Jump to content

ΠΑΟ - ΑΕΚ

performer

Recommended Posts

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply
Βαλτε όλο το κότερο στον...!!!!!!!

Αντε γεία!!!

Ναι ναι φταει το πέναλτυ.

Ναι αυτό φταιει που δεν κάνατε ούτε ΜΙΑ φάση σε 90 λεπτά αγώνα!

Ενώ το ''αεκάκι'' είχε 2 τετα τετ και 1 δοκάρι!!!

Πάρτε τα λεφτά στην μούρη βαζέλια!

Ευρωπαίοι Ευρωπαίοι σας αρέσουν τα κίτρινα τα *.!.*!!!

Τσαμπιόνια.

Λεφτάδες.

bb σας!! Στο καλό!

Α! Τα εκατοστήσατε τα φουλ? Πόσες κάρτες πήραμε για διαμαρτυρία? 7 νομίζω.

Εσεις άχνα δεν βγάλατε γι αυτό δν πείρατε.

Δεν ήξερα οτι ο βασσάρας είναι άεκ τελικα

ΥΓ: καλό κλάμα και καλή..διαμαρτυρία τσαμπιόνια που θα απαντήσετε :p εδώ είμαστε. (ναι ναι παραγκα)

Χαλάρωσε.. εχετε και τον Θρασύβουλα... ;)

jimakos21 χαλαρωσε λιγο αγορι μου,θα παθεις τιποτα...

καταλαβαινω τον ...ενθουσιασμο σου,αλλα γινεσαι τουλαχιστον ...προκλητικος με παραληρηματα σαν το ποστ #20..

ειδικα αστερακια με..θαυμαστικα στην μεση που παραπεμπουν σε ..φαλλους βαλτα αλλου και οχι σε ποστ ενος φορουμ υπο την ανοχη των μοντς...

Βαλτε όλο το κότερο στον...!!!!!!!

Ευρωπαίοι Ευρωπαίοι σας αρέσουν τα κίτρινα τα *.!.*!!!

)

Ακομα και οταν η παναθα ειχε τραγικη αποδοση και κατεβηκε στο χαλαρο χωρις παθος και η κιτρινη ομαδουλα τα εδωσε ολα πιανοντας το 100% των περιορισμενων δυνατοτητων της στο τελος της ημερας με πετσινο πεναλτυ κερδισε.

Αντε τωρα να παρετε καμμια σακουλα πασατεμπο αεκακια να βλεπετε το παο στο champions league το χειμωνα.

Το ίδιο ισχύει και για τους πράσινους... Zero tolerance...

Οποιος τολμήσει και το κάνει καφενείο των φιλάθλων εχει χωρις δεύτερη 3 ημέρες ρεπό.

Πως ακριβώς δεν υπάρχει ανοχή; Υπανίσεται παπάρια, σε κάθε πρόταση βλέπω να αναφέρονται βαζέλια και σεις κάθεστε και τα κοιτάτε. Μια κρυβόμαστε πίσω @@ και απο εναλλαγή φθόγγων και τώρα το ρίξαμε στο να αλλάζουμε παπάρια με λεμόνια και όλα μέλι γάλα. Φαντάζομαι (υποθετικό σενάριο) ότι αν πω τίποτα για τη ντομάτα που τον τίναζε θα είναι όλα καλά;

LevelOne,απλα εκανα μια ..αναφορα μηπως σας ξεφυγε κανα ποστ,διοτι τον ειδα και συνεχιζε και σε επομενα ποστ..δεν μπορουσα να ξερω αν εχετε λαβει ηδη τα μετρα σας και τον στειλατε για Banιο να χαλαρωσει...

οσο για την ομαδα μας,απλα τραγικη εμφανιση σε συνδυασμο με ενα καραμπινατο πεναλτυ που δεν θα εδινε ουτε ο ντεμης..

