Jump to content

Ε8500 O/C ΣΕ RAMPAGE FORMULA

giogio

Recommended Posts

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply
Μόλις έκανα το update αλλά το multi δεν παει πάνω από 9!!!Και δεν ξέρω τι άλλο αλλάζει!giogio τι άλλο αλλάζει?Και γιατί δεν εχω multi πάνω από 9?

επειδη εχεις τον 8400 και παει μεχρι 9 ο 8500 παει μεχρι 9,5 και ο 8600 10 multi:eek::eek:

με αυτο το bios εχει απο οτι λεει καλυτερη σταθεροτητα με τις μνημες..

επειδη εχεις τον 8400 και παει μεχρι 9 ο 8500 παει μεχρι 9,5 και ο 8600 10 multi:eek::eek:

με αυτο το bios εχει απο οτι λεει καλυτερη σταθεροτητα με τις μνημες..

Κατάλαβααααα!!!!Thanks!:D

Πάντως δεν πρέπει να έχω και καλό κομμάτι!Γιατί 1.45v για 4095hz(7.5x545) πολύ μου φαίνεται!!!Ίσως με χαμηλότερο fsb να θέλει λιγότερο αλλά άντε 1,42 όπου και πάλι πολύ μου φαίνεται!!!

Πάντως δεν πρέπει να έχω και καλό κομμάτι!Γιατί 1.45v για 4095hz(7.5x545) πολύ μου φαίνεται!!!Ίσως με χαμηλότερο fsb να θέλει λιγότερο αλλά άντε 1,42 όπου και πάλι πολύ μου φαίνεται!!!

ανεβασε λιγο λιγο ταση στο fsb και κοβε απο cpu να δεις παιζει εκει:unsure::unsure:

Δηλαδή άμα ανεβάσω το fsb termination μπορεί να μπορώ να ρίξω το cpuv?Δεν νομίζω γιατί το ένα είναι άσχετο με το άλλο και οι 45nm την ακο΄θνε με πολύ(>1,30(24/7))fsb term!

μια ιδεα εριξα αλλα αμα ειναι ετσι δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις κατι αλλο:(

Δεν ξερω τι μπορει να φταιει πραγματικα!! Με λιγοτερο ρευμα και με αερα δουλευα για μερες το pc για κατι βιντεακια...Παντως ο 8500 ειναι τσαμπα τωρα και αμα θες και μπορεις τσιμπα τον!

Κοιτα ποσο απλα χωρις να αλλαξω τπτ αλλο χτυπαει 4!:magic:

cpuid40vl8.th.jpg Με αερα στους 56 max :p

Δεν ξερω τι μπορει να φταιει πραγματικα!! Με λιγοτερο ρευμα και με αερα δουλευα για μερες το pc για κατι βιντεακια...Παντως ο 8500 ειναι τσαμπα τωρα και αμα θες και μπορεις τσιμπα τον!

Κοιτα ποσο απλα χωρις να αλλαξω τπτ αλλο χτυπαει 4!:magic:

cpuid40vl8.th.jpg Με αερα στους 56 max :p

Φίλε μου δεν πάω για αλλαγή cpu και είδικά για 0,13Ghz παραπάνω και το άλλο είναι ότι δεν ξέρεις και τι θα σου κάτσει...αν θα είναι και καλύτερο από αυτό που έχω ή χειρότερο!Πάντως είσαι μια χαρά και αρχίζω να ανησυχώ για μένα και γιατί δεν είναι το συστημά μου τόσο καλό σε σύγκριση με τους περισσότερους!:hmm:

Κοιτα απλως δεν εχει αναπτυξει τις ικανοτητες του ο CPU σου ασ πουμε και ψαχνει τις καταλληλες ρυθμισεις ωστε να πεταει!! Ευχαροστως να βοηθησω οταν κατεβω Ελλαδα να βρουμε τα κολπα του 8400:P

Κοιτα απλως δεν εχει αναπτυξει τις ικανοτητες του ο CPU σου ασ πουμε και ψαχνει τις καταλληλες ρυθμισεις ωστε να πεταει!! Ευχαροστως να βοηθησω οταν κατεβω Ελλαδα να βρουμε τα κολπα του 8400:P

Thanks ρε boy!!! :OT: Αλήθεια, πότε έρχεσαι Ελλάδα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.