Jump to content

κρασάρει ο browser μόλις ανοίγω το youtube

Mama Africa

Recommended Posts

καλησπέρα παίδες..

το λοιπον, μολις ανοιγω το youtube και πατησω να φορτωσει ενα οποιοδηποτε βιντεακι,κολλαει το συμπαν..

1ον φορτωνει ελαχιστα και σταματαει εκει

2ον αν το πατησω να παιξει παιζει για 1 δευτερολεπτο και μετα σταματαει

3ον ΔΕΝ μπορω να ανοιξω ΚΑΜΙΑ σελιδα μετα (ακομα και αν ανοιξω και δευτερo browser)

πρεπει δηλαδη να κλεισω οσους browser εχω ανοιξει (συνηθως εναν,για να μην παρεξηγουμαστε) για να φορτωνει μετα τις σελιδες..

Browser -> Mozilla Firefox 2.0.0.16 (με το που εκανα update σε αυτην την εκδοση αρχισαν τα προβληματα)

router -> Linksys wag200 @ firmware -> 1.01.05

Καμια ιδεα???:(:help:

ΩΠ μεγαλε λαυρακι!

κι εγω ρουτερ λινκσυς (ag241) και φαιρφοξ κι εχω το ιδιο προβλημα!Μην αναβαθμισεις φαιρφοξ στην προβληματικη εκδοση 3.Ειδα πως το προβλημα που λες παρακαμπτεται α)αν ελευθερωσεις χωρο στον σκληρο που χρησιμοποιειται για cache του browser β)με τον ΙΕ (δοκιμασε τον τελευταιο ειναι παρα μα παρα πολυ καλος)...

λες να πρεπει να στειλουμε κανα μειλι σε λινκσυς και μοζιλλα?Δεν μπορει ναναι συμπτωση αδελφε!

Λοιπόν φιλε Tsakonas όντως δεν μπορεί να είναι σύμπτωση!

Οσο για το πρωτο που προτεινεις μήπως να βάλω το οριο πιο πανω?(νομιζω 50 μβ εχει σαν default)

Θα δοκιμασω και ΙΕ και θα ποσταρω καποια στιγμη..

Παντως μου φαινεται λιγο "δυσκολο" να ειναι το 1ο μιας και αν ανοιξω τη μοζιλαρα για πρωτη φορα και παω youtube παλι κρασαρει!

τι στο @#$@!*@ ,τοσο γρηγορα γιομιζει ο χωρος για την cache!!!

Δοκιμαζω και ενημερωνω

Επανερχομαι μετα απο μερικες δοκιμες..

Kallileo την τελευταια εκδοση εχω απο flash player.

αρχικα να πω οτι απεγκατεστησα φαιρφοξ και επανεγκατεστησα την εκδοση 2.0.0.3 η οποια δεν ειχε προβληματα..

παρολαυτα τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου..

εγκατεστησα ΙΕ τελευταια εκδοση (οντως πεταει!) και ενω μου ελυσε ενα αλλο προβλημα που ειχα (δεν ξερω αν το εχεις και εσυ Tsakonas,δεν επεζε ραδιοφωνο πχ.e-radio), δεν τα καταφερε με το ζητουμενο....

@Darien τι εννοεις?γινε λιγο πιο συγκεκριμενος αν μπορεις,δεν σε καταλαβα.

XP sp2 / c2d , P5E , HD3650 , DDR2800 @ 2gb με καρτα ηχου της μητρικης..

να πεζει κατι με μοζιλα λες?δεν μπορει μοζιλα να μην πεζει ραδιο ενω ΙΕ να πεζει..

καλα οσο για το youtube εμενα δεν μου λυθηκε μετα απο αυτα που μου ειπες..

κατι θα χανω μαλλον..

Να σου πω ειχα και γω μια παρομοια εμπειρια με το Μοζιλα και τελικα εφταιγε οτι ειχα ενεργοποιησει στις ρυθμισεις του internet download manager την "χρηση εξελιγμενης διαπλοκης" με τους browsers...Aν εχεις κανα dlmanager ριξε μια ματια..

επανερχομαι για να αναφερω οτι τελικα με το που εβαλα την τελευταια εκδοση ΙΕ και εγιναν καποια update, το πρόβλημα "youtube" (αλλά και ραδιόφωνο) λύθηκε..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.