κοψτε την μπαλα στον Βυντρα να τελειωνουμε..αναμενομενο το σημερινο κρεμασμα μιας ολοκληρης ομαδας απο 1 ερασιτεχνη παιχτη που δεν θα επρεπε να φορα τη φανελα με το τριφυλλι..νομιζω οτι ολοι το φοβομασταν τοσο καιρο,γι αυτο φωναζουμε για μεταγραφη αμυντικου...

στις χαρες και στις λυπες μαζι !!

την τσίμπησα :p

__

Τεσπα κατα την γνώμη μου:

Δεν έβαλα την βρισιά.

Το έκοψα το σύνθημα. Τώρα αν όλοι το ξέρουν ή το φαντάζονται δικό τους πρόβλημα.

Οι χαρακτηρισμοί μου δεν απευθυνόντουσαν στα μελη-παναθηναικούς του thelab.

Στην όμαδα σαν ομάδα απευθυνόντουσαν. Οι λέξεις οι κοροιδευτικές υπάρχουν στο ποδόσφαιρο και τις λέμε και σε φίλους

και σε συγγενείς κλπ.

Το λεφτάδες και το σούργελα (αστεισμός παντα) είναι τυπικές συζητήσιμες λέξεις.

Σορρυ αν πειράχθηκαν οι ΗΔΗ πειραγμένοι απ'τον edinho φίλοι του παναθηναϊκου.

Δεν είχα πρόθεση.

Πάθος εβγαλα

_

Και όσο για το καφενείο των φιλάθλων, που το κακό να γίνει καφενείο ενα thread off topic όταν είναι μες τα όρια?

Δημοκριατία δεν έχουμε?

Πιστεύω πολλοί θα ήθελαν να γίνουν ποδοσφαιρικά threads και δεν υπάρχει περίπτωση σ'αυτά να μην υπάρχουν κόντρες.

Απλά οι βρισιές και οι προσβολές οκ να κόβονται.

Οχι όμως και η κόντρα.

Η διαφωνία είναι επικοινωνία.

Και όποιος γουστάρει ας με στείλει για ΒANιο , αν πιστεύει οτι μου αξίζει κατι τετοιο ένα χρόνο στο labη

Πως ακριβώς δεν υπάρχει ανοχή; Υπανίσεται παπάρια, σε κάθε πρόταση βλέπω να αναφέρονται βαζέλια και σεις κάθεστε και τα κοιτάτε. Μια κρυβόμαστε πίσω @@ και απο εναλλαγή φθόγγων και τώρα το ρίξαμε στο να αλλάζουμε παπάρια με λεμόνια και όλα μέλι γάλα. Φαντάζομαι (υποθετικό σενάριο) ότι αν πω τίποτα για τη ντομάτα που τον τίναζε θα είναι όλα καλά;
LevelOne,απλα εκανα μια ..αναφορα μηπως σας ξεφυγε κανα ποστ,διοτι τον ειδα και συνεχιζε και σε επομενα ποστ..δεν μπορουσα να ξερω αν εχετε λαβει ηδη τα μετρα σας και τον στειλατε για Banιο να χαλαρωσει...

οσο για την ομαδα μας,απλα τραγικη εμφανιση σε συνδυασμο με ενα καραμπινατο πεναλτυ που δεν θα εδινε ουτε ο ντεμης..

κοψτε την μπαλα στον Βυντρα να τελειωνουμε..αναμενομενο το σημερινο κρεμασμα μιας ολοκληρης ομαδας απο 1 ερασιτεχνη παιχτη που δεν θα επρεπε να φορα τη φανελα με το τριφυλλι..νομιζω οτι ολοι το φοβομασταν τοσο καιρο,γι αυτο φωναζουμε για μεταγραφη αμυντικου...

στις χαρες και στις λυπες μαζι !!

Δεν είδα κανέναν σας να κάνει ενα report όμως...

την τσίμπησα :p

__

Τεσπα κατα την γνώμη μου:

Δεν έβαλα την βρισιά.

