Jump to content

Το pagefile δεν σβήνει..

Fandom

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω ένα περίεργο προβληματάκι στα vista. Ρυθμίζοντας το pagefile σε αυτόματο στον 1ο σκληρό μου δίσκο, και έχοντας ενεργοποιημένο το 'delete pagefile on shutdown' τότε αυτό σβήνεται κανονικά (δεν φαίνεται στα defrag tools όπως το O&O κλπ). Όταν όμως το ρυθμίζω στον 2ο δίσκο και μετά ζητάω να σβηστεί, αυτό παραμένει εκεί σα fragmented αρχεία που πιάνουν χώρο και δεν σβήνεται με τίποτα (φαίνεται στα defrag tools).

Ουσιαστικά μου έχουν μείνει μερικά GB pagefile στο 2ο δίσκο που δεν μπορώ να τα ξεφορτωθώ ενώ δεν τα χρησιμοποιώ. Καμιά ιδέα παίδες;

Κάνε ένα έλεγχο στους σκληρούς δίσκους και δοκίμασε ξανά να απενεργοποιήσεις το pagefile σε ένα συγκεκριμένο δίσκο. Δεν δουλεύει και τέλεια αυτή η επιλογή πάντως.

Ότι και νάναι, γιατί παίζεις? Άσε το Pagefile στο σκληρό δίσκο που έχεις το λειτουργικό και απενεργοποίησε το από το δεύτερο σκληρό. Μετά τον έλεγχο, στο δεύτερο σκληρό και αφού ελέγξεις ότι πράγματι απενεργοποιήθηκε το Pagefile, μετά σβήσε το pagefile.sys.

Τα έκανα τα παραπάνω που λές φίλε μου αλλά αρνείται να σβήσει το Pagefile.sys 'this file does not exist', ενώ το defrag πρόγραμμα το δείχνει καθαρά και ως fragmented μάλιστα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.