νέα μου "ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ":P Ε8600+Rampage Extreme+GSkill 1600Mhz DDR3 Και μερικές φωτογραφίες της Μητρικής και του συστήματος : Η Μητρική Το socket Η περιοχή στο Northbridge με το όμορφο waterblock Μία πανοραμική των Pci-x slots Και μία από τα tweaking buttons Το πίσω μέρος της μητρικής Κάτω από το block του Northbridge Και από την ψύκτρα των mofsets Τα extra coolerάκια για mosfets και northbridge Το κουτί των συνοδευτικών Τα του waterblock Tο πάρα πάρα πολύ βολίκο LCD POSTER Kαι το σύστημα με την NINJA να χωράει στο όριο... Το κερασάκι στην τούρτα: 620 FSB με 1,4vcore 1.64vnb και 2vdim.ΌΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ AUTO!!!:-O Από το βράδυ θα αρχίσω και τα υπόλοιπα tweaks (VTT,PLL,CPU skew,GTLVref) για να ανεβάσω κι άλλο το FSB:smoke: PS. Sorry για την ποιότητα των φωτογραφιών και δεν ξέρω αν το έβαλα το topic στο σωστό μέρος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Σεπτέμβριος 2, 2008 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2008 Καλορίζικο. Πολύ καλές επιλογές αγοράς αλλά... γιατί gskill?? http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977727&product=1135678 Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Σεπτέμβριος 2, 2008 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2008 Και γιατί Mushkin; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gilardino Σεπτέμβριος 2, 2008 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2008 zuper..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Σεπτέμβριος 2, 2008 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2008 Και γιατί Mushkin; 1ον και χωρίς αμφισβήτηση: Για καλύτερη ψύξη . Πιο πρωτοποριακή ψύξη που θα του δώσει μεγαλύτερη άνεση στα ρεύματα 2ον εδώ οκ όλα παιζουν: Κατα την γνώμη μου θα παίξουν σίγουρα καλά κλόκια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisgagas Σεπτέμβριος 2, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2008 Βρε σεις μην μαλώνετε.Τις συγκεκριμένες μνήμες δεν τις πήρα τυχαία.Φοράνε τα D9GTS (μερικά κομμάτια όμως) και πέτυχα το σωστό serial αλλιώς θα έπερνα τις ballistic.Αλλά και οι muskin δεν πάνε πίσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evan Σεπτέμβριος 2, 2008 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2008 Gratz φιλε για το συστημα σου!!Καλη επιλογη mobo,θα θελα να δω ποσο παει το fsb της σε συγκριση με Black-Ops kαι EP45 Extreme.To x48 chipset ακομα πεταει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Σεπτέμβριος 2, 2008 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2008 Πολύ καλό, μπράβο. Νερό δε θα βάλεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazoR Σεπτέμβριος 2, 2008 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2008 Νερό δε θα βάλεις?Και λιγα λες... Αζωτο και ξερο ψωμι, go clown, go! :fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChSin7 Σεπτέμβριος 2, 2008 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2008 καλά clockia Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChSin7 Σεπτέμβριος 2, 2008 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2008 Μια ερώτηση, γιατί Rampage Extreme και όχι ΕVO ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisgagas Σεπτέμβριος 3, 2008 Author #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2008 Γιατί έτσι απλά δίνει 620fsb και για διπύρινο είναι κορυφή.Χωρίς να την πειράξω κι άλλο και να αλλάξω και την πάστα στο north που by the way είναι ανύπαρκτη.Σήμερα θα δώσω ρεύμα στο north(με νερό όμως) και θα αρχίσω να παίζω με το bios. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basilakis Σεπτέμβριος 3, 2008 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2008 Καλοδούλευτα !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisgagas Σεπτέμβριος 3, 2008 Author #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2008 637fsb !!!!! spi 1m Άλλαξα την πάστα στο north και έπαιξα στο bios.ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΕΡΑΤΑ...:happy2: 2 φωτογραφίες από την απαράδεκτη ψύξη της μητρικής Και τα fsb να τρέχουν.Που να βάλω και το νεράκι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Σεπτέμβριος 3, 2008 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2008 Aπλά μπράβο!! Φοβερά νούμερα, παραδέχομαι! :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChSin7 Σεπτέμβριος 3, 2008 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2008 [οφφτοπικ]Πώς την εβγαλες την stock ? θέλει ζέσταμα (πχ πιστολάκι)? Θέλει να βγάλει ένας φίλος από Maximus formula και με ρώτησε που μάλλον έχει τα ίδια χάλια[/οφφτοπικ] Βάλε και μια φώτο από τα νέα coolers που έβαλες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Σεπτέμβριος 3, 2008 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2008 πάστα άλλαξε νομίζω.Όχι τα ψυκτράκια Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisgagas Σεπτέμβριος 3, 2008 Author #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2008 Μόνο πάστα άλλαξα και δεν έχω ούτε έναν ανεμιστήρα να φυσάει!!!Έχει βιδάκια από την κάτω πλευρά της μητρικής,τα ξεβιδώνεις και με λίγο κούνημα της ψύκτρας βγαίνει.BTW οι μνήμες έφτασαν 1020@ 7-6-5-18 στα 2,1v αλλά ξέχαζα το screenshot.Έπεσα διάνα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazoR Σεπτέμβριος 3, 2008 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2008 1020? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChSin7 Σεπτέμβριος 3, 2008 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2008 Και μετα ceramique ? (σορρυ παλι για το οφφτοπικ) ή thermal pads ?1020 = 2040 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.