Το έκοψα το σύνθημα. Τώρα αν όλοι το ξέρουν ή το φαντάζονται δικό τους πρόβλημα.

Οι χαρακτηρισμοί μου δεν απευθυνόντουσαν στα μελη-παναθηναικούς του thelab.

Στην όμαδα σαν ομάδα απευθυνόντουσαν. Οι λέξεις οι κοροιδευτικές υπάρχουν στο ποδόσφαιρο και τις λέμε και σε φίλους

και σε συγγενείς κλπ.

Το λεφτάδες και το σούργελα (αστεισμός παντα) είναι τυπικές συζητήσιμες λέξεις.

Σορρυ αν πειράχθηκαν οι ΗΔΗ πειραγμένοι απ'τον edinho φίλοι του παναθηναϊκου.

Δεν είχα πρόθεση.

Πάθος εβγαλα

_

Και όσο για το καφενείο των φιλάθλων, που το κακό να γίνει καφενείο ενα thread off topic όταν είναι μες τα όρια?

Δημοκριατία δεν έχουμε?

Πιστεύω πολλοί θα ήθελαν να γίνουν ποδοσφαιρικά threads και δεν υπάρχει περίπτωση σ'αυτά να μην υπάρχουν κόντρες.

Απλά οι βρισιές και οι προσβολές οκ να κόβονται.

Οχι όμως και η κόντρα.

Η διαφωνία είναι επικοινωνία.

Και όποιος γουστάρει ας με στείλει για ΒANιο , αν πιστεύει οτι μου αξίζει κατι τετοιο ένα χρόνο στο labη

Μου κάνεις πλάκα, έτσι; Ειναι δικαιολογία το οτι αντι να γράψεις την βρισιά εβαλες αστεράκια και παπάκια; Ελεος.

Τωρα, για το καφενείο των φιλάθλων, αν ειλικρινά η άποψη σου ειναι οτι δεν γινεται να υπάρχει διάλογος χωρις βρισιές (εστω και συγκαλυμμενες), τοτε λυπάμαι, αλλα θα πρέπει να συζητηθεί κατα πόσον θα πρέπει να ξαναεπιτραπούν τέτοιου είδους θρεντ. Οπως επίσης δικαιολογία δεν ειναι ο χρόνος παραμονής σου εδω μέσα. Και 43 χρόνια επιτυχίες να εχεις, και 2 τρις ποστς, αν ειναι να φας μπάν, θα το φάς.

Σαν ΑΕΚτζης απλά δεν το περίμενα. Περίμενα τον ΠΑΟ να δείξει από σήμερα ότι το πρωτάθλημα είναι δικό του. Τελικώς βρέθηκα να βλέπω τον Πλιάτσικα να κάνει ότι θέλει τους ακριβοπληρωμένους παίκτες του ΠΑΟ.

Το πέναλτυ δεν ήταν και σε αυτό φταίει ο επόπτης, όχι ο Βασάρας.

Για τον Βύντρα... ειλικρινά έχετε ψυχολογικό πρόβλημα με αυτό το παιδί. Αν δεν ήταν και αυτός να δούμε τι θα κάνατε.

Δεν είδα κανέναν σας να κάνει ενα report όμως...

Να το δεχόμουν αυτό που λες για report φίλε μου ΑΝ έμπαινα και πόσταρα πριν μπει κάποιος mod μέσα. Αλλά να μου λες ότι δεν έχω κάνει report σε τόπικ που έχετε δυο απαντήσει δυο moderator πριν εγώ κάνω το σχολίο μου ε δεν είναι λίγο ...λεμονάτο;

Δεν έβαλα την βρισιά.

Ωραία λογική και να τη χαίρεσαι. Και όσο για τις αρχαιότητες. Δεν το θεωρώ καν επιχείρημα αλλά (αποτυχήμενο) αστείο και σπεύδω να ρωτήσω αστειευόμενος και γω. Να τη βγάλω να τις μετρήσουμε;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.